inzercia, predaj, predám, bazár

Ľad svetlo/tiktok/kruhové svetlo so svorkou

Kategória: Svietidlá, Lampy

Ľad svetlo
V čase zoomu a videokonferencií je dôležité šikovné svetlo, ktoré rozžiari tvár rečníka. Svetlo LED pre videokonferencie je ideálne na osvetlenie vašej tváre a predvedenie vášho profesionálneho vzhľadu pred kamerou. Všestranné stolné svetlo je možné tiež použiť na vlogovanie, nahrávanie videa, živé vysielanie a líčenie atď.




Stmievateľné LED kruhové svetlo na stôl s 3 režimami svietenia: teplé svetlo (2700 K), teplé biele svetlo (4500 K) a biele svetlo (6500 K). Každý režim osvetlenia má na výber 10 nastaviteľných jasov. Vstavaný ovládač sa ľahko zapína/vypína a prepína do režimu osvetlenia, aby vyhovoval vášmu rôznemu použitiu.

Kruhové svetlo so svorkou, vyrobené z prémiových LED diód, neposkytuje žiadne blikanie a žiadne oslňujúce svetlo, chráni váš zrak a znižuje únavu očí pri dlhej práci. Toto pripínacie LED kruhové svetlo poskytuje mäkké adekvátne doplnkové osvetlenie, môže perfektne fungovať ako osvetlenie počítača pre videokonferencie a schôdzky so zoomom.




Otočný uhol 360° umožňuje nastaviť uhol svetla podľa rôznych situácií. Pevná kovová svorka môže stáť sama o sebe. Môže sa tiež otvoriť až na 2 palce, ľahko sa pripevní na stôl, stôl alebo posteľ. Protišmykové podložky chránia váš nábytok pred poškriabaním.
Ľad svetlo/tiktok/kruhové svetlo so svorkou
Podobné inzeráty
LED kruhové svetlo
Predám úplne nové LED kruhové štúdiove svetlo, dve využívame v salóne a jedno je nevužité. Posuniem ďalej za symbolických 22eur. Nákupná cena bola 69eur. Svetlo má 3 farebné režimy osvetlenia: teplé svetlo (3000 K), studené biele svetlo (4500 K), denné svetlo (6000 K), každý režim má 10 úrovní jasu. Osobný odber Košice. Popis: Stojan na selfie svetlo - Toto kruhové svetlo so samospúšťou je vybavené kovovým držiakom, ľahko sa pripevňuje a je veľmi stabilné. Nie také nestabilné ako iné svetlá na statívy a dá sa úplne ľahko zložiť. Dĺžku tyče je možné predĺžiť z 23cm do 41,9 cm. Univerzálny držiak na mobilný telefón – držiak mobilného telefónu otočný o 360°, všetky smartfóny so šírkou od 3,5 do 6 palcov. Kompatibilné s iPhone a telefónmi android. Multifunkčné kruhové svetlo -Toto kruhové svetlo môžete použiť ako svetlo na make-up bez inštalácie zrkadlového svetla. Tento produkt je vybavený kruhovým svetlom, držiakom a držiakom mobilného telefónu. Získate profesionálny svetelný set vhodný na živé vysielanie, natáčanie videa, selfie fotky, online návody, life vlogging atď. USB napájanie a bezdrôtová diaľková spúšť. Samospúšte je vhodná pre takmer všetky zariadenia s USB portom, ako sú notebooky, power banky, počítače, USB adaptéry.
Kruhové LED svetlo
Predám kruhové LED svetlo, nepoužité Viac info emailom. Kruhové LED svetlo disponuje priemerom 10 "a vonkajším priemerom (26 cm) Disponuje 3 úrovňami farebnej teploty, 12 statickými farbami a 9 dynamickými efektmi Svetlo sa skladá z 168 LED diód so svietivosťou 1200 lm a hodnotou CRI Ra> 90 Skladá sa zo statívu s guľovou hlavou a fixačnou skrutkou Držiak s možnosťou otočenia o 360° a flexibilným husím krkom je kompatibilný s mobilnými telefónmi so šírkou 8 cm Diaľkový ovládač umožňuje nastavenie intenzity, farebnej teploty, vypnutie / zapnutie či zmenu svetelných efektov Pracuje s príkonom 12 W a vstupným napätím 5 V Ľahko sa sklopí a demontuje, vďaka čomu sa ľahko prenáša Trubica má šírku 2,5 cm, vnútorný rozmer 20,5 cm a vonkajší rozmer 26 cm Súčasťou balenia je USB 2.0 kábel s dĺžkou 195 cm Pri rozmeroch 303 × 389 × 303 mm váži iba 460 g
Kruhové svetlo
Predám kruhové svetlo s priemerom 25,5cm. Svetlo je NOVÉ, nepoužívane Má neštandardne 3 rôzne teploty farieb a 11 úrovní nastavenia jasu, čo umožňuje širokú škálu využitia. Pri svetle je: - statív, pre pohodlné užívanie. (tvar statívu ideálny pre použitie pri PC, alebo pri fotení produktových fotografií, nakoľko je spodok statívu v rovine - nezavadzia) - demontovateľný držiak na mobil - štandardný závit sa dá použiť aj pre iné zariadenie napr. GoPro. - tiez samotne svetlo je možné mamontovať na čokoľvek kde je štandarný závit
Ring light kruhové svetlo D2
Krásne osvieti scénu a vytvorí ideálne prostredie pre perfektnú snímku Trvalé svetlo zaisťuje permanentné nasvietenie Kruhové fotosvetlo ROLLEI príjemne rozptýli svetlo a nevrhá tiene Výkon sa u tohto modelu zastavil na 10 W Farebnú teplotu svetla si budete môcť nastaviť Pohromade s fotosvetlom vás v balení poteší aj toto príslušenstvo: statív, držiak na smartfón a diaľkové ovládanie Ďalšie vlastnosti fotosvetla ROLLEI: kruhová konštrukcia Zdrojom svetla je LED dióda
LED kruhové svetlo so stojanom
Predám LED kruhové svetlo so stojanom. - svetlo je nové s origo balením - súčasťou je nastavitelný stojan - stojan na mobil - nastavenie jasu a teploty farby Posielam Zásielkovňou - Packetou - poštovné 5 eur
Kruhové svetlo
Predám toto kruhové svetlo, dá sa na ňom meniť intenzita jasu a farby svietenia. K tomu je aj držiak na telefón, ktorý sa dá upevniť do prostred svetlá. Cena 25eur plus dobierka alebo osobný odber.