inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim auto do 3000 eur

Kategória: Ostatné značky

Kúpim auto do 3000 eur na splátky cez notára.Mozem platiť splátky po 100 eur mesačne.Boll by lepšie ak by 7miestne nejaké bolo ale ak nieje tak stačí aj pet miestne.Ponuky poprosím meilom.Auto potrebujem hlavne kôli deťom.Mam malé deti dakujem.Bolo by super ak by sa našlo čo najskôr nejaké ďakujem ešte raz
Kúpim auto do 3000 eur
Podobné inzeráty
Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.
Predám jedinečný krásny červený LEXUS IS300 Sport Cross kombi, r.v.2002, nezničiteľný japonský motor montovaný aj do športovej Toyota Supra, radový 3.0 L 6-valec, 157 kw, 215 koní, zadný náhon, automat, 264.000 km, v zime auto minimálne jazdené, garážované. STK a EK platné do 09/2024. Motor bez turba, EGR a ďalších kazítok, poctivý atmosférický japonský agregát 2JZ-GE - kto nevie o čo ide, naštudovať - kovaná kľukovka, ojnice a pod. Motor nemá spotrebu oleja od výmeny po výmenu ani pol deci. Skvelé xenónové svetlá s ľahko vymeniteľnými novými výbojkami. Auto pre znalca a fajnšmekra značky Lexus / Toyota. Na bežné vozenie si radšej pohľadajte Octaviu kombi alebo Passat. :-) Automatická 5-st. prevodovka s možnosťou radenia na volante + športový režim + obmedzovanie stupňov pri ťahaní a pod. Možnosť manuálneho vypnutia trakčnej kontroly - nepredávam ale drifterom... :-) Krásny zachovalý interiér, komplet elektrika, vyhrievané sedadlá v kombinácii koža + alcantara brúsená koža, originál rádio na kazety + 6x CD menič, 6x airbag, ABS, ASR, TCS, TRC, tempomat, režim prevodovky NORMAL, aj SPORT, veľký kufor, delené zadné sedadlá, gumené aj textilné koberce, auto vhodné aj pre rodinu, pri normálnej jazde je spotreba benzínu do 7.5 litra. Pri jazde kde sa využíva výkon a sila motora je spotreba aj 11 litrov. Silné a rýchle auto nevhodné pre neskúseného vodiča a začiatočníka, auto nepredám hocikomu a nového majiteľa si starostlivo vyberiem. Auto predám najvyššej ponuke, uvedená cena je minimálna možná, zjednávať a zľavovať je zbytočné, viem čo mám v garáži... Niečo z výbavy: koža + brúsená koža interiér, vnútri čisté a nezničené, voňavé auto, lakťové opierky vpredu aj vzadu, servisná knižka, 3 x kľúč, plná výbava aká sa v tom roku montovala, Lexus Premium Sound JBL hudba, predné aj zadné hmlovky, elektrické okná aj zrkadlá, automatická 2-zónová klimatizácia. Týchto áut je veľmi málo v Európe, žiadne iné takéto kombi už Lexus nevyrábal. Cena auta bude iba stúpať, je to ojedinelé auto, na Slovensku sú maximálne 4 kusy v tomto prevedení a s týmto motorom. Táto verzia sa vyvážala väčšinou do USA ako prémiové auto značky v tých rokoch. Auto má EČV (značky) s voliteľnou logistikou, ktoré si ponechávam, takže splnomocnenie alebo okamžitý prepis je nutný. Plnený iba originál olej Toyota, na aute je všetko v pôvodnom stave. Lexus je aktuálne obutý na úplne nových 16" ALU antracit hliníkových diskoch DEZENT + úplne nové zimné pneumatiky 205/55 R 16 Kelly Winter by GoodYear. Na leto sú k autu originálne strieborné 17" ALU hliníkové disky s letnými pneumatikami 225/45 R17 Sava. Toto auto nad cestou doslova lieta, motor má hladký ľahký zamatový chod. Nemal som ešte auto, ktoré by jazdilo ľahšie a jemnejšie ako tento Lexus. Auto predám len serióznemu záujemcovi s kúpnou zmluvou (vyhotovím) a overeným splnomocnením (treba si doniesť).
Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.
