inzercia, predaj, predám, bazár

kupim bycky do 350 kg charolai limuzin a ich krížence

Kategória: Dobytok

Dobrý večer kúpim býčky a jalovičky mäsové plemena CH. L.SS. AA tohto ročne platím hneď býčky kupujem a posielam do Turecka. Kupujem len registrované bycky a viac kusov
kupim bycky do 350 kg charolai limuzin a ich krížence
Podobné inzeráty
Býčky, limousin, limuzín
Predám mäsové teľatá, býčky, limousin, limuzín Máme na predaj krásne býčky limousin 80-140kg. Vo veku od 4 až 12 týždňov. Cena je podľa rasy, veku a hmotnosti.
Kupim masove jalovice do 350 kg
Dobrý deň kupim masove jalovice do 350 kg charolai a limuzin a ich krizence ponúknite prosím
Predám mäsové býčky
Predám mäsové býčky kombinácia simentál/limuzín/belgické Predám mäsové teľatá býčky vo váhe od 4-8týždňov/cca 80/90/100kg. Zvyknuté vonku pod prístreškom. Žerú pekne seno granule Cena záleží na hmotnosti a rase. Na predaj viac kusov. V prípade potreby riešime dovoz.
Býčky Slovenská strakatá a Slovenská strakatá/limousine
Vymením býčky za registrované jalovice/kravy plemena limousine prípadne krížence slovenská strakatá/limousine. K dispozícii na výmenu 3 ks slovenská strakatá (1 rok, 2 roky 2,5 roka) 2 ks limousine/slovenská strakatá (8 mesiacov) slovneská strakatá, simentál, limuzín, býk
Predam bycky krizence Marchigiana
Ponukam na predaj bycky krizence unikatneho plemena Marchigiana.Ako jediny chovatel plemena Marchigiana na Slovensku Vam ponukam na predaj 5 ks tohto raritneho plemena.Jedna sa o Talianske plemeno masoveho typu(Taliansky Charolaise),vyznacuje sa rychlym rastom-prirastkami,odolnostou voci klimatickym podmienkam a voci chorobam,,vysokou kvalitou masa,lahkymi porodmi,kludnou povahou zvierat.Blizsie info Vam rad poskytnem telefonicky. Popr.mam volne aj nejake jalovicky.
Krava limuzin
Predám 2,5 ročnú kravu limuzin ideálne na mäso ponúknite serióznu cenu jedná sa o ???? limuzin