inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim BlitzWolf BW WA3 100W bluetooth Speaker

Kategória: Ostatné nástroje

Kúpim BlitzWolf BW WA3 100W bluetooth Speaker.
Ďakujem za ponuku s možnosťou vyskúšania.
Kúpim BlitzWolf BW WA3 100W bluetooth Speaker
Podobné inzeráty
Strymon BigSky
Strymon BigSky Gitarový multidimenzionálny efekt - reverb, ktorý ponúka 12 rôznych modulácií reverbu v jednom pedáli - Room, Hall, Plate, Spring, Swell, Bloom, Cloud, Chorale, Shimmer, Magneto, Nonlinear, a Reflections; s výnimočne výkonným procesorom SHARC DSP. Je vybavený 7 primárnymi ovládačmi nastavení: Decay, Pre-Delay, Mix, Tone, Mod, Param 1, Param 2; pričom ďalšie parametre je možné nastaviť prostredníctvom menu. Ponúka možnosť uloženia až 300 prednastavení, funkcie Infinite Sustain a Freeze, módy Spillover a Reverb Persist, či emuláciu Selectable Speaker Cabinet, ideálnu pri nahrávaní. Disponuje LED displejom, kompletnou MIDI implementáciou, jack vstupom a výstupom, stereo vstupom i výstupom, vstupom pre expression pedál a vstupom pre napájanie. Konštrukcia je vyrobená z ľahkého, no odolného hliníka vo farebnom prevedení light blue s laserovým artworkom. Napájanie efektu pomocou štandardného adaptéru 9 V DC (300 mA min.), ktorý je súčasťou balenia. Rozmery: 171 x 130 mm Cena nového: 500€
Sencor SSS3600-detský bluetooth karaoke-nové
Úplne nové, nepoužite Karaoke pre deti zn. Sencor, FM rádio-30predvolieb- slušný zvuk, USB, TF karta, Bluetooth, mikrofon, popruh, nabíjačka, funguje aj bez siete, má nabíjaciu batériu, vydrží niekoľko hodín, komplet s príslušenstvom a krabicou, v obchode 72e. Nevhodný daršek.
Heligónka B-Es
Kúpim zachovalú heligónku ladenia B-Es, 2-radovú, 3-hlásku, resp./F-B-Es / s kvalitnými hlasmi a nepoškodenú, značiek známych výrobcov Hlaváček, Stanček Delícia, Duraj, Stibitz ai.V ponuke prosím popis,foto, miesto a cenu. Nahrávku či osobnú návštevu si vyžiadam. Vďaka.
Boss VE-20 vocal processor
Dopyt Kúpim efekt pre spev Boss VE-20 vocal processor Twin pedal Kontaktujte ma prosím cez email
Kúpim Alesis MMT-8
Zháňam starší MIDI sekvencér Alesis MMT-8, ak sa u niekoho povaľuje, rád sa ho ujmem.
Kúpim heligónku AD ladenie
Ponuknite AD heligonku v dobrom stave.