inzercia, predaj, predám, bazár

Lakovač oceľových konštrukcií

Kategória: Priemysel a výroba

Ponúkam prácu pre lakovača oceľových koštrukcií v Českej republike.
Podmienky: prax v odbore nutná.
Lakovacia jednotka zn. LUTRO

Pre SZČO 16€/hod. + 100€ príspevok na ubytovanie. Ubytovanie zabezpečené/nehradené.

Bližšie info mailom alebo telefonicky.
Lakovač oceľových konštrukcií
Podobné inzeráty
Lakovač na koľajových vozňoch - Vrútky
Príjmeme pracovníkov na pozíciu-lakovač. Vyžaduje sa znalosť miešania, nanášania syntetických, práškových, epoxidových farieb striekacou pištoľou - práca s polyuretánovými tmelmi – nanášanie, brúsenie Požadujeme: - stredoškolské vzdelanie technického smeru v odbore napr: lakovač oceľ.konštrukcií,poprípade autolakovač, maliar - ukončené výučným listom alebo maturitou - prax min. 2 roky na danej pozícií Ostatné: - práca na pracovnú zmluvu alebo živnosť - ranná zmena, nadčasy - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO 9 €/hod., prac.zmluva 6 €/hod. v čistom Profesný životopis zasielajte na email: praca@, mobil:
Lakovač na koľajových vozňoch - Vrútky
Príjmeme pracovníkov na pozíciu-lakovač. Vyžaduje sa znalosť miešania, nanášania syntetických, práškových, epoxidových farieb striekacou pištoľou - práca s polyuretánovými tmelmi – nanášanie, brúsenie Požadujeme: - stredoškolské vzdelanie technického smeru v odbore napr: lakovač oceľ.konštrukcií,poprípade autolakovač, maliar - ukončené výučným listom alebo maturitou - prax min. 2 roky na danej pozícií Ostatné: - práca na pracovnú zmluvu alebo živnosť - ranná zmena, nadčasy - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO 9 €/hod., prac.zmluva 5.50-6 €/hod. v čistom Profesný životopis zasielajte na email: praca@, mobil:
Lakovač koľajových vozidiel - Vrútky
Príjmeme pracovníkov na pozíciu-lakovač. Vyžaduje sa znalosť miešania, nanášania syntetických, práškových, epoxidových farieb striekacou pištoľou - práca s polyuretánovými tmelmi – nanášanie, brúsenie Požadujeme: - stredoškolské vzdelanie technického smeru v odbore napr: lakovač oceľ.konštrukcií,poprípade autolakovač, maliar - ukončené výučným listom alebo maturitou - prax min. 2 roky na danej pozícií Ostatné: - práca na živnosť, pracovnú zmluvu - ranná zmena, nadčasy - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO 10 €/hod., prac.zmluva 6.50 €/hod./v čistom Profesný životopis zasielajte na email: praca@, mobil:
Lakovač oceľ.konštrukcií - Detva
Prijmeme pracovníkov na lakovanie oceľových konštrukcií. - vykonáva základné práce v lakovni, ako je čistenie plôch pred náterom, ochrana pastou, páskami, zátkami, odmasťovanie súčiastok. - mieša a riedi farby, robí základné nátery a vrchné nátery oceľových konštrukcií Požadujeme: - prax min. 1 rok na danej pozícií Ostatné: - práca na pracovnú zmluvu alebo živnosť - ranná a poobedňajšia zmena, nadčasy, možný turnus - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO 9 €/hod., prac.zmluva 6 €/hod. v čistom Profesný životopis zasielajte na email: praca@, mobil:
Lakovač oceľ.konštrukcií - Detva
Prijmeme pracovníkov na lakovanie oceľových konštrukcií. - vykonáva základné práce v lakovni, ako je čistenie plôch pred náterom, ochrana pastou, páskami, zátkami, odmasťovanie súčiastok. - mieša a riedi farby, robí základné nátery a vrchné nátery oceľových konštrukcií Požadujeme: - prax min. 1 rok na danej pozícií Ostatné: - práca na pracovnú zmluvu alebo živnosť - ranná a poobedňajšia zmena, nadčasy, možný turnus - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO 9.50 €/hod., prac.zmluva 6 €/hod. v čistom Profesný životopis zasielajte na email: praca@, mobil:
Lakovač
Firma STM Power a.s. v Dubnici nad Váhom hľadá zodpovedného pracovníka na pozíciu: Lakovač. Jedná sa o prácu v dvojzmennej prevádzke (ranná a poobedná zmena) Osobnostné predpoklady a zručnosti - Zodpovednosť a schopnosť vykonávať prácu v požadovanej kvalite a termíne. - prax s lakovaním nadrozmerných ocelových konštrukcii minimálne 2roky Mzda: 9,5€ (zamestnanci), 11€ (živnostníci) Výsledná výška mzdy závisí od skúseností a znalostí uchádzača. Ponúkame: - príjemné pracovné prostredie - nadčasy preplácané - firemné akcie - rizikový príplatok - príspevok do III piliera V prípade záujmu prosím pošlite Váš životopis na mail: miroslava.micudova@ prípadne nás kontaktujte: