inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitný kamerový systém 4x kamera + rekordér LAN

Kategória: Ostatné audio video

Kvalitný kamerový systém 4x kamera + rekordér LAN

Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko po jednom kábly) SLOVENSKÉ MENU
Predám nový,profesionálny bezpečnostný kamerový systém SANNCE CCTV 1080P 2MPX/Full HD(1920x1080P), HDMI pripojením až 1080P digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie aj prenos obrazu. 4ks farebné kamery CCTV FullHD 1920x1080P + DVR rekordér 4 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou + komplet kabeláž.
Vonkajšie vodotesné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -20°C do 50°C.
OSD menu je aj v češtine/slovenčine.
Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod.
DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile(Sannce Vision) P2P protokol.
Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 1920x1080P.
Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB,možnosť nahrávania aj do Cloudu (SannceCloud),
Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier.

Nahrávanie obrazu zo 4 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov.
Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie.
Kvalita obrazu je vynikajúca(1080P/2MPX).
Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch.

obsah balenia:
-4x HD KAMERY + príslušenstvo na montáž
-4X SIEŤOVÝ KÁBEL
-1x REKORDÉR
-1X NAPÁJANIE
-1X USB MYŠ
-1x CD SOFTWARE pre windows
-1x MANUÁL
-1x APLIKÁCIA PRE MOBIL

