inzercia, predaj, predám, bazár

Kufríky Monster High

Kategória: Školské potreby

Predám kufríky MH:
1. Široký - cca 34x23x10 cm, používaný ale vo veľmi dobrom stave. Vhodný na výtvarnú výchovu. Cena: 10 €
2. Tenký - cca 31,5x24x5 cm, ako nový. Vhodný na zošity a pod. Cena: 10 €
Tretí kufrík na fotke je predaný.

Poštovné je v cene. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktujte ma prosím iba prostredníctvom mailu.
Na dobierku nezasielam, kvôli viacerým zlým skúsenostiam. Ďakujem za pochopenie.
Kufríky Monster High
Podobné inzeráty
Školské potreby - Monster High
Ponúkam na predaj potrebné do školy NOVÉ MONSTER HIGH s motívom: plný peračník Monster High, fľaška na pitie Monster High, zápisník Monster High, taštička Monster High. Cena spolu, cena 16,- eur
Darujem peračník Monster High
Darujem peračník Monster High, používaný, zachovalý, dve priehradky, len osobný odber
Rôzne veci do školy
Predám: 1. Vrecúška na prezuvky s motívom Hello Kitty – bledoružové a tmavoružové, obidve sú nové. Cena: 1,50 € / ks 2. Boxík na desiatu Monster High – cena: 3 € 3. Fľaša na vodu Monster High – cena: 4 € 4. Fialový boxík na desiatu spolu s fľašou – cena: 5 € 5. Peračník Top Model s magickým svetlom (meniace sa farby), používaný, trochu popísaný od farbičiek a pera inak nepoškodený. Cena: 8,50 € Ceny sú bez poštovného. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktujte ma prosím iba prostredníctvom mailu. Na dobierku nezasielam, kvôli viacerým zlým skúsenostiam. Ďakujem za pochopenie.
Školská taška Monster High
Predám školskú tašku Monster High s dvomi veľkými komorami a dvomi prednými kapsičkami (väčšia je ideálna na boxík s desiatou). Ergonomicky tvarovaná, s pevným dnom. Nosená ale v dobrom stave. K taške pridávam vrecúško na prezuvky, boxík na desiatu, peračník a prívesok. Peračník je popísaný trochu sme ho vyčistili ale stále je to vidno. Inak žiadne vady nemá. Cena: 15,00 €. Kontaktujte ma prosím iba prostredníctvom mailu. Na dobierku nezasielam, kvôli viacerým zlým skúsenostiam. Ďakujem za pochopenie.
Batohy pre deti
Predám batohy a tašku na kolieskach: 1. Batoh Monster High, použiteľný aj ako menšia školská taška s dvomi komorami a prednou menšou kapsou, ergonomicky tvarovaný. Jediná malá vada je poškodená výstuž na dne tašky. To ale pri nosení nijako neprekáža. Kupovaný cez ale stále v dobrom stave. Približné rozmery sú 26x35x12 cm. Cena: 8 € 2. Priehľadný batoh Monster High s priestorom pre bábiky (na fotografii je názorná ukážka), vo výbornom stave, 1-2x použitý. Rozmery približne 26x32x10 cm. Cena: 8 € 3. Batoh Frozen – nosený, vo veľmi dobrom stave. Približné rozmery sú 27x37x11 cm. Batoh je vzadu dolu na chrbáte podpísaný fixou. Cena: 8,00 € Poštovné je v cene. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktujte ma prosím iba prostredníctvom mailu. Na dobierku nezasielam, kvôli viacerým zlým skúsenostiam. Ďakujem za pochopenie.
Školské argonomicke tašky
Predám školské argonomicky tvarované tašky Polly Pockett - nepoužívaná 12€ + organizer (vrecúško) v cene Monster High - úplne nová 25€ Hello Kitty - používaná 13€ + hygienické vrecúško v cene Monster High lebka - málo používaná 20€ V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte mailom.