inzercia, predaj, predám, bazár

Lamborgini Cross body

Kategória: Plecniaky a kufre

Koženná taška cez plece na tablet, mobil, kľúče…
Lamborgini Cross body
Podobné inzeráty
Mala sikovna unisex cross-body tasticka Reform z pravej koze
Predam mala sikovnu unisex cross-body tasticku od znacky Reform z pravej koze. Koza ma texturovany vzhlad. Jedna sa o pravu kozu, nie o umelu kozu (kozenku). Tasticka ma mnoho uzitocnych vreciek a je vyrobena z hrubsej, texturovanej koze. Da sa nosit ako cross-body, na pleci, alebo na opasku. Popruh na plece je nastavitelny a je vyrobeny takisto z koze. Vzadu na tasticke je umiestnene putko, do ktoreho sa da navliect opasok nohavic a tasticku tak mozete po odopnuti popruhu na plece, nosit nie len na ramene, ale aj priamo na opasku akoby malu ladvinku, napr. na penazenku, doklady a mobil. Rozmery tasticky su 17x17cm. Tasticka je uplne nova - nikdy nepouzita. Tel. cislo z inzerate vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Cena je 49 EUR + 5 EUR posta. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 5 EUR vopred na ucet a zvysnych 49 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem.
Cross-body taska Hero by Wrangler+mala ladvinka Wrangler
Predam vacsiu cross-body tasku - "Hero by Wrangler". Rozmery tasky 28x23cm. Uzatvaranie hlavneho priecinku na zips + suchy zips. Taska obsahuje celkovo hlavny priecinok + 2 vrecka na zips + 4 nasuvacie vrecka. Jedno vrecko je sietkove. Taska bola len velmi malo nosena, ale je vo vybornom stave - prakticky nedotknuta. Ku cross body taske ponukam zdarma aj malu stvorcovu ladvinku Hero by Wrangler. Ladvinka bola pouzivana omnoho viac, pouzivanim sa predrala v jednom rohu (je to vidiet na fotkach), ale diera nejde uplne skrz.Vnutorna polyesterova podsivka zabranuje tomu, aby isla diera skrz, takze z ladvinky vam vobec nic nevypadne. Podla mna sa da roh u sikovneho obuvnika, alebo krajcira opravit, napriklad nasit kusok sedej latky do rohu a pekne obstepovat, aby ste si boli isti, ze vam z ladvinky nic nevypadne. Ladvinka ma viacero vreciek ci uz na zips, alebo na suchy zips. Tel. cislo z inzeratu vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Cena celeho setu, ked boli tasky este uplne nove sa pohybovala okolo 130 EUR. Ja po ukam set tychto 2 tasiek za 69 EUR + 5 EUR posta. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 5 EUR vopred na ucet a zvysnych 69 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem.
Cross-body taska Hero by Wrangler+mala ladvinka Wrangler
Predam vacsiu cross-body tasku - "Hero by Wrangler". Rozmery tasky 28x23cm. Uzatvaranie hlavneho priecinku na zips + suchy zips. Taska obsahuje celkovo hlavny priecinok + 2 vrecka na zips + 4 nasuvacie vrecka. Jedno vrecko je sietkove. Taska bola len velmi malo nosena, ale je vo vybornom stave - prakticky nedotknuta. Ku cross body taske ponukam aj malu stvorcovu ladvinku Hero by Wrangler. Ladvinka bola pouzivana o hodne viac, pouzivanim sa predrala v jednom rohu (je to vidiet na fotkach), ale diera nejde uplne skrz. Vnutorna polyesterova podsivka zabranuje tomu, aby isla diera skrz, takze z ladvinky vam vobec nic nevypadne. Podla mna sa da roh u sikovneho krajcira opravit, napriklad nasit kusok sedej latky do rohu a pekne obstepovat, aby ste si boli isti, ze vam z ladvinky nic nevypadne. Ladvinka ma viacero vreciek ci uz na zips, alebo na suchy zips. Tel. cislo z inzeratu vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Ponukam set tychto 2 tasiek za 39 EUR + 5 EUR posta. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 5 EUR vopred na ucet a zvysnych 39 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. Je moznost, predat aj kazdu tasticku zvlast. Vacsia bez poskdenia 29 EUR + 5 EUR posta, mala s poskodenim 10 EUR + 5 EUR posta. V pripade zaujmu piste cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem.
Mala panska cross-body tasticka Reform z pravej koze s prack
Predam mala pansku cross-body tasticku Reform z pravej texturovanej koze s prackou. Jedna sa o pravu kozu a nie o umelu kozu (kozenku). Vo vnutri je rozdelovnik + 2 vrecka na zips. Velmi zaujimavo a pekne je pouzita na uzatvaranie pracka. Rozmery tasticky su 23x18cm. Tasticka je uplne nova, nikdy nepouzita. Tel. cislo z inzeratu vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Cena je 59 EUR + 5 EUR posta. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 5 EUR vopred na ucet a zvysnych 59 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem.
Cross-body taska Hero by Wrangler
Predam vacsiu cross-body tasku - "Hero by Wrangler". Rozmery tasky 28x23cm. Uzatvaranie hlavneho priecinku na zips + suchy zips. Taska obsahuje celkovo hlavny priecinok + 2 vrecka na zips + 4 nasuvacie vrecka. Jedno vrecko je sietkove. Taska bola len velmi malo nosena, ale je vo vybornom stave. Povodna cena tasky bola okolo 90 EUR. Ja ju ponukam za cenu 39 EUR + 5 EUR posta. Tel. cislo z inzeratu vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 5 EUR vopred na ucet a zvysnych 39 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem.
Cross-body tasticka Nike cca 22x16 cm
Predam crossbody-tasticku Nike. Farba je kombinacia tmavo modrej a svetlo modrej. Tasticka bola malo nosena a je vo velmi dobrom stave. Zapnanie do hlavnho odelenia tasticky je na zips. Vpredu ma tasticka vrecko na zips, vzadu volne vrecko bez zipsu. Tasticka sa da nosit na pleci alebo ako cross-body. Taska ma nastavitelny popruh. Ponukam tasku za 13 EUR + 4 Eur posta. Tel. cislo v inzerate vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 4 EUR vopred na ucet a zvysnych 13 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom