inzercia, predaj, predám, bazár

Lampa - cierno-zlata

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predam cierno zlatu zavesnu lampu.
Priemer polkruhu 50cm. Vyska zavesenia sa da nastavit, momentlane je 108cm.
Ziadne poskodenie
Cena velkej lampy je 50€
V pripade zaujmu predavam este dodatocne 2 uplne rovnake lampy, ale priemer je mensi 30cm (cena oboch malych lamp je spolu 50€).
by bol zaujem o vsetky 3 lampy spolu, cena je 90€.
Lampa - cierno-zlata
Podobné inzeráty
2 zavesne cierno zlate lampy
Predam 2 cierno zlate zavesne lampy. Priemer polkruhu 30cm. Vyska zavesenia sa da nastavit, momentlane je 104cm. Ziadne poskodenie Cena oboch lamp spolu je 50€. V pripade zaujmu predavam este dodatocne jednu uplne rovnaku lampu, ale priemer je vacsi 50cm (cena velkej lampy je 50€). Ak by bol zaujem o vsetky 3 lampy spolu, cena je 90€.
Drevená stojaca lampa Thea, tienidlo čierno-zlaté
Vysokokvalitná stojaca lampa Thea s trojnohým dreveným stojanom a čierno-zlatým tienidlom. Značka: LUCANDE Materiál: drevo, textil Farba: tmavé drevo, čierna, zlatá Nastaviteľná výška: 140-160 cm Priemer: 60 cm Ostatné rozmery: tienidlo - Ø hore 40 cm, Ø dole 50 cm Žiarovka: 1 x 40 W Napätie vo voltoch: 230
Vintage osvetlenia
Predám lampy v štýle Vintage: 2 x stojatá lampa biela, cena 20eur/ks., závesná biela lampa 2x, cena 20eur/ks., 2x závená hnedá lampa, cena 20eur/ks., 1x závesné osvetlenie 2.ramenná lampa, cena 55eur., 2x závesná lampa jednoramenná, cena 28eur/ks. Vhodné tieto dve lampy využiť spolu.,závesný luster vintage, cena 55eur, Všetko ako nové.Pri kúpe celého tovaru dohoda istá.Ďalej kryštáľový nový luster, cena 200ur(zo 690!). Predávam aj nábytok Vintage.
Lampa luxusná – rustikálna.
Stolná lampa ručne maľovaná s anjelikom a kvetinovým keramickým podstavcom je luxusná lampa , ktorá poskytuje doplnkové náladové osvetlenie pre zabezpečenie solídnej atmosféry v obydlí . Táto lampa , ktorá sa vyrába ručne sa vyznačuje vysokou mierou kvality . Malý počet kusov vedie k zachovaniu individuality , rozmanitosti a jedinečnosti výrobku . Vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu bude okrem iného aj štýlový doplnok Vášho interiéru . Lampa má kovové ornamenty na ktorých je uložené sklenené biele tienidlo . Žiarovka nie je súčasťou lampy . Výška – 70 cm , priemer klobúka – 36 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lampa z masívneho dreva
Jednoduchá elegantne vyzerajúca Handmade Lampa z masívneho dreva na predaj, ktorá je krásnym štýlovým a zároveň funkčným doplnkom do každej domácnosti. Poslúži ako nočná lampa alebo aj ako príručný stolík. Lampa vyrobená zo smrekového dreva, ošetrená dubovou lazúrou vhodnou aj do interiéru aj do exteriéru, rozmery ŠxVxD 30x50x30cm. Brúsené 4mm sklo s možnosťou demontáže kvoli výmene žiarovky. 3m prívodný kábel. Klasikcá žiarovka s päticou E27 Inšpirované pinterestom, originálny kus nábytku nedostupný na Slovensku (cena v e-shope 179,80€) Pri záujme lampa odosielaná kuriérom.
Zlatá lampa
Lampa vhodná do kúpeľne. Zlatá farba.