inzercia, predaj, predám, bazár

kúpna zmluva, darovacia zmluva, nájomná zmluva

Kategória: Realitné služby

TRADE REAL, s.r.o., realitná kancelária, Slovenská 69, Prešov /oproti veľkému parkovisku, 2. poschodie/

ponúkame profesionálne služby už 17 rokov:

- vypracovanie kúpnych zmlúv, darovacích zmlúv, nájomných zmlúv za výhodnú cenu a zaslaním na email kdekoľvek v SR.
- vypracovanie návrhu na vklad do katastra
- vypracovanie odhadu trhovej ceny nehnuteľnosti pre účely dedičského alebo súdneho konania
- realitné služby /predaj, kúpa, prenájom: byty, domy, pozemky/


Kontakt: Ing. Dušan Palša, , tradereal@
kúpna zmluva, darovacia zmluva, nájomná zmluva
Podobné inzeráty
Vypracovanie kúpno predajných a iných zmlúv k nehnuteľnosti
Vypracujem zmluvy k nehnuteľnosti v rámci celého Slovenska do 24 hod Kúpna zmluva, rezervačná zmluva, darovacia zmluva,zámenna zmluva, zmluva o budúcej zmluve, zmluva o krátkom nájme alebo zmluva o prenájme, zámenná zmluva, dohodu o zriadení alebo zrušení vecného bremena +návrh na vklad. Cena 100 eur
Vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy - Najlacnejšie v SR
Vypracovanie zmlúv: Kúpna zmluva, zmluva o budúcej zmluve, zmluva o nájme a podnájme, darovacia zmluva, zámenná zmluva, zmluva o zriadení alebo zrušení vecného bremena, všetko vrátane návrhu na vklad 99 EUR Celá SR. Do 5 pracovných dní. Možnosť epresného dodania zmlúv do 24 hod + 49€
Vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy - Najlacnejšie v SR
Vyhotovenie kúpnopredajných zmlúv na mieru - možnosť do 24 hod. Návrh na vklad Zadarmo Kúpna zmluva, zmluva o budúcej zmluve, zmluva o nájme a podnájme, darovacia zmluva, zámenná zmluva, zmluva o zriadení alebo zrušení vecného bremena, všetko vrátane návrhu na vklad. Celá SR. Do 5 pracovných dní. Možnosť epresného dodania zmlúv do 24 hod.
Vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy - Najlacnejšie v SR
Vyhotovenie kúpnopredajných zmlúv na mieru - možnosť do 24 hod. Návrh na vklad Zadarmo Kúpna zmluva, zmluva o budúcej zmluve, zmluva o nájme a podnájme, darovacia zmluva, zámenná zmluva, zmluva o zriadení alebo zrušení vecného bremena, všetko vrátane návrhu na vklad. Celá SR. Do 3 pracovných dní. Možnosť epresného dodania zmlúv do 24 hod. Firma sa zaoberá zmluvnou agendou súvisiacou s prevodom nehnuteľností, právnym poradenstvom v oblasti predaja / kúpy / nájmu nehnuteľností, prevedením klienta celým byrokratickým procesom spojeným s katastrálnym konaním.
Vypracovanie kúpno-predajných a iných zmlúv k nehnuteľnosti
Ponúkam vypracovanie zmlúv: - kúpno-predajná zmluva (vrátane návrhu na vklad) - zmluva o budúcej kúpnej zmluve - zmluva o nájme a podnájme - zmluva o dielo a iné podľa dohody Cena 90€ Celá SR. Vypracovanie do 48 hodín.
Vypracovanie kúpno-predajných a iných zmlúv k nehnuteľnosti
Ponúkam vypracovanie zmlúv: - kúpno-predajná zmluva (vrátane návrhu na vklad) - zmluva o budúcej kúpnej zmluve - zmluva o nájme a podnájme - zmluva o dielo a iné podľa dohody Cena 49€ Celá SR. Vypracovanie do 48 hodín.