inzercia, predaj, predám, bazár

Kupim Ruter na exter antenu pre orange

Kategória: Modemy

Kúpim ruter na orange mobil kartu s konektorom a možnosťou pripojiť externu antenu k voli slabemu signalu.( neponukajte konektor wifi anteny to mi nepomôže)Obr iba názorný.
Kupim Ruter na exter antenu pre orange
Podobné inzeráty
4g orange antenu ODU a router IDU
Predam set 4g orange antenu a router
TP LINK SIM Wi-Fi Ruter
Vďaka modemu môžete okamžite vytvoriť vlastný Wi-Fi hotspot jednoduchým vložením SIM karty do slotu v zadnej časti prístroja. Model poskytuje možnosť zdieľania v sieti až 10 užívateľom naraz. Jeho dizajn vo vreckovej veľkosti a výkonná internej batérie s kapacitou 2000 mAh ho robí ideálnym na cesty, kedy používateľom umožní veľa hodín nepretržitej práce či hranie. Okrem toho disponuje inovatívnym OLED displejom, takže užívatelia získajú oveľa intuitívnejšie informácie o pracovnom stave zariadenia, ako napr o sile signálu, typu siete, dostupnosti Wi-Fi, správach, internetu a stavu batérie. Kľúčové vlastnosti: Vybavené vstavaným modemom – nie sú potrebné žiadne ďalšie rozmerná zariadenia Podpora HSPA + s rýchlosťou sťahovania 21,6 Mbit / sa odosielania 5,76 Mbit / s Podporuje až 10 užívateľov naraz Interná batéria s kapacitou 2000 mAh pre dlhodobé použitie mimo elektrickú sieť Prenosnosť a oblázkový dizajn sú ideálne pre použitie na cestách Port mikro USB pre rôzne možnosti nabíjania OLED displej poskytuje intuitívne náhľad na pracovný stav zariadenia Vybavené slotom na mikro SD karty, takže voliteľný úložný priestor sa môže zvýšiť až na 32 GB
mercusys
prabam wifi ruter za 30 e
wireless Dual Band Router ruter
tp-link, plne funkcny, bez poskodeniA, pouzivany asi 6 mesiacov
4G LTE SIM Card TP-Link MR200 Orange Flybox Modem/Router WiF
4G LTE SIM Card TP-Link MR200 Orange Flybox Modem/Router WiFi Rýchlosť sťahovania mobilnych dat 150 Mbps Rýchlosť odosielania mobilnych dat 50 Mbps WiFi 802.11 b/g/n/ac rychlost až 733Mbps, Dual-Band (2.4GHz 300Mbps + 5GHz 433Mbps) 4x LAN (1x WAN) port Slot na SIM kartu Podporuje vsetky SIM karty mobilnych operatorov.
Modem ZTE mf192 od orange
Predam modem ZTE MF192 od orange aj s pridavnou antenou na zlepsenie signalu.