Možnosť dodať aj HDD 1TB v cene 60€. Taktiež aj iné druhy kamier napr. 5MP, viac vstupové NVR a veľkosti diskov.
Po dohode aj montáž, alebo Vám všetko nakonfigurujem a vy to už iba zapojíte.
Viac info mailom, alebo telefonický.
Kvalitný kamerový systém 4x kamera + rekordér LAN
Podobné inzeráty
Tascam DR-40X
Ponúkame na predaj prenosný digitálny rekordér Tascam DR-40X, s USB audio rozhraním a schopnosťou nahrávania 4 stôp. Má dva roky a bol minimálne používaný. Tento rekordér je vybavený dvoma XLR/6,3 mm jack Neutrik konektormi, ktoré umožňujú pripojenie externých mikrofónov alebo použitie ako linkové vstupy s úrovňou do +4 dBu. Rekordér disponuje fantómovým napájaním +48 V a mikrofónovým predzosilňovačom s dostatočným gainom pre elektretové a kondenzátorové mikrofóny. Okrem toho má rekordér aj citlivé zabudované kondenzátorové mikrofóny s nastaviteľným smerom, ktoré umožňujú kvalitné nahrávanie až do hladiny hluku 125 dB SPL. Rekordér je napájaný troma AA batériami, ktoré mu poskytujú životnosť až 18 hodín pri nahrávaní 2 kanálov Wav 44,1 kHz/16 bit. Môže byť tiež napájaný prenosným USB zdrojom. Po pripojení k počítaču sa rekordér môže používať ako audio rozhranie a USB mikrofón so štúdiovou kvalitou záznamu. Rekordér tiež ponúka špeciálne funkcie pre nahrávanie poznámok, ako napríklad Jump Back, Speed a prednastavený ekvalizér pre hovorené slovo. Má tiež možnosť nahrávania v "4CH Mode" alebo v "Dual Recording mode" pre nahrávanie zvuku k filmu. Rekordér má tiež funkcie automatického spustenia nahrávania pri detekcii vstupného signálu, Pre-recording, Peak Reduction, Auto level, Limiter a Overwrite mode s možnosťou vrátenia 1 x. Rekordér tiež umožňuje overdub funkciu pre nahrávanie zvuku cez existujúce záznamy. Tento digitálny rekordér je ideálny pre štúdio, koncerty, konferencie a ďalšie aplikácie.
Kamerový systém HISEEU 4x IP kamera 5MP+8ch rekordér LAN POE
Kvalitný IP kamerový systém 4x kamera 5MP + 8 kanálový rekordér LAN Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko v jednom FTP kábly) SLOVENSKÉ MENU. Predám úplne nový, profesionálny bezpečnostný kamerový systém HISEEU CCTV 5MPX/Full HD(2560x1920P), HDMI pripojením digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie,prenos obrazu, AJ ZVUKU. 4ks špičkové farebné kamery CCTV FullHD 2560x1920 + DVR rekordér 8 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou. Komprimácia videa vo formate H265, vďaka čomu sa šetrí miesto na HDD. Do budúcna možnosť sadu rozšíriť o ďalšie 4 kamery. Vonkajšie vodotesné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -25°C do 50°C. Kamery sú pevné a ľahké z leteckého hliníka - nie plastové ako niektoré lacné napodobeniny. Kamery majú detekciu pohybu a rozpoznávanie tváre. OSD menu je aj v češtine/slovenčine. Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod. V prípade pohybu v sledovanom priestore dokáže odosielať emaily na vami zvolenú adresu. DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile P2P protokol. Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 2560x1920P. Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB. Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu zo 4 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Kvalita obrazu je vynikajúca aj s väčšej vzdialenosti(5MPX) vďaka špičkovým kamerám. Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch. obsah balenia: -4x 5MP IP KAMERY + príslušenstvo na montáž -1x 8 kanálový REKORDÉR s diaľkovým ovládaním -1X NAPÁJANIE -1X USB MYŠ -1x CD SOFTWARE pre windows -1x MANUÁL -1x APLIKÁCIA PRE MOBIL Možnosť dodať aj HDD, 500GB v cene 40€, 1TB v cene 60€, 2TB v cene 80€. Taktiež aj iné druhy kamier napr.2MP, WIFI, viac vstupové NVR a iné veľkosti diskov. Možnosť dodať aj LAN káble podľa potreby. Pozri moje ďalšie inzeráty. Po dohode aj montáž. Vieme sa dohodnúť aj tak, že ja Vám všetko prednastavím podľa dohody a vy si doma iba napojíte do siete a všetko bude nastavené a funkčné v slovenskom jazyku. Možnosť kombinovať aj s inými kamerami (kupoly, otočné) s nahrávaním na HDD v NVR- viac info po telefóne, alebo mailom. Všetko skladom!!! Do 48h máte tovar d
Kamerový systém HISEEU 8x IP kamera 5MP+8ch rekordér LAN POE
Kvalitný kamerový systém 8x IP kamera 5MP + 8 kanálový rekordér LAN Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko v jednom FTP kábly) SLOVENSKÉ MENU. Predám úplne nový, profesionálny bezpečnostný kamerový systém HISEEU CCTV 5MPX/Full HD(2560x1920P), HDMI pripojením digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie,prenos obrazu, AJ ZVUKU. 8ks špičkové farebné kamery CCTV FullHD 2560x1920 + DVR rekordér 8 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou. Komprimácia videa vo formate H265, vďaka čomu sa šetrí miesto na HDD. Vonkajšie vodotesné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -25°C do 50°C. Kamery sú pevné a ľahké z leteckého hliníka - nie plastové ako niektoré lacné napodobeniny. Kamery majú detekciu pohybu a rozpoznávanie tváre. OSD menu je aj v češtine/slovenčine. Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod. V prípade pohybu v sledovanom priestore dokáže odosielať emaily na vami zvolenú adresu. DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile P2P protokol. Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 2560x1920P. Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB,možnosť nahrávania aj do Cloudu. Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu z 8 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Kvalita obrazu je vynikajúca aj s väčšej vzdialenosti(5MPX) vďaka špičkovým kamerám. Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch. obsah balenia: -8x 5MP KAMERY + príslušenstvo na montáž -1x 8 kanálový REKORDÉR s diaľkovým ovládaním -1X NAPÁJANIE -1X USB MYŠ -1x CD SOFTWARE pre windows -1x MANUÁL -1x APLIKÁCIA PRE MOBIL Možnosť dodať aj HDD 1TB v cene 60€, 2TB v cene 80€, 3TB v cene 99€. Taktiež aj iné druhy kamier napr.2MP, WIFI, viac vstupové NVR a iné veľkosti diskov. Po dohode možnosť zabezpečenia LAN káblov. Pozri moje ďalšie inzeráty. Po dohode aj montáž. Vieme sa dohodnúť aj tak, že ja Vám všetko prednastavím podľa dohody a vy si doma iba napojíte do siete a všetko bude nastavené a funkčné v slovenskom jazyku. Všetko skladom!!! Do 48h máte tovar doma. Možnosť kombinovať aj s inými kamerami - viac info mailom, alebo telefonický.