Predám jedinečný krásny červený LEXUS IS300 Sport Cross kombi, r.v.2002, nezničiteľný japonský motor montovaný aj do športovej Toyota Supra, radový 3.0 L 6-valec, 157 kw, 215 koní, zadný náhon, automat, 264.000 km, v zime auto minimálne jazdené, garážované. Motor bez turba, EGR a ďalších kazítok, poctivý atmosférický japonský agregát 2JZ-GE - kto nevie o čo ide, naštudovať - kovaná kľukovka, ojnice a pod. Motor nemá spotrebu oleja od výmeny po výmenu ani pol deci. Skvelé xenónové svetlá s ľahko vymeniteľnými novými výbojkami. Auto pre znalca a fajnšmekra značky Lexus / Toyota. Na bežné vozenie si radšej pohľadajte Octaviu kombi alebo Passat. :-) Automatická 5-st. prevodovka s možnosťou radenia na volante + športový režim + obmedzovanie stupňov pri ťahaní a pod. Možnosť manuálneho vypnutia trakčnej kontroly - nepredávam ale drifterom... :-) Krásny zachovalý interiér, komplet elektrika, vyhrievané sedadlá v kombinácii koža + alcantara brúsená koža, originál rádio na kazety + 6x CD menič, 6x airbag, ABS, ASR, TCS, TRC, tempomat, režim prevodovky NORMAL, aj SPORT, veľký kufor, delené zadné sedadlá, gumené aj textilné koberce, auto vhodné aj pre rodinu, pri normálnej jazde je spotreba benzínu do 7.5 litra. Pri jazde kde sa využíva výkon a sila motora je spotreba aj 11 litrov. Silné a rýchle auto nevhodné pre neskúseného vodiča a začiatočníka, auto nepredám hocikomu a nového majiteľa si starostlivo vyberiem. Auto predám najvyššej ponuke, uvedená cena je minimálna možná, zjednávať a zľavovať je zbytočné, viem čo mám v garáži... Niečo z výbavy: koža + brúsená koža interiér, vnútri čisté a nezničené, voňavé auto, lakťové opierky vpredu aj vzadu, servisná knižka, 3 x kľúč, plná výbava aká sa v tom roku montovala, Lexus Premium Sound JBL hudba, predné aj zadné hmlovky, elektrické okná aj zrkadlá, automatická 2-zónová klimatizácia. Týchto áut je veľmi málo v Európe, žiadne iné takéto kombi už Lexus nevyrábal. Cena auta bude iba stúpať, je to ojedinelé auto, na Slovensku sú maximálne 4 kusy v tomto prevedení a s týmto motorom. Táto verzia sa vyvážala väčšinou do USA ako prémiové auto značky v tých rokoch. Auto má EČV (značky) s voliteľnou logistikou, ktoré si ponechávam, takže splnomocnenie alebo okamžitý prepis je nutný. Plnený iba originál olej Toyota, na aute je všetko v pôvodnom stave. Lexus je aktuálne obutý na úplne nových 17" ALU antracit hliníkových diskoch DEZENT + úplne nové zimné pneumatiky 225/45 R 17 Kelly Winter by GoodYear. Na leto sú k autu originálne strieborné 17" ALU hliníkové disky s letnými pneumatikami 225/45 R17 Sava. Toto auto nad cestou doslova lieta, motor má hladký ľahký zamatový chod. Nemal som ešte auto, ktoré by jazdilo ľahšie a jemnejšie ako tento Lexus. Auto predám len serióznemu záujemcovi s kúpnou zmluvou (vyhotovím) a overeným splnomocnením (treba si doniesť).
Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.
