inzercia, predaj, predám, bazár

KVIZOMATY na Predaj

Kategória: Ostatné audio video

Predam bez licencie .
Treba nahrat novy softweare .
Originalna dekoracia do luxusnych domov .
Cena za kus .
KVIZOMATY na Predaj
Podobné inzeráty
DAC prevodník Audiolab M-DAC
Ponúkam na predaj DAC prevodník, predzosilňovač a slúchadlový zosilňovač Audiolab M-DAC od Johna Westlakea (UK) Špičkový dac prevodník ESS Sabre 32-9018 chip. Zariadenie je opticky aj technicky vo vynikajúcom stave. Predávam spolu so sieťovým zdrojom a diaľkovým ovládačom v pôvodnom balení. Podrobnejšie informácie a špecifikácia: alebo Ide o súkromný predaj použitého tovaru bez záruky, možnosti vrátenia alebo výmeny. Ponuky a otázky cez kontaktný formulár. Preferujem osobný odber. Žiadny kuriér a predaj do zahraničia. Možnosť zaslať aj na dobierku. Poštovné hradí kupujúci.
TEAC V-7000 highend kazetový deck v zberateľskom stave...
... na predaj už čoskoro Prepáčte to zdržanie, čaká sa na servisný zásah - na displeji počítadla sú vypadnuté tri segmenty. Bude na predaj v 100%-nom optickom i technickom stave! 21.04.2023: Už je po servisnom zásahu (v Acon Professional) a teda už je na predaj.
3D kamera Matterport Pro2 na predaj
Ponúkam na predaj 3D kameru Matterport Pro2 kamera je bola pouzita iba na vytvorenie podorysov jednej zlozitej zákazky. Predávam ju lebo je nevyuzita. Kupovana bola v auguste 2022, takze este aj v zaruke. Instruktazne video: príslušenstvo: statív, kufrík, ruksak, led ostvetlenie. Technické specifikace Snímání ​99% přesnost snímače 4K tisková kvalita fotografií 3D senzor se strukturovaným (infračerveným) světlem Sken je zachycen během 20 sekund (Skutečná rychlost závisí na velikosti paměti RAM zařízení iOS nebo Android) Maximální dosah snímače 4,5 metru Konstrukce ​​Rozměry: 230 x 260 x 110 mm (šířka x výška x hloubka) Hmotnost: 3,5 kg Odolný plastový kryt s černou texturou Vyrobeno v USA
3D kamera Matterport Pro2 na predaj
Ponúkam na predaj 3D kameru Matterport Pro2 kamera je úplne nová. príslušenstvo: statív a kufrík Technické specifikace Snímání ​99% přesnost snímače 4K tisková kvalita fotografií 3D senzor se strukturovaným (infračerveným) světlem Sken je zachycen během 20 sekund (Skutečná rychlost závisí na velikosti paměti RAM zařízení iOS nebo Android) Maximální dosah snímače 4,5 metru Konstrukce ​​Rozměry: 230 x 260 x 110 mm (šířka x výška x hloubka) Hmotnost: 3,5 kg Odolný plastový kryt s černou texturou Vyrobeno v USA Barva: Černá
Videokazety na predaj, dohoda možná
Ponúkam na predaj cca 100 Ks originál VHS videokazety s filmami rôznych žánrov v nemeckom jazyku. Cena za ks 1€. (Dostupný aj na WhatsApp alebo Viber!)
4K Blu-ray Captain America
!!! Predaj individuálnych titulov nie je možný !!! Tovar bude doručený Packetou na zvolené výdajné miesto. V prípade platby na dobierku je potrebné vopred uhradiť zálohu 4,50 EUR, ktorá bude odpočítaná od celkovej sumy. Platobné údaje budú uvedené po vzájomnej dohode. V prípade prijatia poškodeného tovaru bez známok poškodenia na poštovnom balení tovar príjmem naspäť, vopred vrátim plnú kúpnu cenu. Stav: Rozbalené - ako nové Podrobnosti o vydaniach: Cena 30 EUR vrátane poštovného pri platbe vopred. Cena 31,50 EUR vrátane poštovného pri platbe na dobierku. !!! Predaj individuálnych titulov nie je možný !!!