inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim kryt retaze

Kategória: Súčiastky a diely

Kúpim zachovalý kryt retaze na
skladací bicykel,,ESKA,,.Prosím
ponúknite.Dakujem.
Kúpim kryt retaze
Podobné inzeráty
Cyklo doplnky a príslušenstvo
Predám nasledovné cyklo doplnky a príslušenstvo na bicykel a to: Odrazky na koleso 4 kusy Predám tieto nové odrazové sklíčka na kolesa o počte 4 ks. Cena spolu za 4 kusy je 3 €. Blatníky na bicykel sú predané. Vodidlo reťaze bicykla Predám nové vodidlo reťaze bicykla. Cena: 3 €. Čierny neoprénový chránič reťaze bicykla Predám tieto čierne neoprénové chrániče reťaze bicykla. Cena za jeden kus je: 2 €. Plastové blatníky na bicykel značky KROSS Predám tieto nové plastové blatníky značky KROSS na bicykel. Mám na predaj 2 kusy. Ultraľahký plastový blatník vyrobený z flexibilných polypropylénových panelov. Blatník sa uchycuje za pomoci SK pások. Cena spolu za 2 kusy je 6 €. Brzdové čeľuste na bicykel Predám tieto nové brzdové čeľuste na bicykel – kompletná súprava predné + zadné. Cena spolu za predné a zadné je 11 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
KÚPIM - Kryt reťaze Velamos
KÚPIM - Kryt reťaze Velamos ako na ilustračnej foto.
Dodatočný kryt batérie pre Xiaomi + Tesnenie
Spodný kryt plast Xiaomi PRO / PRO2. (8€) Dodatočný železný kryt batérie pre Xiaomi kolobežku. (13€) Xiaomi M365 / 1S / Essential / PRO / PRO 2 Železný kryt sa montuje na pôvodný plastový kryt, čo zabezpečí ešte väčšiu ochranu batérie, najmä pri rôznych nárazoch o kryt. Tesnenie pod spodný kryt elektrokolobežky Xiaomi. (4€) Xiaomi M365 / 1S / Essential / PRO / PRO 2 Skrutky spodného krytu 14 ks. (3€)
Kryt reťaze
Kúpim kryt reťaze eska 622
Kryt reťaze
Predám tento kryt reťaze (plochý) , materiál: aluminium 7075, pre ozubené kolesá s max veľkosťou 40-42 zubov, vnútorné rozmery na foto, diery na šruby su 10mm
Retaze SLX + Deore / CN-M7100 + CN-M6100
Predam dve 12 rychlostne retaze Deore CN-M6100 - najazdenych 100km SLX CN-M7100 - najazdenych 300km Dovod predaja je prerabka pohonu na Sram. V pripade kupy oboch pridam nove / nepouzite rychlospojky SM-CN910-12. Povodne rychlospojky mam taktiez. Retaze maju 116 clankov. Cena 10€ za kus.