inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim vstupenku na finále Slovnaft cupu

Kategória: Šport

Dobrý deň kúpim , jednu poprípade aj 2 vstupenky na finále Slovnaft cupu , najlepšie s sektore domácich , o vstupenky Slovanu nemám záujem.

Ďakujem a Trnava do teho
Kúpim vstupenku na finále Slovnaft cupu
Podobné inzeráty
Finále Slovnaft cupu 2023
Kupim urgent. 3 lístky na finále Slovnaft cupu 1.1.2023 60€!
Finále HC Košice – HKM Zvolen – 1. zápas
Cena 30€ za listok, kupil som omylom na zlý deň. Finále HC Košice – HKM Zvolen – 1. zápas Predám vstupenky na 1. finálový zápas (hraný v nedeľu 16. 4. 2023 hokejovej) Tipos extraligy. Sektor B36, rad 2, miesta 11,12,13. Cena za 1 vstupenku: 30 eur. Ide o e-vstupenku, ktorú záujemcovi pošlem po prevode čiastky na môj účet, preferujem Revolut. Vstupenky nemám fyzicky k dispozícii, ani ich nebudem tlačiť. Záujemca si môže vstupenku vytlačiť z mailu. Kontaktujte ma prosím na
# IIHF , MS v hokeji - FINALE, BRONZ
Predám papierové vstupenky s hologramom na MS v hokeji. Je to balíček finále a bronz v ten istý deň. Preferujem osobný odber ✅2x finále a bronz - cena 400 EUR/kus- dokopy 800 EUR za oba zápasy
Slovnaft cup finále
Kúpim na finále pohára jeden lístok 25€
Predám originál vstupenku pre zberateľa alebo fanúšika
Predám originál vstupenku zo zápasu FINÁLE Slovenského pohára medzi ŠK Slovan Bratislava vs FC Tatran Prešov z roku 1994.
Listok na MSK Tesla Stropkov - SK Slovan Bratislava
Vymenim Listok na tribune na zapas 4.kola Slovnaft Cupu ktory sa kona 9.11.2022 za 3 izbovy byt v Stropkove. Pri rychlom jednani pridam aj garaz.