inzercia, predaj, predám, bazár

Kvások - Pokračujeme z lásky ku kvásku

Kategória: Kuchárky

Predám knižku od autorky:

Lenka Mančíková - Kvások - Pokračujeme z lásky ku kvásku

Kniha je úplne nová, nepoužívaná.
Kvások - Pokračujeme z lásky ku kvásku
Podobné inzeráty
Kváskovanie
Predám knižku o kváskovaní od Lenky Mančíkovej: Kvások - Pokračujeme z lásky ku kvásku Cena: 6 € Knižka je úplne nová. *** Predám knihu od Naty Žúrekovej Štefkovej a Daniely Rau : Kváskovanie 2 - Poklady z vašich kuchýň Cena: 22 € Knižka je úplne nová.
Kváskovanie. Recepty z kvásku
Kváskovanie. Recepty z kvásku Kniha je používaná. Má bežné opotrebenie. Zospodu mierne narazená - viď foto. Cena 20€ plus poštovné cca 3€ alebo osobný odber Drietoma.
Kniha Kváskovanie
Predám knihu Kváskovanie.Kniha mi veľmi pomohla keď som začínala kváskovať.Zrozumiteľne vysvetlené základy ako založiť kvások a starať sa oň. Jednoduché a chutné recepty z kvásku.
Vianočné kváskovanie
Táto nádherná kniha obsahuje 38 úžasných vianočných receptov pripravených pomocou tradičného kvásku. Recepty, ktoré vzdávajú poctu nostalgickým spomienkam na detstvo, tradíciám a milovaným vianočným dobrotám. Či už recepty od babičiek alebo novodobé recepty, aj vo vašej rodine sa stanú tie najobľúbenejšie. Sladké a slané potešenia, ktorým sa nedá odolať a ktoré vám pomôžu vyčarovať tú správnu atmosféru u vás doma. Nová Odber Bratislava/Trnava prípadne poštou
Pokrmy a láska
top stav, ako nová, vhodná ako dar. Pokrmy a láska ponúkajú recepty na elixíry a nápoje lásky pretavené ticícročnou skúsenosťou užívania afrodiziak. Opisujú erotické účinky rozličných pokrmov, od najjednoduchších, ako je med a čokoláda, až po zložitejšie, obsahujúce exotické prísady z tajomného Orientu. Vtipnými a rafinovanými kombináciami vznikli recepty povzbudzujúce ľúbostnú túžbu a dodávajúce životnú silu. Pokrmy a láska sú bohato ilustrované fotografiami, maľbami, rytinami a môžu byť zdrojom inšpirácie pre všetkých milencov.
Dokonalá Pánev - 30 lahodných receptu - Karl Brunix
Vaření nemusí být složitá záležitost. Chutné přírodní suroviny, čerstvé bylinky, troška lásky a pár dobrých pánví - to j evše, co potrřebujete, abyste na stul naservírovali skvělé jídlo.