Kvalitný kamerový systém 4x kamera 5MP + rekordér LAN POE
Kvalitný kamerový systém 4x kamera 5MP + rekordér LAN Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko v jednom FTP kábly) SLOVENSKÉ MENU. Predám nový,profesionálny bezpečnostný kamerový systém SANNCE CCTV 5MPX/Full HD(2560x1920P), HDMI pripojením digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie aj prenos obrazu. 4ks spičkové farebné kamery CCTV FullHD 2560x1920 + DVR rekordér 4 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou + komplet kabeláž. Komprimácia videa vo formate H265, vďaka čomu sa šetrí miesto na HDD. Vonkajšie vodotesné bezpečnostné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -20°C do 50°C. Kamery sú pevné a ľahké z leteckého hliníka - nie plastové ako niektoré lacné napodobeniny. OSD menu je aj v češtine/slovenčine. Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod. V prípade pohybu v sledovanom priestore dokáže odosielať emaily na vami zvolenú adresu. Kamery majú detekciu pohybu. DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile(Sannce Vision) P2P protokol. Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 2560x1920P. Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB,možnosť nahrávania aj do Cloudu (SannceCloud), Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu zo 4 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Kvalita obrazu je vynikajúca aj s väčšej vzdialenosti(5MPX) vďaka špičkovým kamerám. Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch. obsah balenia: -4x 5MP KAMERY + príslušenstvo na montáž -4X SIEŤOVÝ KÁBEL (2x 25m a 2x 15M) -1x REKORDÉR -1X NAPÁJANIE -1X USB MYŠ -1x CD SOFTWARE pre windows -1x MANUÁL -1x APLIKÁCIA PRE MOBIL Možnosť dodať aj HDD 1TB v cene 60€, 2TB v cene 80€. Taktiež aj iné druhy kamier napr.2MP, viac vstupové NVR a veľkosti diskov. Po dohode aj montáž. Všetko skladom!!! Do 48h máte tovar doma. Viac info mailom, alebo telefonický.
Kvalitný kamerový systém 8x kamera 5MP+rekordér LAN POE
Kvalitný kamerový systém 8x kamera 5MP + 8 kanálový rekordér LAN Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko v jednom FTP kábly) SLOVENSKÉ MENU. Predám úplne nový, profesionálny bezpečnostný kamerový systém MISECU CCTV 5MPX/Full HD(2560x1920P), HDMI pripojením digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie,prenos obrazu, AJ ZVUKU. 8ks špičkové farebné kamery CCTV FullHD 2560x1920 + DVR rekordér 8 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou + komplet kabeláž. Komprimácia videa vo formate H265, vďaka čomu sa šetrí miesto na HDD. Vonkajšie vodotesné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -25°C do 55°C. Kamery sú odolné vo verzií antivandal - nie plastové ako niektoré lacné napodobeniny. Kamery majú detekciu pohybu a rozpoznávanie tváre. OSD menu je aj v slovenčine. Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod. V prípade pohybu v sledovanom priestore dokáže odosielať emaily na vami zvolenú adresu. DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile P2P protokol. Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 2560x1920P. Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB,možnosť nahrávania aj do Cloudu. Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu z 8 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Kvalita obrazu je vynikajúca aj s väčšej vzdialenosti(5MPX) vďaka špičkovým kamerám. Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch. obsah balenia podľa typu, aký si vyberiete či dvoj, štvor, šesť, alebo osem kamerovú sadu: -8x 5MP KAMERY + príslušenstvo na montáž -8X SIEŤOVÝ KÁBEL (8x 20m) -1x 8 kanálový REKORDÉR s diaľkovým ovládaním -1X NAPÁJANIE -1X USB MYŠ -1x CD SOFTWARE pre windows -1x MANUÁL -1x APLIKÁCIA PRE MOBIL Cena dvojkamerového setu - 259€ bez HDD, s 1TB diskom 310€ Cena štvorkamerového setu - 310€ bez HDD, s 1TB diskom 370€ (osem kanálové NVR, možnosť do budúcna rozšíriť o ďalšie kamery) Cena šesťkamerového setu - 410€ bez HDD, s 1TB diskom 470€ (osem kanálové NVR, možnosť do budúcna rozšíriť o ďalšie kamery) Cena osemkamerového setu - 510€ bez HDD, s 1TB diskom 570€ Možnosť dodať aj HDD 2TB v cene 80€, 3TB v cene 99€. Taktiež aj iné druhy kamier napr.2MP, WIFI atď. Pozri
Kvalitný kamerový systém 8x kamera 5MP+rekordér LAN POE
Kvalitný vonkajší kamerový systém 8x kamera 5MP + rekordér LAN s POE napájaním. Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko v jednom FTP kábly). Predám nový,profesionálny bezpečnostný kamerový systém SANNCE CCTV 5MPX/Full HD(2560x1920P), HDMI pripojením digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie aj prenos obrazu. 4ks spičkové farebné kamery CCTV FullHD 2560x1920 + DVR rekordér 4 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou + komplet kabeláž. Komprimácia videa vo formate H265, vďaka čomu sa šetrí miesto na HDD. Vonkajšie vodotesné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -20°C do 50°C. Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod. DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile(Sannce Vision) P2P protokol. Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 2560x1920P. Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB,možnosť nahrávania aj do Cloudu (SannceCloud), Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu z 8 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Kvalita obrazu je vynikajúca aj s väčšej vzdialenosti(5MPX) vďaka špičkovým kamerám. Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch. obsah balenia: -8x 5MP KAMERY + príslušenstvo na montáž -4X SIEŤOVÝ KÁBEL -1x REKORDÉR -1X NAPÁJANIE -1X USB MYŠ -1x CD SOFTWARE pre windows -1x MANUÁL -1x APLIKÁCIA PRE MOBIL Možnosť dodania aj harddisku v cene 1TB - 50€, 2TB - 75€. Po dohode aj montáž. Viac info mailom, alebo telefonický.