inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitné preklady textov z/do anglického jazyka

Kategória: Prekladateľstvo

Ponúkam kvalitné a profesionálne preklady textov zo slovenského do anglického jazyka a opačne.

S prekladateľstvom a doučovaním mám takmer 15 ročné skúsenosti. Mám dosiahnuté vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa, a 8 ročnú pracovnú skúsenosť v nadnárodnej spoločnosti kde je nevyhnutná každodenná komunikácia v anglickom jazyku.

Cena prekladu závisí od:
-akademickej úrovne podkladov
-požadovaného termínu dodania
-počtu strán
-náročnosti témy

Prekladám:
-odborné a neodborné texty, referáty, seminárne práce, semestrálne práce, bakalárske práce, diplomové práce
-úvahy, eseje, ročníkové práce zo všeobecných aj špeciálnych predmetov.

Podklady zasielam štandardne vo forme normostrany.
Cena je 8€/normostrana

Každý záujemca obdrží individuálnu cenovú ponuku, ktorá bude odzrkadľovať jeho požiadavky. Po dohode na preklade je potrebné zaslať na účet zálohu, ktorá sa bude odvíjať od veľkosti textu.

Normostrana je štandardizovaná strana s 1800 znakmi textu vrátane medzier, čo pri písaní na stroji zodpovedá tridsiatim riadkom po šesťdesiat znakov, alebo približne 250 slovám bežného textu.

Ak máte záujem, poprosím Vás napísať mi email alebo sms.

