inzercia, predaj, predám, bazár

Kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0 čierna

Kategória: Fény, Kulmy

Predám nový kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0 s 3 nástavcami, každý je pre iný typ vlasov a iný účes. Fén bol zakúpený 4.6.22 v Datarte a je samozrejme v záruke. Pôvodná cena bola 118€.
Dôvod predaja: Nie je vhodný na moje kučeravé vlasy.

Kulmofén bol/je celý čas odložený v skrini.

Možný osobný odber Senec, alebo poslať poštou/zásielkovňou.

Viac o féne si môžete prečítať napríklad tu:

Kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0 čierna
Podobné inzeráty
Kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0 čierna
Predám nový kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0 s 3 nástavcami, každý je pre iný typ vlasov a iný účes. Fén bol zakúpený 4.6.22 v Datarte a je samozrejme v záruke. Pôvodná cena bola 118€. Dôvod predaja: Nie je vhodný na moje kučeravé vlasy. Fén bol/je celý čas odložený v skrini. Možný osobný odber Senec, alebo poslať poštou/zásielkovňou. Viac o féne si môžete prečítať napríklad tu:
Rotačný kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0
Predám 2x použitý rotačný kulmofén Rowenta Ultimate Experience CF9620F0 vo vynikajúcom stave (pôvodná cena 129€). Prístroj je vhodný na zvládnutie profesionálnej fúkanej. Vlastnosti: - na vysúšanie a tvarovanie v jednom kroku s tromi nadstavcami pre rôzne typy vlasov - špeciálne štetiny dodávajú lesk a hebkosť - vrátane prednastavených programov pre najlepšie výsledky - ergonomický tvar presne padne do ruky Technická špecifikácia: - kefa s priemerom 50 mm pre riedke a uľahnuté vlasy - kefa s priemerom 50 mm pre husté a nepoddajné vlasy - kefa s priemerom 38 mm na úpravu ofiny a kratších partií - keratínové štetiny Pro Keratin zanechávajú vlasy hladké a lesklé - generátor iónov eliminuje krepovatenie - prednastavené programy Style Assist automaticky nastavujú teplotu a rýchlosť rotácie - odnímateľný filter pre ľahké čistenie - praktický dlhý kábel otočný o 360° Možný len osobný odber po dohode v Bratislave za 50€!!!
Rowenta kulmofén pre profesionálov
Predám nepoužívaný kulmofén značky ROWENTA CF9620F0 ULTIMATE EXPERIENCE v krásnom balení. Po týždni ako som si to objednala som sa ostrihala:) Blizsie informacie o kulmoféne najdete na linku Povodná cena 119 €
Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience
Kúpený pred rokom, plne funkčný kulmofén na vlasy.
Rowenta  Air Care Ultimate Experience CF4310F0
Rowenta Air Care Ultimate Experience CF4310F0 Doprajte si celkom jedinečný zážitok z natáčania vlasov. Kulma na vlasy Rowenta Air Care Ultimate Experience spája starostlivosť, komfort a výkon. Inovatívny dizajn do písmena „L” zaručuje maximálne pohodlie pri tvorbe účesu, zatiaľ čo pokročilé funkcie účinne chránia štruktúru vlasov. Kulma na vlasy Rowenta Air Care Ultimate Experience vám predvedie, že natáčanie vlasov už nikdy nebude ako predtým. Odteraz bude totiž neporovnateľne ľahšie. Zo zdravých a pružných kučierok sa môžete tešiť už za pár sekúnd. Vlastnosti: rýchlo, účinne a bez poškodenia natáča vlasy tvorí zdravé a pružné kučierky zanecháva vlasy hladké a lesklé zachováva zdravý vzhľad vlasov zaisťuje dlhotrvajúce výsledky Novy nepouzovane
Rotačný kulmofén Rowenta Ultimate Experience
Predám úplne nový, len raz použitý (neodolala som) kulmofén. Dostala som na narodeniny, len darca nevedel, že som si už sama kúpila iný. Sú naňho výborné recenzie, má 3 vymeniteľné hlavice, každá pre iný typ vlasov a iný účes. Kompletný popis nájdete napr.na stránke: