inzercia, predaj, predám, bazár

KVETOSLAVOV - Novostavba v blízkosti služieb a vlaku

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj 4i novostavbu rodinného domu v obci Kvetoslavov na Borovicovej ulici. Rodinný dom je dokončený a skolaudovaný holodom. V prípade záujmu je možné za príplatok dokončiť aj štandard.

DISPOZÍCIA, VYHOTOVENIE:
Rodinný dom je riešený ako 4 izbový tehlový prízemný s dreveným krovom. Dispozične pozostáva z 3 samostatných izieb, 1 obývačky, 2x kúpeľňa, chodba. V prípade záujmu je možné dostavať garáž.
Rodinný dom sa nachádza na rožnom pozemku o rozmeroch: 23x29m2.[b Celková zastavaná plocha rodinného domu je 148m2.
Celková výmera pozemku: 669m2
Vykurovanie: zdrojom vykurovania je tepelné čerpadlo + vodné podlahové vykurovanie
- okna: plastové, úprava antracit
- strecha: mediteran
- tehla: 25cm + 15cm zateplenie polystyrén + omietka

LOKALITA:
Novostavba rodinného domu sa nachádza v rámci obytného komplexu s dostavanými rodinnými domami. Ulica: Borovicová. Má výbornú dopravnú dostupnosť vďaka novej rýchlostnej ceste R7. V prípade záujmu je takisto výborne dopravne napojený vďaka vlakovému spojeniu s hlavným mestom aj Dunajskou stredou, vlaková zástavka sa nachádza v pešej dostupnosti (do 5min). Na pešo je takisto novopostavené menšie nákupné strediko s potravinami Billa.

IINZINIERSKE SIETE:
Rodinný dom je napojený na inžinierske siete: voda(zo studne), elektrina a kanalizácia. Prístup k rodinému domu je po betonovej ceste. K domu je dotiahnutý aj dátový kábel - TELEKOM.

NAŠE SLUŽBY
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.
Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Zastavaná plocha: 148m²
Obytná plocha: 125m²
Celková rozloha: 148m²
Rozloha pozemku: 669m²
Úžitková plocha: 125m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno
Voda: studňa
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: áno
Internet: TV káblový rozvod
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné
Pivnica: nie
Parkovanie: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: predpríprava
Káblová televízia: áno
Energetický certifikát: A
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: betónová cesta
KVETOSLAVOV - Novostavba v blízkosti služieb a vlaku
Podobné inzeráty
Napredaj NADŠTANDARD 5 izbový rodinný dom Kvetoslavov
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj krásny 5 izbový rodinný dom v nadštandardnom vybavení o výmere 112 m2 zastavaná plocha + záhrada 553 m2 (pozemok celkom o výmere 665 m2) v obci Kvetoslavov, obytná zóna Pri Lesíku s krásnou terasou, jazierkom a záhradou so súkromím. 3D virtuálna prehliadka: Rodinný dom je staršia novostavba z roku 2015, nachádza sa 4 km od Šamorína a 22 km od Bratislavy. Dom má všetky inžinierske siete: elektrinu, je napojený na kanalizáciu, má vlastný zdroj vody – studňu aj so zavlažovacím systémom, predprípravu na napojenie na obecný vodovod, ohrev teplej vody na kolektory alebo na krb – vodník (šetria sa náklady) alebo plynovým kotlom. Pri kúrení krbom sa ohrieva voda do podlahového kúrenia a slúži aj na ohrev teplej úžitkovej vody. Dom má optický internet. Dom má 2x klimatizáciu, videovrátnik, alarm, bezpečnostné dvere, podlahové kúrenie. Exteriér domu tvorí veľmi pekne upravená záhrada s jazierkom (možnosť aj na kúpanie) s posedením aj na lavičke pri jazierku aj na veľkej terase, so záhradnou garážou na uloženie dreva a na náradie, s trávnikom, drevinami a ovocnými stromami. Parkovanie s posuvnou elektrickou bránou je pre 2 autá pod prístreškom vo dvore a pre 3 autá pred domom. Dom sa predáva so zariadením podľa dohody, stačí sa iba nasťahovať. Okolie: V obci Kvetoslavov je železničná stanica, autobusové zastávky, nachádza sa tu detské a futbalové ihrisko, škôlka, škola, pekáreň, kaviareň, v blízkosti je Billa, vo výstavbe cyklotrasa do Šamorína. Dom sa nachádza v tichej lokalite, má výborné napojenie na diaľnicu R7, po ktorej ste autom za 15 minút v Bratislave. Cena: 449.900 € možnosť aj na hypoúver, v cene sú zahrnuté služby RK: - komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv - komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností - poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy Kontakt: Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@, janek@ Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@, vlcakova@ EXCLUSIVE OFFER of a spacious, beautiful 4-bedroom family detached house with high standard amenities in the village Kvetoslavov - residential area Pri Lesíku. Lovely terrace, pond with a stunning garden offering peace and privacy… what more to wish for? 185 m2 floor area 112 m2 built-up area 553 m2 garden with pond 15 minutes distance by car from Bratislava Solar collectors, heater type „vodník“, energy efficient A bedroom with closet 3 upstairs bedrooms - each with balcony 2x air-conditioning, underfloor heating, video door intercom, electric gate
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
PREDAJ KOMPLET ZARIADENÝ DOM, KVETOSLAVOV, 249900 EUR
JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v kľudnej časti obce Kvetoslavov ÚDAJE: úžitková plocha: 80 m2 plocha záhrady: 150 m2 parkovanie: vlastné pred domom DISPOZÍCIA: - vo vstupnej chodbe je umiestnená toaleta s umývadlom a radiátorom, z chodby sa ďalej vstupuje do priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, v ostatnej časti domu sú ďalšie 2 izby: spálňa a detská izba a kúpeľňa s rohovou vaňou a WC - zo zadnej časti domu vstupujeme na okrasnú oplotenú záhradku s priestorom pre uskladnenie záhradnej techniky STAV: NOVOSTAVBA - kotol s bojlerom na kúrenie a TÚV - krbové kachle v izbe s kuchyňou - kvalitné laminátové podlahy v izbách - dlažba a obkladačky v kúpeľni a toalete - kuchynská linka so spotrebičmi v tvare L ZARIADENIE/NÁBYTOK: - kuchyňa: elektrická rúra, plynová varná doska, digestor, chladnička, mikrovlnka - obývačka: pohovka, konferenčný stolík, skrinky, televízor, krb, jedálenský stôl - vstavaný nábytok na mieru v detskej izbe a spálni manželská posteľ - v kúpeľni je vytvorený priestor na umiestnenie pračky a sušičky LOKALITA: Obec Kvetoslavov sa nachádza 4 km severovýchodne od Šamorína v Podunajskej nížine, v západnej časti Žitného ostrova. VÝHODY: - dom sa predáva zariadený vrátane nábytku a spotrebičov - záhrada poskytuje dostatok súkromia a možnosti grilovania - veľmi dobrá občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody - priame a rýchle cestné a železničné spojenie s Bratislavou CENA: 249900 € - vypracovanie kúpnych zmlúv - poplatky za kataster a notára - pomoc s vybavením hypotéky - odovzdanie a prepis energií Dom je kúpou voľný. Treba vidieť! KONTAKT: ING. SNOPEK Potrebujete pomôcť s predajom nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať: alebo snopek@
Predám dom v lokalite Kvetoslavov (ID: 104222)
Na predaj murovaná novostavba RD s krásnym pozemkom v Kvetoslavove, časť Rozárium. Dom je skolaudovaný a pripravený práve pre Vás. RD dom v obci Kvetoslavov iba 17 km od Bratislavy. Dobrá dostupnosť: - autom výjazd R7 1 km, - vlaková zastávka Kvetoslavov 1km, - mesto Šamorín 2 km. RD je prízemný bungalov so sedlovou strechou, a pochôdzným podkrovím. Orientácia domu - terasy je juho-juho-východ. Dom sa predáva ako holodom a je možné sa dohodnúť na úplnom dokončení podľa predstavy kupujúceho. V cene sú aj chodníky, parkovacie plochy a oplotenie. - Pozemok: 460m2 - Zastavaná plocha: 130m2 - Úžitková plocha (bez terasy): 102 m2 - Svetlá výška 2,65m Dispozícia RD: - vstupná chodba 4,87 m2 - WC + kotolňa 4,38m2 - obývačka 31,91m2 s výstupom na terasu, spojená s kuchyňou 9,25m2 - komora 1,98m2 - WC + kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom 6,57 m2 - Chodba so sklápacími schodmi do podkrovia 5,27m2 - Spálňa 1 s výstupom na terasu 11,58m2 - Spálňa 2 s výstupom na terasu 12,75m2 - Spálňa 3 12,64m2 - Terasa 31,75m2 - Podkrovie je pripravené ako odkladací priestor, s osadenými svetlíkmi a oknom v stene. Použité materiály: - Základové pásy a doska: železobetónu, s hydroizoláciou. - Obvodové steny: porobetón hr.300mm so zateplením EPS hr.150mm, a vnútorné vápenocementové omietky. - Vnútorné priečky: porobetón hr.100mm, vápenocementové omietky. - Okná: izolačné 3sklo, 7 komorový profil Fenestra. - Podlaha: tvrdený EPS hr.150mm a anhydritový samonivelačný poter. - Krov: drevený väzníkový. - Strešná krytina: betónová mediteran, červenej farby. - Komín Nerezový D200 výška 6,6m. - Izolácia stropu: Striekaná PU pena hr. 400mm. - Podhľad: SDK + Konštrukcia. - Kúrenie podlahové elektrické. Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcií nehnuteľnosti po zadaní ID 104222
3 izbový rodinnáý dom Kvetoslavov -PREDAJ
Ponúkame vám na predaj 3 izbový rodinný dom v radovej zástavbe v trojdome vo vyhľadávanej lokalite v obci Kvetoslavov. Rodinný dom bol postavený v roku 2018 a kolaudácia prebehla v roku 2019. Obec Kvetoslavov je vyhľadávaná lokalita hlavne dialnici R4D7, kde v hlavnom meste ste za 15 minút autom. V obci je dobrá občianská vybavenosť t.j. škola, skôlka, detské ihriská, , potraviny , Bila, BENU lekáreň, Coop jednota a v blízkej budúcnosti zdravotné stredisko. Výhoda je vlakové a autobusové spojenie. Rodinný dom : - Tehlový , zateplený - Úžitková plocha domu je 82 m2 + záhrada 65 m2 + parkovacie státie na dve autá vo výmere 31 m2 - Zastavaná plocha v celku aj so záhradou je 161 m2 + parkovacie státie - Mesačné náklady 140 eur / mesiac - Podlahové kúrenie elektrické podlahové - Zastrešenie na terase vo výmere 15 m2 - Klimatizácia - Podlahové kúrenie elektrické , ktoré je regulované termostatom v každej izbe Dispozícia : 1. Poschodie – vstupná chodba , samostatné WC, kuchyňa spojená s jedálňou , špajzou a obývacou miestnosťou s výstupom na záhradu 2. Poschodie – 2 x samostatné izby , kúpeľňa s WC IS : - Voda , elektrina, kanalizácia, optika Pozemok : - Rozloha pozemku je 65 m2 s udržiavanou záhradou a hlavne záhradou na pestovanie zeleniny a ovocia - Oplotenie okolo celého pozemku a aj domu Výhody nehnuteľnosti : - Vyhľadávaná lokalita a dobre dostupná lokalita - Rodinný dom s kvalitných materiálov - Vlastné parkovanie na vlastnom pozemku Cena nehnuteľnosti : - Cena nehnuteľnosti je 257.990,- Eur vrátane provízie a kompletného odborného a právneho servisu. - Nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom - Poskytujeme sprostredkovanie najvýhodnejšieho úveru našim úverovým špecialistom. V prípade záujmu kontaktujte makléra : Adriana Gadušová T.č. Mail : adrianagadusova@
NOVOSTAVBA - Spišská Nová Ves- Blaumont
Ponúkame na predaj novostavbu dvoch jednotiek v lukratívnej časti Sp.Novej Vsi - Blaumont. Nachádza sa na tichej ulici so súkromnou rampou a detským ihriskom. Centrum mesta v bezprostrednej blízkosti s výbornou občianskou vybavenosťou. Novostavba ponúka krásny výhľad na celé mesto. Bude sa predávať v stave holodom (steny odovzdané s omietkou a základným hygienickým bielym náterom, podlaha pripravená na kladenie podlahy a dlažby) Začiatok výstavby február 2023. Predpokladané ukončenie výstavby február 2024. Novostavba 1 o celkovej výmere 178,79 m2 + záhrada 172 m2 + parkovacie miesta pred domom 38,5m2 Novostavba pozostáva z 1.PP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 49,4m2 Chodba : 17,6 m2 Izba 1 : 18 m2 Izba 2 : 17,9 m2 Izba 3 : 18 m2 Kúpeľňa : 8,25 m2 WC : 2,88 m2 Šatník : 7,40 m2 Technická miestnosť : 11,9 m2 1.NP pozostáva z: Zádverie : 5,16 m2 Garáž : 22,3 m2 Novostavba 2 o celkovej výmere 153,46 m2, parkovacie miesta pred domom 38,5 m2 Novostavba pozostáva z 1.NP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 43,1 m2 Chodba : 9,36 m2 Izba 1 : 15,3 m2 Izba 2 : 17,7 m2 Izba 3 : 12,7 m2 Kúpeľňa : 6 m2 WC : 3,69 m2 Technická miestnosť: 6,61 m2 Zádverie : 11,3 m2 Balkón : 27,7 m2 Východ na strechu Novostavba bude postavená z najkvalitnejších materiálov, ako je pálená tehla hrúbky 30cm. Zateplená minerálnou vatou hr.20cm. Vykurovanie bude riešené prostredníctvom podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel. Dosky a schodiská budú vyhotovené zo železobetónovej konštrukcie. Kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom. Predpríprava na vonkajšie žalúzie. Kompletná elektroinštalácia, rozvody v celom objekte. Garážová sekčná brána. V prípade akýchkoľvek otázok, kompletnej 3D vizualizácie ma neváhajte kontaktovať na telefónne číslo .