inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim rozširenia Záchranáři

Kategória: Hračky

Dobrý deň, kúpim rozšírenia Záchranáři: Velkoměsto a Záchranáři: 2. podlaží k spoločenskej hre Záchranáři boj s ohněm. Číslo vymyslené
Kúpim rozširenia Záchranáři
Podobné inzeráty
Stolová spoločenská hra: Záchranári - boj s ohňom
Záchranári je kooperatívna stolová hra. Môže ju hrať aj jeden človek sám - hrá proti hre samotnej. Hra je ako nová, hraná bola asi tri krát. V Žiline a Kysuckom Novom Meste môžem doniesť, inak posielam cez Packetu (Zásielkovňu). V prípade odoslania cez Packetu sa cena navýši o poštovné 3,30 €.
Autíčka  záchranári
Autíčka záchranári
Kúpim Carcassonne pôvodná grafika rozšírenia
Dobrý deň, hladáme ešte chýbajúce rozšírenia ku hre Carcassonne pôvodnej verzii grafiky. Chýbajú nam : - Minirožšírenia ( všetky okrem Lietajúce stroje a dopisy ) - 1. rozšírenie ( Hostince a Katedrály ) - 5. rozšírenie ( opátstvo a starosta ) - 7. rozšírenie ( katapult ) Ďakujem za ponuky v prípade že niektoré z týchto rozšírení máte. Píšte sms či email.
Kúpim Carcassonne pôvodná grafika rozšírenia
Dobrý deň, hladáme ešte chýbajúce rozšírenia ku hre Carcassonne pôvodnej verzii grafiky. Chýbajú nam : - Minirožšírenia ( všetky okrem Lietajúce stroje a dopisy ) - 5. rozšírenie ( opátstvo a starosta ) - 7. rozšírenie ( katapult ) Ďakujem za ponuky v prípade že niektoré z týchto rozšírení máte. Píšte sms či email.
Vrtuľník záchranári
Funkčný vydáva zvuky svieti nepoškodený , osobný odber v TT alebo Zavar
Autá, lode, lietadlá Moja prvá knižnica
Autá, lode, lietadlá Moja prvá knižnica VYDAVATEĽSTVO Slovart, 2011 Moja prvá knižnica obsahuje osem farebných malých leporel s obrázkami dopravných prostriedkov. Deti tak môžu spoznávať autá, lode, lietadlá a mnohé iné špeciálne vozidlá... Knižnicu tvoria tieto leporelá: Ako blesk, Autá, Farma, Lietadlá, Lode, Nákladné autá, Stavba, Záchranári. Osobny odber