inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim malo používaný robot na cesto

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Kúpim malo používaný robot na miesenie cesta, Bratislava
Kúpim malo používaný robot na cesto
Podobné inzeráty
Predám Kuchynský robot Gorenje
Predám kuchynský robot Gorenje je ako nový použití bol len raz.Povodna cena bola 150€ teraz 60€ Funkcia sekania mäsa, zeleniny, miesenia cesta, krájania na plátky, mixéra, strúhania Pulzný spínač pre kratšie mixovacie cykly Drvenie orieškov a kávy Vysoko kvalitný nerezový nôž s dvojitou čepeľou Odšťavovač Objem hlavnej nádoby 2,4 l Všetky nádoby majú odmerku pre presné dávkovanie Výkon 1 100 W Chcete hladké nadýchané cesto bez práce? Pripravujete radi domáce fresh nápoje? Uľahčite si prácu so všestranným kuchynským robotom Gorenje SBR1000BE. S výkonným a spoľahlivým AC motorom zvláda robot sekanie mäsa, zeleniny, miesenie cesta, drvenie a v neposlednom rade môže slúžiť tiež ako odšťavovač. Kuchynský robot Gorenje sa čoskoro stane vašou pravou rukou vďaka svojej variabilite. S rôznymi nadstavcami ušetríte v kuchyni čas aj námahu. Skvele si poradí so sekaním mäsa i zeleniny, hnetením cesta či mixovaním ovocia. Kuchynský robot zvládne ovocie tiež odšťaviť, čo iste uvítajú milovníci fresh nápojov. Vďaka vymeniteľným kotúčom nastavíte hrubosť strúhania či krájania. K zapnutiu/vypnutiu kuchynského robota Gorenje a pre nastavenie rýchlosti otáčok slúži jediný otočný volič. Vnútri prístroja nájdeme kvalitný nôž s dvojitou čepeľou. Kuchynský robot Gorenje SBR1000BE ponúka možnosť nastavenia rýchlosti otáčok a mimo toho tiež pulzný spínač, vďaka ktorému bude robot pracovať po veľmi krátky čas na plný výkon. Spotrebič taktiež ponúkne možnosť nastavenia rýchlosti a predvoľby pre mixovanie a drvenie. Ovládanie prístroja je užívateľsky veľmi prívetivé a časti kuchynského robota Gorenje SBR1000BE možno umývať v umývačke riadu. Bohaté príslušenstvo Súčasťou food procesora je bohaté príslušenstvo, ktoré vám umožní sekanie mäsa, zeleniny, miesenie cesta, krájanie na plátky, mixovanie a strúhanie. Food processor Gorenje SBR1000BE Praktický miesič cesta Skvele si poradí so sekaním mäsa i zeleniny, hnetením cesta či mixovaním ovocia. Čerstvo namletá káva s mlynčekom Aby toho nebolo málo, s robotom Gorenje možno tiež drviť suché plody ako sú orechy či zrnká kávy.
Špiralovy miešač cesta
Veľká pozornosť bola venovaná bezpečnému používaniu tohto spotrebiča. Vďaka šikovnému časovaču môžete mixér nechať robiť svoju prácu. Dodáva sa tiež s bezpečnostným spínačom, ktorý automaticky vypne stroj v prípade prehriatia motora. Tento miesič na cesto je navyše vybavený bezpečnostnou mriežkou, ktorou zatvoríte nádobu na miešanie. Ak mriežka nie je úplne zatvorená, mixér sa nespustí. Pevné gumené nožičky zaisťujú, že stroj zostane počas používania na svojom mieste. Tento profesionálny mixér na cesto je vyrobený z kovu s odolným povrchom. Nádoba na miešanie a hák na cesto sú vyrobené z hladkej nehrdzavejúcej ocele. Tento výber materiálu nielenže udrží zariadenie dlho krásny, ale tiež sa ľahko čistí. Na tento účel použite vlhkú handričku a jemný čistiaci prostriedok. Nádoba na mixovanie je odnímateľná, takže čistenie je mimoriadne jednoduché. Po vyčistení všetko pred opätovným použitím osušte mäkkou handričkou. Vlastnosti: Robustný a ťažký špirálový hnetač s gumovými nožičkami, aby počas používania nevibroval Silný a tichý motor. Žiadne znečistenie hlukom Vďaka odnímateľnej miske môžete ľahko odstrániť cesto Časti z nehrdzavejúcej ocele sa ľahko čistia Naklápacia hlava uľahčuje pridávanie prísad Vysoko kvalitný reťazový pohon pre dlhšiu životnosť Dve rýchlosti: 90 a 135 otáčok za minútu Špecifikácia výrobku: Hmotnosť: 175 kg Kapacita misy: 50L Nosnosť cesta: 20 kg Rozmery zariadenia: 925 x 535 x 765 mm Celkový elektrický výkon: 1,5 kW 400 V / 50 Hz / 3 fázy 1 500 Watt Mam dva kusy jeden za 350 euro
