inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitné kožené kabelky Vera Pelle Italiano

Kategória: Doplnky

Ponúkam na predaj kvalitné kožené kabelky značky Vera Pelle italiano, kabelky majú klasický dizajn, cena 15€ za kus dohoda možná

Osobný odber možný Hamuliakovo okolie
Kvalitné kožené kabelky Vera Pelle Italiano
Podobné inzeráty
Kožený Vera Pelle opasok
Posuniem málo nosený čierny kožený Vera Pelle opasok - dĺžka 100 cm - zaujímavá zlato čierna pracka, kov na pracke je kvalitný - cena 5€ + poštovné - v ponuke mám aj hnedý H&M opasok - v prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte cez formulár - pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
DORMEO ALOE VERA Vankúš a paplón
Predám úplne nové, ešte zabalené sety vankúš a paplón značky dormeo aloe vera. Keby bol záujem, taktiež aj obliečky. Mäkký a príjemný klasický vankúš s výplňou zo zdokonalených mikrovlákien Wellsleep® obohatený o extrakt z Aloe Vera Vás ukolíše do spánku. Výšku vankúša si môžete nastaviť. Je prateľný na 40°C. Rozmery: 50x70 cm. Mäkká a priedušná prikrývka Aloe Vera vhodná na celý rok. Je vyrobená zo špeciálnych mikrovlákien obohatených o výťažok z Aloe Vera. Môže sa prať pri 60°C, čo je teplota, ktorá zabíja prachové roztoče. Rozmer 140x200cm.
Peňaženka pánska Grande Pelle
Peňaženka pánska Grande Pelle 220*130 mm Nová Dostupné množstvo: 3 Cena: 40 eur
Kabelky
Predám krásne kabelky každú za 10 eur ale ružovú 15€ a malú červenú a čiernu za 17 €. Dohoda je možná. Kabelky kabelka peňaženka penazenka kabelky krasne
H&M hnedý opasok
Ponúkam hnedý koženkový H&M opasok so zlatou prackou - dĺžka 100cm - veľkosť S - cena 3€ + poštovné - v ponuke mám aj čierny Vera Pelle opasok a množstvo iného... - v prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte cez formulár - pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Kožený opasok & H&M opasok
Posuniem málo nosené opasky 1. Kožený čierny Vera Pelle opasok - dĺžka 100 cm - zaujímavá zlato čierna pracka, kov na pracke je kvalitný - cena 5€ + poštovné 2. Hnedý koženkový H&M opasok so zlatou prackou - dĺžka 100cm - veľkosť S - cena 3€ + poštovné - v prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte cez formulár - pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)