inzercia, predaj, predám, bazár

Lapinkoira Fínsky laponský pes

Kategória: Psy

Bonitovaný pes na krytie bez genetických vád z prvotriedneho chovu -

Akira Jarvi Maly Wieden
(4x CAJC, 5 x CACIB, BOJ, BOS)

A šteniatka na predaj - planovany vrh v októbri.

Fenka - Bienca Kabadula
(4x CAC, 4x CACIB, BOJ, BOS)

Fenka - Bessi čaká na bonitáciu

chovateľská stanica – Bienca rosse - vznikla v roku 2019.

Sme členmi klubu málopočetných plemien, združuje nás Slovenský klub severských a japonských plemien.

Naše lapinky sú chované na voľno, nezatvárajú sa do voliéry, sú úplne socializované, berieme ich ako členov rodiny a myslím že sme veľmi dobrý Tím.

fínsky laponský pes, severský vlk, špic, chovná stanica lapinkoira, pastiersky pes, vlčiak, soby, rodinný pes, šteniatka, steniakta, finsky, pes, zviera, Krytie, Pes na krytie, chov, domáce zviera, sob"
Lapinkoira Fínsky laponský pes
Podobné inzeráty
Lapinkoira s PP
CHS Sametový drak nabízí k rezervaci štěňátka plemene Lapinkoira s PP. Máme volné pejsky i fenky. Štěňátka se narodila 22.10.2022. Matka - Azel Bienca Rosse, otec - Frederick Kelsey Nezkrotná Markýza. Štěňátka mají výbornou a přátelskou povahu. Jsou zvyklá na děti, ostatní psy i kočky. Štěňátka budou při odběru 1x očkovaná, očipovaná a jsou pravidelně odčervená. Do nových domovů mohou odejít již před vánocemi. Pro více informací nás kontaktujte na telefonu nebo na e-mailu.
Lapinkoira s PP
CHS Sametový drak nabízí poslední volnou fenku plemene Lapinkoira s PP. Narodila se 22.10.2022 takže je okamžitě k odběru. Matka - Azel Bienca Rosse, otec - Frederick Kelsey Nezkrotná Markýza. Má výbornou a přátelskou povahu. Je zvyklá na děti, ostatní psy i kočky. Pro více informací nás kontaktujte na telefonu nebo na e-mailu.
Psia buda
Dobrý deň,mám na predaj tuto budú pre psíka menšieho a stredného vzrastu. Rozmery sú 90d58s. Materiál-podlaha terasova doska,stecha červený smrek, tatranský profil.Dohada na cene možna. Pre vyhľadávanie Nemecký ovčiak kangal kanadská doga moskovský strážny pes Tibetská doga Rotvajler Sarplaninac Stredoázijský ovčiak Kaukazský ovčiak Belgický ovčiak Brazílska fila Bulmastif čau čau Sibírsky husky Aljassky malamut Boxer Doberman Svetobernardsky pes Východoeurópsky ovčiak Juhoruský ovčiak Novofundlansky pes stafortsky bulteriér kokeršpaniel Československý vlčiak Holandský ovčiak hanoversky farbiar jazvečík Bigl Fínsky durič Thajský ridžbek Basket Nemecka doga moskovský strážny pes Bernský salašnícky pes Dalmatin pitbull špic trpaslíci Bulmastif Slovenský čuvač Baset Slovenský ovčiak Belgický ovčiak kopov nemecký špic trpaslíci
Psia buda
Dobrý deň, mám na predaj tuto budú pre väčšieho psika.Materiál Tatranský profil 1,7cm podlaha terasove dosky 2,5cm.Strecha je otváracia.Rozmery 110d 65s 70v. Možnosť vyrobiť na mieru. Pre vyhľadávanie Nemecký ovčiak kangal kanadská doga moskovský strážny pes Tibetská doga Rotvajler Sarplaninac Stredoázijský ovčiak Kaukazský ovčiak Belgický ovčiak Brazílska fila Bulmastif čau čau Sibírsky husky Aljassky malamut Boxer Doberman Svetobernardsky pes Východoeurópsky ovčiak Juhoruský ovčiak Novofundlansky pes stafortsky bulteriér kokeršpaniel Československý vlčiak Holandský ovčiak hanoversky farbiar jazvečík Bigl Fínsky durič Thajský ridžbek Basket Nemecka doga moskovský strážny pes Bernský salašnícky pes Dalmatin pitbull špic trpaslíci Bulmastif Slovenský čuvač Baset Slovenský ovčiak Belgický ovčiak kopov nemecký špic trpaslíci
