inzercia, predaj, predám, bazár

Kupim pokazene alebo vadne konzoly

Kategória: Herné konzoly

Kupim stare, pokazene konzoly k TV. Napriklad Super Nintendo, Nintendo enterprise, Sega, Atari, pripadne ine. Kupim tiez nefunkcne ovladace.

Staci poslat ponuku s foto, strucny popis problemu emailom, a na cene sa dohodneme.
Kupim pokazene alebo vadne konzoly
Podobné inzeráty
Kúpim pokazené a vadné Xbox 360
Za rozumnú cenu odkúpim nefunkčné konzoly xbox 360, staré, nepoužívané vadné kusy, s príslušenstvom alebo bez. Som začiatočník elektrotechnik a venujem sa repasovaniu a skladaniu starších vyradených konzol, pre mňa má hodnotu aj mŕtva a neopraviteľná na diely, ako "darca orgánov" pri pokusoch a učení sa... Poteší aj iná elektronika na diely či opravu, ale z priestorových dôvodov uprednostňujem práve xboxy ktorým sa venujem. Ponuky s foto posielajte mailom, číslo je neplatné, ozvem sa ja. Ideálne okolie ale po dohode aj poštou. Ak máte staré, nefunkčné, odložené a nepotrebné kusy, pre mňa ešte hodnotu majú. Pripadne ste vymenili za novšiu a stará zavadzia, dajte vedieť. Ďakujem a pekný deň.
Kúpim pokazené PS4/5
Kúpim pokazené herné konzoly PS4/5 v akejkoľvek verzií, poškodené alebo nefunkčné. O plnefunkčné konzoly nemám záujem. Poprosím stručný opis chyby a foto. Prvý kontakt mailom, tel.c. vymyslené.
Kúpim pokazené herné konzoly zariadenia
Kúpim pokazené herné konzoly zariadenia alebo herné ovládače
Kúpim pokazene PS, Xbox
kupim pokazene playstationy, xboxy, nintendo, ine herne konzoly ale taktiez aj notebooky, pocitace, monitory a ine prislusenstvo taktiez viem spravit servis na vase zariadenie
Kúpim staré, aj pokazené a vadné Xbox 360, One
Za rozumnú cenu odkúpim staré, nevyužívané ale aj nefunkčné konzoly xbox 360 / one s príslušenstvom alebo bez. Som začiatočník elektrotechnik a venujem sa repasovaniu a skladaniu starších vyradených konzol, opravujem, čistím a vdychujem nový život :) Pre mňa má hodnotu aj mŕtva a neopraviteľná na diely, ako "darca orgánov" pri pokusoch a učení sa... Ponuky s foto posielajte mailom, číslo je neplatné, ozvem sa ja. Ideálne okolie ale po dohode aj poštou. Ak máte staré, nefunkčné, odložené a nepotrebné kusy, pre mňa ešte hodnotu majú. Pripadne ste vymenili za novšiu a stará zavadzia, dajte vedieť. Ďakujem a pekný deň.
Zbierka playstation
Rozpredam zbierku PS4 konzol, vsetky konzoly ktore kedy Sony vyrobilo. Konzoly su ciste a od prachu. Ani jedna z nich nebola otvarana, chipovana, flashovana ani mcbootovana. Su v krasnom povodnom stave s neposkodenou zarucnou plombou. Za stav konzol osobne rucim aj za funkcnost.. moznost otestovat u mna doma. Predaj prebehne iba na kupnopredajnu zmluvu. Predavam iba ako komplet zbierku, nie po castiach. Ku kazdej konzole mam 2 original ovladace v ciernej farbe (okrem PS1, tam su origo 2x biele na slim a 2x sive na fat). Pridam aj komplet zbierky Metal Gear Solid a ostatne hry. Zoznam konzol nizsie: Handheld: Sony Pocketstation (iba japonsky trh) - predane Sony PSP 1000 (fat) - predane Sony PSP 2000 (slim) - 35 Sony PSP 3000 (slim) - predane Sony PSP GO. (Vysuvacka) - 160 Sony PS Vita 1000 (fat) 3g+wifi - predane Sony PS Vita 2000 (slim) - predane Konzoly: Playstation 1 (fat raritny kus) - predane PS One (Slim) - predane Playstation 2 (fat) - 85 Playstation 2 (slim) - 80 Playstation 2 (slim 9000) - 80 Playstation 3 cechc04 (fat) - predane Playstation 3 normal (fat) - predane Playstation 3 (slim) - 100 Playstation 3 (superslim) - 100 Playstation 4 (fat) - predane Playstation 4 (slim) - predane Playstation 4 (Pro) - Predane Ku kazdej konzole dodam kabelaz,hry,ovladace a original memory karty. Nemam k nim bohuzial original krabice nakolko vacsina z nich boli moje konzoly a zbierku som neplanoval.. proste to prislo :D Pre blizsie info ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena je stanovena na zaklade stavu, prislusenstva a pod. Dohoda na cene mozna. Vaznemu zaujemcovi spravim detailnejsie fotky konzol a ovladacov. Je toho naozaj vela..