inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitne popruhy pre zajaca

Kategória: Ostatné

Predam tieto popruhy pre Zajaca.
cena dohodou.
Kvalitne popruhy pre zajaca
Podobné inzeráty
Popruhy značky Reer
Predám detské popruhy značky Reer, raz použité. Povodna cena 8,-€. Popruhy Reer majú všestranné použitie. Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Chránia Vaše deti pred pádom z kočíka alebo zo stoličky. Sú tiež ideálne pre prvé krôčiky Vášho dieťatka. Nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobia telu. Popruhy spĺňajú európske normy. Vyrobené sú zo 100% nylonu.
Klietka pre zajaca
Predám klietku pre zajaca aj s vybavením. Klietka má rozmery 101 výška, 101 hrúbka a hĺbka je 64,5cm. Rozmery prepravky 25výška 40 hĺbka. Žrádlo pre zajaca je takmer plné, seno tiež. Klietka je na niektorých miestach mierne ohryzená, ale zvonku to takmer vôbec nie je vidieť. Klietku je možné rozložiť a spraviť z nej pôvodnú menšiu jednoposchodovú klietku. Len osobný odber. Klietku predávame vcelku so všetkým príslušenstvom. Ohľadom ceny dohoda možná. Trenčín Zlatovce.
Odpredaj - POPRUHY 70 mm ČIERNY
Letecké opravovne Trenčín, a.s. ponúkajú na odpredaj gurtňové popruhy čiernej farby: Šírka: 70 mm Návin v 1 balení: 50 m Počet balení: 250 ks Zloženie: nie je známe Nosnosť popruhu: nie je známa Minimálna predajná cena: 3 € s DPH za kus (balenie) Minimálny odber: 50 ks Popruhy nie sú certifikované. Poznámka: možnosť použitia na výplety čalúneného nábytku, lehátok a saní, viazací materiál, rôznu domácu výrobu, atď. Popruhy sa nachádzajú v Trenčíne. Ponuka odpredaja je zverejnená na webovej stránke LOTN, a.s. ( v časti O nás - predaj majetku) po dobu 14 dní, t.j. od 01.03.2023 do 14.03.2023 do 11,00 hod. Záujemca zasiela svoju cenovú ponuku s navrhovanou cenou mailom na email: dopyt3@ v stanovenom termíne. Ponuka bude obsahovať identifikačné údaje kupujúceho (meno a priezvisko, bydlisko, tel. číslo), ponúknutú kúpnu cenu a identifikáciu hnuteľného majetku. Cena bude vrátane DPH. Po uplynutí 14 – dňovej lehoty bude komisiou vybratá ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a následne bude uzatvorená kúpna zmluva Bližšie informácie na tel. č.: . V prípade nedostupnosti na tel. č.:.
kvalitné kožené popruhy Blackdog pre 2 fotoaparáty
Predám popruhy pre 2 fotoapráty v prevedení prírodná koža. Ideálne pre reportážnych a svadobných fotografov. Popruhy vykazujú známky používania, no sú v 100% stave. Vhodné pre štandardnú konfekčnú postavu. Cena 89,- Eur.
Predám kvalitné koženée popruhy Blackdog v tmavohnedej farbe
Predám popruhy na 2 fotoapráty. Ideálne pre reportážnych a svadobných fotografov. Popruhy vykazujú známky používania, no sú v 100% stave. Vhodné pre štandardnú konfekčnú postavu. Cena 89,- Eur.
SW motech tankvak, mototaska,motokufor
SW MOTECH tankvak, taska na moto , moto taska ,moto kufor Predam pouzivanu cestovnu tasku na motorku bez poskodeni komplet s popruhmi na upevnenie, taska je vhodna pre vsetky modely motoriek a hlavne milovnikov sportovych motoriek ktory maju zaujem cestovat na vylety a nemaju kufre, taska sa upevnuje na sedadlo spolujazdca tym padom nemate problem prejst ani v zapche medzi auta, obsahuje vnutornu nepremokavu tasku. SW MOTECH tailpack RACEPACK 50-65L black / grey Racepack je určený pre užšie športové a turistické motocykle bez držadiel. Robustný materiál kopíruje tvar motocykla čo podporuje správnu aerodynamiku. vlastnosti: Pre užší športové a turistické motocykle 2 bočné vrecká 4 bodové upínacie popruhy Úložný priestor pre helmu kryté zipsy reflexné prvky samonosná konštrukcia Kapacita: 50-65 l Veľkosť: 70 x 40 x 45 cm (š / h / d) Materiál: 1680D balistický nylon vystužený zahrnuté: Tailpack Vode odolná vnútorná taška 4 upevňovacie pásky 2 kompresné popruhy 2 podporné popruhy pre upevnenie k registračnej značke ramenný pás Povodna cena 210€, teraz za 100€ tankvak kufor taska mototaska givi honda kawasaki suzuki yamaha ducati ktm aprilia