Ďakujem a teším sa na spoluprácu :)
Kvalitné preklady textov z/do anglického jazyka
Podobné inzeráty
P. Molnár - Prekladateľstvo z/do anglického jazyka (+ fakt.)
Ponúkam preklady z/do anglického jazyka a korektúry, kvalitne, profesionálne, promptne. VŠ vzdelanie magisterského stupňa, zložená štátna jazyková skúška úrovne C1 v odbore prekladateľstva anglického jazyka. Bohaté skúsenosti, nadobudnuté dvadsiatimi rokmi štúdia anglického jazyka a desiatimi rokmi prekladateľstva. Oficiálne registrovaná živnosť. Vystavovanie oficiálnych faktúr ako štandardný postup pri transakciách s fyzickými aj právnickými osobami. Preklad odborných a neodborných textov rôzneho druhu, (s výnimkou úradných prekladov). Vykonávanie korektúr. Pracujem aj cez víkend. Kontakt, objednanie, ďalšie informácie: .sk/ Objednávku prekladu môžete pohodlne vybaviť priamo z mojej webstránky (sekcia Objednávkový formulár). Text(y) na preklad zasielajte minimálne 2 až 3 dni pred poslednou lehotou, po ktorej ich budete potrebovať. (Ideálne skôr.) Cenník: Fyzická osoba - 5 € / 1 normostrana Preklady tlačených materiálov pre obce/právnické osoby - 7 € / 1 normostrana Preklady verejných textov pre obce/právnické osoby - 12 € / 1 normostrana
Preklady AJ - SK/HU,CZ-SK/HU,SK - HU;Vypracovanie životopisu
Ponúkam neúradné preklady z anglického jazyka do slovenského alebo maďarského jazyka. Z českého jazyka do slovenského alebo maďarského jazyka. Zo slovenského jazyka do maďarského jazyka. Preklady manuálov, katalógov, atď. Možnosť úpravy pdf v Adobe Acrobat. Skúsenosti s prekladom používateľských manuálov, oprava textov, popisov na web stránkach eshopov, letákov. Cena sa pohybuje od 5 EUR/NS (NS = normostrana = 1800 znakov vrátane medzier), podľa náročnosti prekladu. Úroveň AJ C1, SK C1, HU C1 Ponúkam aj vypracovanie životopisu v SK, EN. Podľa dohody. Kontaktovanie elektronicky, email.
Preklady a korektúry: angličtina
Preklady a opravy textov zo všetkých odborov a oblastí - bez obmedzení, pokiaľ ide o zameranie textu. VŠ vzdelanie v odbore angl. jazyk + úspešná prax v oblasti prekladov a korektúr textov od r. 2010 - napr. korektúry tvorby učiteľov angličtiny v rámci celej SR pre Minist. školstva a CVTI SR, od novembra 2016 - preklady dokumentov pre austrálske úrady a súdy, atď.. Okrem prekladov zo slovenčiny do angličtiny a naopak a korektúr textov v AJ ponúkam tiež preklady z češtiny do angličtiny! Kompletné informácie sú dostupné na nižšie uvedených web stránkach, sociálnych sieťach alebo v rámci nasledujúcej Vizitky: web: Facebook: LinkedIn: sk./in/mgr-tatiana-g-423325a0 email: tanjagajdosova@ tel.: - O2 041-764 90 86- Telekom Ceny: preklad - 1 NS = 7E (cena platí tiež pre preklady z češtiny do angličtiny) korektúra - 1 NS = 4E Pozn.: korektúra zahŕňa návrh opravy chýb!
Preklady a korektúry: angličtina
Preklady a opravy textov zo všetkých odborov a oblastí - bez obmedzení, pokiaľ ide o zameranie textu. VŠ vzdelanie v odbore angl. jazyk + úspešná prax v oblasti prekladov a korektúr textov od r. 2010 - napr. korektúry tvorby učiteľov angličtiny v rámci celej SR pre Minist. školstva a CVTI SR, od novembra 2016 - preklady dokumentov pre austrálske úrady a súdy, atď.. Okrem prekladov zo slovenčiny do angličtiny a naopak a korektúr textov v AJ ponúkam tiež preklady z češtiny do angličtiny! Kompletné informácie sú dostupné na nižšie uvedených web stránkach, sociálnych sieťach alebo v rámci nasledujúcej Vizitky: web: Facebook: LinkedIn: sk./in/mgr-tatiana-g-423325a0 email: tanjagajdosova@ tel.: - O2 041-764 90 86- Telekom Ceny: preklad - 1 NS = 8E (cena platí tiež pre preklady z češtiny do angličtiny) korektúra - 1 NS = 4E Pozn.: korektúra zahŕňa návrh opravy chýb!
AJ preklady, 1 strana dopredu, vysoká úroveň
Preklady do anglického jazyka a z anglického jazyka do slovenského jazyka na vysokej úrovni. Spokojnosť, skúsenosti a spoľahnutie. 100% gramatika a správna štylizácia textu. Preklady všeobecných dokumentov, výskumných správ, záverečných prác, hodnotení, článkov, webových stránok, kníh, príhovorov, štúdií, esejí, emailov, zadaní, seminárnych prác, právnych dokumentov, vnútropodnikovej administratívy, marketingových materiálov a iných textov. Výhodou je, že Vám zašlem vždy prvú normostranu vopred, aby ste mali istotu vysokej úrovne prekladu. Pri textoch určených na preklad pod 5 normostrán, zasielam preklad naraz bez prvej preloženej strany vopred. Platba prevodom na účet až po odovzdaní jednotlivých preložených častí prekladaného dokumentu, približne po desiatich stranách. Komunikácia 7 dní v týždni. Teším sa na spoluprácu.
Profesionálne preklady z/do nemčiny s faktúrou, celá SR
Prekladateľka pracujúca na voľnej nohe na živnosť Vám ponúka precízne a kvalitné prekladateľské služby z/do nemeckého jazyka odborných aj neodborných textov. Elektronicky. Pre celú SR. Absolvovala som vysokoškolské areálové a jayzkové štúdiá, ktoré som zakončila štátnicou z nemčiny. Prekladateľstvu sa venujem profesionálne už viac štyri roky. Počas tohto obdobia som mala možnosť nazbierať bohaté skúsenosti pri vyhotovovaní prekladov rôznych typov textov. Ponúkam Vám: • kvalitné preklady z nemčiny za rozumnú cenu • možnosť expresného doručenia • profesionalitu a diskrétnosť • ústretový prístup a flexibilitu pri riešení Vašich požiadaviek • dostupnosť (kontaktovať ma môžete 24 hodín denne 7 dní v týždni, odpovedám obratom) • možnosť množstevnej zľavy pri prekladoch textov z/do nemčiny väčšieho rozsahu Ak hľadáte prekladateľa, ktorý Vám ponúkne kvalitu a profesionaltu, ste na správnom mieste. Uvedená cena je za preklad 1 normostrany textu. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom e-mailu: taja1968@ so zaslaním textu, ktorý potrebujete preložiť alebo telefonicky na nižšie uvedenom telefónnom čísle. Teším sa na spoluprácu! Preklady z nemčiny. Preklad z nemčiny.