Stredoazijský ovčiak - pes s PP.
Predám SAO - psa s PP, mimoriadne mohutnej postavy, v kohútiku 87 cm a o váhe cca 85 kg. Plemeno - Stredneaziatskaia ovtcharka / Stredoáijský ovčiak. Meno psa - AKIM Azhdar, SPKP - 9088, Farba hnedá - znaky, narodený 4.11.2019, dátum Chip 13.12.2019, druh srsti - stredne dlhá, pohlavie - pes. Rodokmeň vystavený dňa 11.02.2020 v Bratislave. Vakc. proti besnote: Očkovaný v dňoch 8.4.2020, 5.3.2021 a 4.8.2022. Iné Vakc. : Očk. v dňoch 13.12.2019, 12,13a14.1.2020, 27.1.2020, 12.2.2020, 27.2.2020, 5.3.2021 a 4.8.2022. VÝSTAVA - Betliar, dňa 19.6.2021, druh - OV, trieda - STR., ocenenie - V2. Pes po celý čas bol kŕmený s kvalitnými granulami / 1. vrece 20 kg - 36 € zožerie za 2 - 3 týždne + mäso a kosti /. Pes pravidelne očkovaný, odčervený a začipovany, viď zdravotný preukaz psa. V skutočnosti pes je oveľa väčší a mohutnejší ako na fotkách. Má výbornú povahu, k cudzím ľudom je dostatočne ostrý, sebavedomí ale k členom rodiny je mimoriadne prítulný, veľmi má rád svoju rodinu... je absolútný strážca rodinného domu a pozemku - objektu - hospodárskej budovi na pozemku. Garantujem, že cudzí ľudia a nechcenný návštevníci na jeho stráženom pozemku nemajú žiadnu šancu ... , stráži vo dne v noci. V prípade potreby predám aj volieru o rozmere 2 x 3 m spolu s búdou pre psa. Pes je zviknutý spať hore na búde z dôvodu jeho mohutnej postavy, kvôli ktorej sa nezmestí ani do búdy. Uvítam osobnú návštevu a na tvary miesta - dohoda na cene. Vzhľadom na to, že pes je vo vyššej cenovej relácií, volať len vo vážnom záujme. Keď prídete a uvidíte ho - tak sa zľaknete, že aký je veľký a mohutný s prekrásnou typickou hlavou a postavou aziata. Keď Vás môj inzerát oslovil tak zavolajte, lebo na SMS - ky nereagujem. Dôvod predaja vysvetlím po tel. a pri osobnej návšteve. V prípade záujmu kontaktujte ma na tel. č. . PÔVOD RODIČOV : Otec: DARE Kesgir SPKP RG8124/20, Výborný, chovný. 3xCAC,2xR.CAC,3xR.CACIB Matka: AJDA Bali-Bej SPKP 8023/20, Výborná,chovná. 2xCAC,R.CAC,R.CACIB.
Border kólia šteniatka bluemerle/čiernobiele
Príjmame rezervácie na šteniatka border-collie. Matka je blue merle, s kľudnou povahou. Je to pastiersky pes, vyrastá a väčšinu času trávi pri ovečkách. Kŕmena granulami Panakei.Stojace uši, zdravý chrup aj kĺby zvláda aport a základne povely. Je šikovná na agility. Otec je čiernobiely, priateľský pes, ktorého majitelia ho majú ako domáceho maznáčika pri deťoch. Šteniatka si môžte vyzdvihnúť od 17. novembra. Posledný obrázok sú psíky z predošlého prvého vrhu. V cene nie je zahrnuté očkovanie a čipovanie. Pes BLUEMERLE 450€ Pes BLUEMERLE 450€ Reserve Pes ČIERNOBIELY 200€ Fenka BLUEMERLE 500€ Predaná Fenka ČIERNOBIELA 250€ Pes ČIERNOBIELY 200€ Reserve Pes ČIERNOBIELY 200€ V prípade vážneho záujmu, prosím kontaktovať telefonicky alebo whatsapp, je možné aj zaslať viac fotiek matky a šteniatok. Rezervácia psíka je platná vždy až po zaplatení zálohy. Instagram boc_moly