Predám jedinečný krásny červený LEXUS IS300 Sport Cross kombi, r.v.2002, nezničiteľný japonský motor montovaný aj do športovej Toyota Supra, radový 3.0 L 6-valec, 157 kw, 215 koní, zadný náhon, automat, 264.000 km, v zime auto minimálne jazdené, garážované. Motor bez turba, EGR a ďalších kazítok, poctivý atmosférický japonský agregát 2JZ-GE - kto nevie o čo ide, naštudovať - kovaná kľukovka, ojnice a pod. Motor nemá spotrebu oleja od výmeny po výmenu ani pol deci. Skvelé xenónové svetlá s ľahko vymeniteľnými novými výbojkami. Auto pre znalca a fajnšmekra značky Lexus / Toyota. Na bežné vozenie si radšej pohľadajte Octaviu kombi alebo Passat. :-) Automatická 5-st. prevodovka s možnosťou radenia na volante + športový režim + obmedzovanie stupňov pri ťahaní a pod. Možnosť manuálneho vypnutia trakčnej kontroly - nepredávam ale drifterom... :-) Krásny zachovalý interiér, komplet elektrika, vyhrievané sedadlá v kombinácii koža + alcantara brúsená koža, originál rádio na kazety + 6x CD menič, 6x airbag, ABS, ASR, TCS, TRC, tempomat, režim prevodovky NORMAL, aj SPORT, veľký kufor, delené zadné sedadlá, gumené aj textilné koberce, auto vhodné aj pre rodinu, pri normálnej jazde je spotreba benzínu do 7.5 litra. Pri jazde kde sa využíva výkon a sila motora je spotreba aj 11 litrov. Silné a rýchle auto nevhodné pre neskúseného vodiča a začiatočníka, auto nepredám hocikomu a nového majiteľa si starostlivo vyberiem. Auto predám najvyššej ponuke, uvedená cena je minimálna možná, zjednávať a zľavovať je zbytočné, viem čo mám v garáži... Niečo z výbavy: koža + brúsená koža interiér, vnútri čisté a nezničené, voňavé auto, lakťové opierky vpredu aj vzadu, servisná knižka, 3 x kľúč, plná výbava aká sa v tom roku montovala, Lexus Premium Sound JBL hudba, predné aj zadné hmlovky, elektrické okná aj zrkadlá, automatická 2-zónová klimatizácia. Týchto áut je veľmi málo v Európe, žiadne iné takéto kombi už Lexus nevyrábal. Cena auta bude iba stúpať, je to ojedinelé auto, na Slovensku sú maximálne 4 kusy v tomto prevedení a s týmto motorom. Táto verzia sa vyvážala väčšinou do USA ako prémiové auto značky v tých rokoch. Auto má EČV (značky) s voliteľnou logistikou, ktoré si ponechávam, takže splnomocnenie alebo okamžitý prepis je nutný. Plnený iba originál olej Toyota, na aute je všetko v pôvodnom stave. Lexus je aktuálne obutý na úplne nových 16" ALU antracit hliníkových diskoch DEZENT + úplne nové zimné pneumatiky 205/55 R 16 Kelly Winter by GoodYear. Na leto sú k autu originálne strieborné 17" ALU hliníkové disky s letnými pneumatikami 225/45 R17 Sava. Toto auto nad cestou doslova lieta, motor má hladký ľahký zamatový chod. Nemal som ešte auto, ktoré by jazdilo ľahšie a jemnejšie ako tento Lexus. Auto predám len serióznemu záujemcovi s kúpnou zmluvou (vyhotovím) a overeným splnomocnením (treba si doniesť).
Prosim kto preda stare hociake auto za prepis 64r.pani a syn
Dobry den.Sme 64r.pani a 35r.syn.Som remeselnik.Mal som stare auto ale pokazilo sa mi a oprava je velmi draha.Mam zivnost ale bohuzial velmi kratko na to abi mi dali auto na leasing.Nemame nasetrene.Byvame na dedine.Velmi by mi pomohlo hociake stare pojazdne auto co ma platnu stk a ek aspon na 3mesiace.Ak sa najde dobry clovek co by mi vedel dat auto za prepis vozidla alebo mi vedel predat niake auto na splatky do 1000euro po 150eurove splatky mesacne.Nemam ziadne dlzoby ale mam zivnost len pol roka nedaju mi nikde nic.Vykonavam prace vodu elektrinu.omietky,podlahy,stierky,malovanie.murarske prace obklady dlazby.Velmi rad vam za to auto urobim doma remeselne prace.Velmi to