inzercia, predaj, predám, bazár

Kupim 2 vstupenky na Pink vo Viedni

Kategória: Hudba, Koncerty

Kupim 2 vstupenky na koncert Pink vo Viedni 1.7.2022. Kontakt emailom,cislo vymyslene.
Kupim 2 vstupenky na Pink vo Viedni
Podobné inzeráty
predám vstupenky na Robbieho Williamsa vo Viedni (PIATOK 17.
Predám 2 vstupenky na koncert Robbieho Williamsa vo Viedni (piatok 17.3.) za pôvodnú cenu 120€/ks. Vstupenky sú etickety aj s dokladom o kúpe.
Vstupenky na Bruce Springsteen Viedeň 18.7.2023
Predám 3 e-vstupenky na koncert Bruca Springsteena, ktorý sa bude konať vo Viedni 18.7.2023. Jedná sa o vstupenky na státie v červenej zóne CENA: 250€/ks (Je možné zobrať samostatne alebo všetky) Dátum: 18.7.2023 Miesto: Ernst Happel Stadion, Viedeň Ide o elektronickú formu vstupenky. V prípade záujmu sa vieme stretnúť osobne (V okolí Spišskej Novej Vsi alebo v Bratislave) prípadne môžem zaslať na mail
Kúpim dve vstupenky na Muse vo Viedni.
Dobrý deň. Kúpim dve vstupenky na sedenie na koncert Muse vo Viedni, ktorý sa koná 03.06.2023. Vďaka za ponuky.
Scorpions Brno
Predam vstupenky na koncert scorpions v brne najziadanejsie vstupenky blizko podia ! Sektor D rad 17. vstupenky su na sedenie jedna sa o e-vstupenky . Cena za kus 270e 2 kusy 500€ sedenie vedla seba len mail dakujem (vstupenky osobne alebo po prevode na ucet doklad o kupe samozrejmost)
Europe Stadium Tour 2023 R A M M S T E I N - koncert
Mam na predaj 2 vstupenky na koncert RAMMSTEIN v Trencine - na letisku / Europe Stadium Tour 2023 R A M M S T E I N Vstupenky su do zony uplne dopredu - tzv Feuerzone. Vstupenky zneju na konkretne meno, takze v pripade zaujmu tam bude treba uviest dve mena tych ludi, ktori pojdu na koncert. Re-personalizaciu / prepis mien uhradim ja. Miesto koncertu: Letisko Trenčín Dátum koncertu: 14.06.2023 / 20:00hod Personalizácia: Na podujatie bude vpustená iba osoba, ktorej meno je vytlačené na vstupenke. Kontrola pasu/ preukazu totožnosti pri vstupe: Pri vstupe bude kontrolované, či sa priezvisko v platnom pase/preukaze totožnosti s fotografiou zhoduje s priezviskom vytlačeným na vstupenke. Vstupenky predavam spolu, za cenu 220€ za obe vstupenky (teda 110€ za kus). Cena je ferova - nadobudacia, ja na nich nechcem zarobit, len tam nebudem moct ist a rad by som ich proste predal. Preferujem osobne stretnutie. Do vzdialenosti 100 km som ochotny ich priniest. Vsetko ostatne poprosim po telefone.
Scorpions Brno
Predam vstupenky na koncert scorpions v brne najziadanejsie vstupenky blizko podia ! Sektor D rad 17. vstupenky su na sedenie jedna sa o e-vstupenky . Cena za kus 230e 2 kusy 420€ sedenie vedla seba len mail dakujem (vstupenky osobne alebo po prevode na ucet doklad o kupe samozrejmost)