inzercia, predaj, predám, bazár

kupony do divadla

Kategória: Divadlo

Predavam zvyhodnene kupony do divadla.
Jednen kupon (vstupenka) stoji 5€, k nej si zakupite dalsiu vstupenku, miesta budu vedla seba. Viac info v brozure/na stranke. Osobny odber Senec/Pezinok/ Trnava/ postou po uhradeni na ucet.
kupony do divadla
Podobné inzeráty
14.2.2023 - 2x lístok do divadla Astorka Korzo 90
Dobrý deň, ponúkam na predaj 2x lístok do divadla Astorka Korzo 90 na predstavenie Kollektivet, dňa 14.2.2023 o 19:00 hod. Predstavenie sa hrá priamo v budove divadla Astorka. Ideálny tip na strávenie pekného Valentína s priateľkou . Pôvodná cena za oba lístky je 40 eur. Vstupenky posielam na mail po odoslaní platby.
Listky do divadla - baletna rozpravka KOSICE - 6ks
Predam z rodinnych dovodov 6ks listky na krasnu baletnu rozpravku do Narodneho divadla Kosice. Povodna cena 17€ predam za 15€/ks. Predstavenie: Carodejnik z krajiny OZ Termin: piatok 2.6.2023 18:00hod Tu si mozete pozriet miesta na sedenie. My mame balkon vlavo 2 rad: 2-7 Na obrazkoch v googli krasne vidno fotky narodneho divadla aj miesta na sedenie.
Kúpim lístky do divadla
Kúpim lístky na rôzne predstavenia do divadla, ďakujem vopred veľmi pekne za ponuky
Kúpim 2 vstupenky na predstavenie Divadla Járy Cimrmana
Kúpim 2 vstupenky na predstavenie Divadla Járy Cimrmana “Vražda v salónním coupé” v Bratislave, či už na 6.11. alebo 7.11.2022.
Darujem vstupenku do divadla
Dobrý deň darujem 1+1 vstupenku do divadla v Žiline na predstavenia uvedené na vstupenke … Osobný odber BY - ZA po dohode Kontakt sms/hovor
Listky do divadla
Predám na 25.1.2023 dva lístky do divadla na komédiu Miliónový údržbár. Hrajú českí herci Freimanová Nárožný. Cena zvýhodnená na 20 eur za jeden.