inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim britské modré mačiatko

Kategória: Mačky

Kúpim krátkosrsté mačiatko britskej modrej. Na pohlaví nezáleží. Nie sme množitelia, hľadáme člena rodiny.
Ponúkame 100 eur, príp. ak nenájdeme mačiatko v tejto cene, zvážime aj vyššiu ponuku, no v primeranej cene,keďže chceme poskytnúť domov mačiatku bez PP.
Vaše ponuky prosím posielajte na email. Ďakujem.
Kúpim britské modré mačiatko
Podobné inzeráty
Kúpim britské modré mačiatko kratkosrste
Ponúknite britské modré mačiatko kratkosrste
Maine coon/Mainská myvália mačiatko
Ponúkam na predaj čistokrvné mačiatko mainskej myvalie (maine coon). Mačiatko sa narodilo 3.8.2022. Mačiatko zverujem len do dobrých rúk, kompletne zaočkované a odčervené. Matka (čierna) je čistokrvná, s papiermi a rodokmeňom, ktorý môžem preukázať. Otec tiež čistokrvný. Predpoklad veľkého vzrastu po matke. 2 šedé a 1 svetlé mačiatko. 1 svetlý kocúrik. Pozrite moje inzeráty. Pre viac info e-mail/správa poprípade zavolajte. Cena 400 € + dohoda
Maine coon mačiatko
Ponúkam na predaj čistokrvné mačiatko mainskej myvalie (maine coon). Mačiatko sa narodilo 3.8.2022. Mačiatko zverujem len do dobrých rúk, kompletne zaočkované a odčervené. Matka (čierna) je čistokrvná, s papiermi a rodokmeňom, ktorý môžem preukázať. Otec tiež čistokrvný. Predpoklad veľkého vzrastu po matke. 2 šedé a 1 svetlé mačiatko. 1 svetlý kocúrik. Pozrite moje inzeráty. Pre viac info e-mail/správa poprípade zavolajte. Cena 400 eur + dohoda.
Darujeme milé mačiatko - mačičku
Do dobrých rúk darujeme rozkošné mačiatko - bielo-sivú mačičku, zachránenú zo zlých podmienok, má asi 3,5 mesiaca. Mačiatko je milé a hravé ako všetky mačiatka, kontaktné, používa pekne záchodík. V budúcnosti, keď dosiahne vhodny vek, môžme pomôcť s kastráciou mačičky tak, že buď vybavíme zadarmo alebo za znížený poplatok. Zial, musim dnes (15.10.22) doplnit, ze maciatko sa nam stratilo a pripadny nalezca nech sa ozve na uvedeny telefon. Maciatko sa nachadza v dočasnej opatere v Košiciach, info
Ragdoll, Britské mačiatko
Zdravim, mala by som zaujem o mačiatko/kocúrika ragdoll alebo britské, bez PP, nemusí byť čistokrvné. Do 50€ Ďakujem veľmi pekne za ponuky.
Britské mačiatko
Predám britské mačiatko má cca 4 mesiace prítulné zaočkované a odcervene naučené na mačacie WC.