inzercia, predaj, predám, bazár

LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE.

Kategória: Výroba

Ponúkam LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE. Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku.

GRAVÍROVANIE
Do Drevených materiálov, skla, plexiskla, papiera, textilu, kože.
Výhody rezania laserom
Bez-dotykové rezanie
Maximálna presnosť
Rezanie a gravírovanie akého koľ vek tvaru
Tenký a hladký rez bez strap kania.
Minimálna strata materiálu.
Rezanie jemných a drobných detailov.
LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE.
Podobné inzeráty
Laserove rezanie a gravírovanie
Ponúkam služby,laserové rezanie a gravírovanie.Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku. GRAVÍROVANIE Do Drevených materiálov, skla, plexiskla, papiera, textilu, kože. Výhody rezania laserom Bez-dotykové rezanie Maximálna presnosť Rezanie a gravírovanie akého koľ vek tvaru Tenký a hladký rez bez strapkania. Minimálna strata materiálu. Rezanie jemných a drobných detailov.
Ponúkam služby laserového gravírovania
Gravírovanie je možné do rôznych materiálov drevo, výkres, papier a mnoho ďalšieho. Sme otvorený novým nápadom. Výroba rezanie/gravírovanie od 1 kusu až po veľké série. Možnosť konzultácie u nás na predajni 3Ddesign, s.r.o., Moyzesova 228/20 Ivanka pri Dunaji. Cena prepočítaná podľa predloženého alebo vytvorenéhi návrhu. gravirovanie gravírovanie rezanie laserom
Rezanie laserom
Kovové výpalky – rezanie laserom ! Ponúkame laserové rezanie rôznych dielov, podľa požiadaviek zákazníka. Rezanie materiálu – oceľ v hrúbke od 1-12 mm, nerez v hrúbke 0,8 – 5 mm, tenký pozinkovaný plech, hliníkový plech v hrúbke do 4 mm. Rezanie uzavretých profilov do rozmeru 100 x 100 mm a hrúbke steny do 8 mm. Rozmer pracovného stola pri výpalkoch - max. 1500x3000 mm. Spravíme návrh podľa požiadaviek zákazníka na rôzne plotové dielce, brány, zábradlia, schodiská, kovové konštrukcie stolov, príručných stolíkov a podobne. Vyrábame taktiež rôzne kovové dekorácie na stenu (rezané laserom) s povrchovou úpravou, kovové reklamné panely a banery, kovové steny do záhrad (možné s osvetlením). Stačí ak nám zašlete svoju predstavu a požiadavky, spracujeme Vám návrh a cenovú ponuku. Ak máte požiadavky na rezanie laserom, pošlite nám svoj návrh vo formáte dxf a obratom vyhotovíme cenovú ponuku.
Laserove rezanie .
Ponúkam služby,laserové rezanie a gravírovanie.Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku.
Modelovanie | 3D Tlač | LASER | CNC
3D Tlač | Viac-farebná 3D tlač | Laserové a CNC gravírovanie Ponúkame viacfarebnú 3D tlač rôznych modelov. Hľadáte originálny darček pre partnera či rodinu? Potrebujete opraviť zlomený diel? Vyrábate niečo a chýba vám medzikus? Sme tu pre Vás. Objekty vieme aj vymodelovať alebo prekresliť podľa vzoru / výkresu. Cena závisí od náročnosti a výslednej kvality, podľa Vašich požiadaviek. Svoje požiadavky zasielajte, prosím, na: 3dtlac@ Cena už od 1€/hod. Inšpiráciu môžete nájsť: Rozbiehame aj laserové a CNC gravírovanie pre objekty do šírky 300 mm a výšky 40 mm. Dĺžka na jeden záber 180 mm. Poštovné a balné závisí od objednávky.
Gravírovanie, 3D tlač, laserová a 3D Hologram reklama
Ak máte záujem si dať vyrobiť : - gravírovaných textov a obrázkov do dreva, - CNC frezovanie do dreva, -výrobu predmetov pomocou 3D tlače, - laserovú reklamu pomocou laserového projektora, -3D reklamu pomocou 3D virtuálneho svetelného projektora, -zapožičanie laserového projektora s naprogramovanim pomocou softvéru, - tvorba gravírovaných a frézovaných pohľadníc k udalostiam ako sú Vianoce, Nový rok, narodenie dieťaťa, krstiny, promócie svadba a podobne prosím napíšte mi do mailu a napíšem vám viac. 3D Hologram svetelný obraz -nemá žiadne orámovanie a pozadia, dáva vám pocit, že sa úplne objaví vo vzduchu a vytvorí najlepšiu atrakciu pre vaše produkty alebo udalosti. Celé Slovensko. Telefónne číslo je vymyslené. Obrázky sú len ilustratívne. Vyhľadávacie slová 3D tlač CNC fréza frézovanie laserové rezanie gravírovanie laserový projektor RGB laserová reklama 3D holografická reklama animácie animácia zapožičanie 3D hologram pohľadnic pozdrav gratulácia gratulácie blahoželanie blahoželania vinšovanie poďakovanie