inzercia, predaj, predám, bazár

Kym pridu stouni

Kategória: Divadlo

Predam 2 listky do SND Bratislava na tento stvrtok na hru Kym pridu stouni.Nemozeme ist kvoli chorobe.Povodna cena 18€ jedna vstupenka. Predavam spolu za 25€.Kontakt sms prosim.
Kym pridu stouni
Podobné inzeráty
Kym pridu stouni SND
Kupim dva listky na predstavenie ´´Kym pridu stouni ´´ na piatok 2.12.2022.
Kým prídu Stouni
Predám 4 vstupenky vedľa seba na divadelné predstavenie ,,Kým prídu Stouni" ktoré sa uskutoční 23.3.2023 o 19:00 v SND v sále Činohry. Vstupenky: Rad XI sedadlá 15,16,17,18 vľavo. Veľmi dobré lístky v rámci dispozície sály. Predaj osobne Ba, PK, Slovenský Grob Cena 25/ks pti odbere všetkých 20/ks Možnosť kúpiť aj samostatne.
Kym pridu Stouni - SND 23.4. 19:00
Dobry den, predam 2 listky do divadla v nedelu 23.4. na predstavenie Kym pridu Stouni. Cena za oba 36eur
Posledný Molitan Divadlo LA KOMIKA
Predám 2 listký na vypredané predstavenie 29.04.2023 o 19:30 cena 1ks 15 Eur Medzi skalnatými vrchmi a riekou Rio Pecos, tam, kde sa delí svet bielych tvári na bledé a ešte bledšie a divoký západ je ešte ďaleko, sa potvrdilo, že medzi mužmi a ženami sa dejú naozaj veľmi prapodivné veci. Táto legenda sa zrodila ešte pred mnohými západmi slnka a to v časoch, kedy kultúra bieleho človeka nezasahovala do životov červených tvárí. Winetubi prešiel dlhú cestu po prériách, prečkal mnoho zím, kým pochopil prečo sú niektoré ženy čudné. V podstate aj muži... Pozrite si jeho príbeh, ktorý sa začína v časoch, kedy mladý Winetubi ešte netušil, kam veľký Manitú povedie jeho kroky. Účinkujú: Marcel Nemec Michal Spielmann Renáta Ryníková Gabriela Škrabáková