inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim 9 miestnu dodávku.

Kategória: Mikrobusy

Zdravím. Ak má niekto na predaj 9 miestne vozidlo, tak mám záujem.
Kúpim 9 miestnu dodávku.
Podobné inzeráty
Kúpim 5-6-7-8-9 miestnú dodavku/mikrobus
Kúpim 5-6-7-8-9 miestnú dodávku / mikrobus ako Ford transit custom, Opel vivaro, Citroen jumpy, Peugeot traveller, Volkswagen Multivan, VW Transporter, Mercedes Vito touerer… Od rv 2018, diesel. Som platca dph. Platba v hotovosti, leasing alebo pokračovanie leasingu. Dohoda. Ponuky emailom, ďakujem.
Kúpim 8-9 miestnú dodávku / mikrobus
Kúpim 8-9 miestnú dodávku / mikrobus ako Ford transit custom, Opel vivaro, Citroen jumpy, Peugeot traveller, Volkswagen Multivan, VW Transporter, Mercedes Vito touerer… Od rv 2016, diesel. Som platca dph. Platba v hotovosti, leasing alebo pokračovanie leasingu. Dohoda. Ponuky emailom, ďakujem.
kúpim 9 miest dodávku
kúpim 9 miestnu spoľahlivú dodávku s jasnou servisnou historiou. 100% technický stav, na dizajne alebo drobných chybách krásy nezáleží
2012 CITROEN JUMPER 3,0 HDI 180 HP L1H1 Luxusbus
Neviem ako môže dodávka ktorá potrebuje odviezť 9 ľudí s batožinou mať motor 2 litre? Preto vám ponúkam dodávku s poriadnym motorom 3litre a 180 koní. S týmto motorom už veľa dodávok nenájdete lebo sa prestali vyrábať v roku 2016. Má odpich ako osobák a po diaľnici si letí 180 km/h ako guľa, aj naložená. Žiadne podraďovanie v kopčeku nehrozí. Okrem toho nie je biela ako všetky ostatné, strieborná je krajšia. Pod strechou na pravej strane má síce preliačinu, ale lak je nedotknutý, len estetická vada. Inak žiadna hrdza. Najazdené má 299 000 km (stále jazdí).Iveco motor, Rozvody reťazové, ktoré pôjdu aj milión km. Interiér veľmi pekný, sedadlá ako nové, 8-miestne. Predávam z dôvodu kúpi dlhšieho L2H1. STK a EK do 31.1.2025. Ťažné zariadenie na 2500 kg, cúvacia kamera, automatická klíma dvoj zónová. Hmlovky, tmavé fólie. Krátke a nizke ako osobák všade zaparkuje, ale po šírke sa vyspia 4 ľudia, takže super na prerábku aj na malý camper, karavan. Najazdené km: 299000
kúpim vw transporter T5 Long 9 miest 103kw
kúpim vw transporter T5 Long 9 miest 103kw len s jasnou a realnou servisnou historiou (so stočenkami s dovozu sa prosím nezdržiavajme) kozmetické vady ma nezaujímajú len to nesmie byť hrdzavé.
kúpim LIAZ FATRAN
kúpim Liaz Fatran 4X4, spoločný vyrobok Liaz Zvolen a Tatra VAB Bánovce nad Bebravou, ZA PONUKY DAKUJEM