inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpeľňové umývadlo

Kategória: Kúpeľne

Ponúkam na predaj kúpeľňové umývadlo-používané, avšak vo veľmi dobrom stave.
Odber možný ihneď.
Kúpeľňové umývadlo
Podobné inzeráty
Umyvadlo zrkadlo
Predam kupelnove umyvadlo 50 eur Kupelnove zrkadlo 50 eur Kupelnove skrinky kus 10 eur
kupelnove umyvadlo Jika
Predam kupelnove umyvadla: - nepouzite starsie umyvadlo zn. Jika biela keramika s rozmermi 62x49 cm (vonkajsie najdlhsie steny), 53x32 cm (vnutorne rozmery). Predam za cenu 10 eur/ks - pouzite umyvadlo zn. Jika s jemnymi puklinami s vonkajsimi rozmermi 60x47 a vnutornymi rozmermi 50x29 cm DARUJEM za odvoz. Osobny odber v Ivanke pri Dunaji.
Kupelňové skrinky, 2x umyvadlo, 2x batéria, vaňa
Predám kompletné vybavenie kúpeľne. Dve veľké závesné skrinky, z toho jedna zrkadlová. Dve drobné závesné skrinky. Kúpeľňové umývadlo 60 cm so skrinkou a batériou. WC umývadlo s batériou Vaňa Navíjací sušiak na prádlo Všetko používané, no veľmi zachované, viď. foto. Osobný odber Košice-Terasa
Kúpelňové umývadlo Cersanit so skrinkou
Predám kúpelňové umývadlo značky Cersanit so skrinkou s úložným priestorom. V skrinke je výrez na odpad a prívod vody, takže úmývadlo do nej pekne zapadá. Orientačné rozmery skrinky 30x55x70cm. Orientačné rozmery umývadla 40x60cm. Pre širšiu ponuku pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Umyvadlo a skrinka pod umyvadlo
Predávam umyvadlo a skrinku pod umyvadlo: 1. VERO AIR SKRINKA POD UMYVADLO 584X431 2. VNUTORNE VYBAVENIE PRE SKRINKU 584 3. VERO AIR UMYVADLO S OTVOROM PRE 1 BAT, 60 bez baterie ( Povodna cena: 1)258€ + 2)646,80€ + 3)141,60€ = 1 046,40€
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.