Predam - ETA Gratus Kuliner II 0038 90020
Predam NOVY !!! Exkluzivny Kuchynsky Robot ETA GRATUS KULINER 2 - 003890020 Moja Cena 550€ !!! (Povodna bola 1099€ Robot ETA je Novy s 2rocnou zarukou !!! Robot ETA GRATUS KULINER 2 je v najyssiej triede s bohatou vybavou. PARAMETRE: príkon 1500 W • celokovové prevedenie vrátane prevodov • plynulá regulácia so stabilizátorom otáčok • planetárny systém miešania • PULSE • možnosť nastavenia optimálnej výšky nadstavcov • bezpečnostný systém výkyvného ramena • LCD displej s ukazovateľom rýchlosti, výkonu a času • 10 min. časovač • PRÍSLUŠENSTVO: nerezová misa o objeme 6,7 l, sklenený mixér 1,4 l, hnetací hák, šľahacia, miešacia, flexi metla, hák na bezlepkové cesto, nadstavec na strúhanie so 6 diskovými strúhadlami, mlynček na mäso o priemere 62 mm (4 doštičky), lis na bobuľoviny, ovocie, zeleninu, citrusovač, mlynček na obilniny, strukoviny a ryžu, sekáčik potravín, nadstavec na výrobu zmrzliny, brúska na nože, praktický obal na metly a strúhadlá, prevodovka, uvoľňovacie kľúče, kniha receptov Šéfkuchař robot • dĺžka napájacieho kábla 1,2 m • farba: biela. CENA: 550€ (po 50% Zlave) Kontakt:
Kuchynský robot Klarstein Bella
Bella kuchynský robot Úrovne výkonu: 6 Pulzná funkcia maximálne množstvo cesta: 2 litre 3 miešacie prvky: miešací hák / hnetací hák / šľahač Odlievaný miešací hák - rovnomerné miešanie väčšieho množstva cesta Odlievaný hnetací hák - na ťažké cestá, ako je kysnuté alebo chlebové cesto Šľahač na nadýchané zmesi, ako sú vyšľahané bielky alebo piškótové cesto Odblokovací mechanizmus pre multifunkčné rameno – sklápacie pre jednoduché nasadenie a manipuláciu s misou Špeciálna prevodovka bezpečné postavenie vďaka prísavkám Úroveň hluku: 85 dB Rozmery: cca 39 x 36 x 23 cm (ŠxVxH) Hmotnosť: cca 6 kg Manuál pošlem v PDF V PRÍPADE ZÁUJMU MA KONTAKTUJTE SMS SPRÁVOU ALEBO EMAILOM
NOVÝ KUCHYŇSKÝ ROBOT BECK SUPERPOWER 750
Na slovenskom trhu je množstvo rôznych robotov a mixérov – ale len minimum sa môže pochváliť tak kvalitným spracovaním a jednoduchou obsluhou ako kuchynský robot Superpower 750. Má elektronický ovládač na plynulú reguláciu otáčok a funkciu PULSE. Robot Superpower 750 je ponúkaný spoločnosťou Beck International s.r.o. Parametre mixéra Superpower 750 - Mixovanie - Hnetenie a miešanie - Kosenie jedným alebo dvoma ostrie - Strúhanie na jemno a na hrubo - Krájanie na tenké a silné plátky - Krájanie na pomfrity - Mletie (kávy, korenia, orechov a pod.) - Odšťavovanie Robot je úplne nový. Bol len rozbalení a znova vrátený do krabice. Dôvod predaja: nepoužívame ho, manžel je profi kuchár, rád krája sám :-) Viac tu:
Kuchyňský robot Kitchenaid Artisan 300W
Predám kuchynský robot (mixér) Kitchenaid Artisan, modelová rada 5KSM150PS vo fialovej (slivkovej) farbe. Je to robot s naklápacou hlavou a najväčšou nádobou a výkonom. Robot funguje perfektne, nesie nepatrné známky používania. Súčasťou predaja je robot, veľká nerezová misa, plastový kryt misy, šľahacia metla, plochý šľahač a hák na miesenie cesta. Parametre: Maximálna kapacita misky 1,2 kg múky Objem misky 4,83 l Príkon 300 W Translated with (free version)