auto potrebujeme abi som mohol pracovat.Budeme radi ak sa niekto najde.Vopred dakujeme pan Michal a pani Jarmila.Sme slusny ludia niesme romovia len sme s maminou sami dvaja na vsetko a bohuzial nema nam kto pomoct pozicat na kupu auta.Naozaj vam rad doma urobim remeselne prace na najblissi volny termin ako nam bude vyhovovat.Viem vam dat aj na prace fakturu.Ja budem mat peniaze ale az po odrobeni najblisej zakazky ale zakazku neviem urobit bez auta.Pomohlo by mi aj ak by niekto vedel pozicat auto na dva mesiace za niaku rozumnu dohodu.Prosime ak sa niekto najde naozaj budeme radi.Hociake auto co jazdi a ma papiere aspon na 3 mesiace.Vsetko mozme u notara podpisat aj mamina lebo na nu bude auto ak by sa niekto nasiel.Sme od Novych Zamkov ale lokalita nerozhoduje
Chrysler Sebring  coupe  Rarita
Predam Chrysler Sebring Je to unikatna nevidana kombinacia kupe ktore sa proste nevidi ani v Amerike a nieto v Europe. Naviac je to MANUAL sampzrejme 5 kvalt a to rovno 3.0i V6 Mitsubishi... Nestudoval som kolko ich vyrobili ale je to unikat, totiz Sebring nepouzival 3.0iV6 ale ine motory a tento bol iba v Coupe. Auto je v plnej vybave cize ma stresne okno a kozeny interier, original Alu kolesa atd. Najazd je nizky, ma len 106.000 mil a tomu zodpoveda stav. Motor 3.0i V6 je poctivy japonsky motor + prevodovka cize toto auto je na dalsi milion km. Motor sa pouzival v Mitsubishi 3000 GT Imidzove auto, neokukane, neokukatelne kedze take nema zhruba nikto... Motor prevodovka je atmosfera z gt3000 (3000gt) Auto nie je nove ale na svoj vek je pekne a v dobrej kondicii, kedze japonec tak nezerie vodu olej ani nic podobne, nekvapka z neho nic a ani tak skoro nebude :-) Cena 4.990 eur, jednanie o cene na mieste = nie po telefone a SMS... Toto auto sa nepredava a nevidi kazdy den, na kupcu si pockam a zatial sa povozim s hudbou šepotu motora V6. Spekulanti priekupnici nevolajte, nie je to vhodne na kseft, take auto hlada majitela niekedy naozaj dlho. Az tak ze stupne na cene. Inzerat aktualny do zmazania. Telefon v texte aby mi nevolali ludia co necitaju, tel.c. 6 Ak nemate vazny zaujem, usetrite mi prosim cas. Auto nevymienam za nic len PREDAVAM nevymienam !
Chrysler Sebring  coupe  Rarita
Predam Chrysler Sebring Je to unikatna nevidana kombinacia kupe ktore sa proste nevidi ani v Amerike a nieto v Europe. Naviac je to MANUAL sampzrejme 5 kvalt a to rovno 3.0i V6 Mitsubishi... Nestudoval som kolko ich vyrobili ale je to unikat, totiz Sebring nepouzival 3.0iV6 ale ine motory a tento bol iba v Coupe. Auto je v plnej vybave cize ma stresne okno a kozeny interier, original Alu kolesa atd. Najazd je nizky, ma len 106.000 mil a tomu zodpoveda stav. Motor 3.0i V6 je poctivy japonsky motor + prevodovka cize toto auto je na dalsi milion km. Motor sa pouzival v Mitsubishi 3000 GT Imidzove auto, neokukane, neokukatelne kedze take nema zhruba nikto... Motor prevodovka je atmosfera z gt3000 (3000gt) Auto nie je nove ale na svoj vek je pekne a v dobrej kondicii, kedze japonec tak nezerie vodu olej ani nic podobne, nekvapka z neho nic a ani tak skoro nebude :-) Cena 3.990 eur, jednanie o cene na mieste = nie po telefone a SMS... Toto auto sa nepredava a nevidi kazdy den, na kupcu si pockam a zatial sa povozim s hudbou šepotu motora V6. Spekulanti priekupnici nevolajte, nie je to vhodne na kseft, take auto hlada majitela niekedy naozaj dlho. Az tak ze stupne na cene. Inzerat aktualny do zmazania. Telefon v texte aby mi nevolali ludia co necitaju, tel.c. 6 Ak nemate vazny zaujem, usetrite mi prosim cas. Auto nevymienam za nic len PREDAVAM nevymienam !