inzercia, predaj, predám, bazár

Lavica drevená kovová konštrukcia

Kategória: Záhradný nábytok

Vankúše plátené na lavičke,
Ponúkam na predaj

1-Vankúše z ľanového plátna viď foto.
Vankúš o rozmere- 50 x 50 cm sú ušite z čisto ľanového plátna ,vankúše majú vnútornú výplň, taktiež čistá bavlnená látka s antialergickou výplňou.Vankúše sa dajú ošetriť aj doma v práčke,
Cena za KUS---28 EUR.

2-Obrus ľanový tkaný materiál-s bavlnenou čipkou dookola
dlžka-165 cm,
šírka-132 cm,---45 eur.

3-Lavička drevená stará o rozmere
Dlžka-164 cm,
Šírka- 44 cm,
Výška sedenia od zeme-45 cm,
Výška opierky-50 cm,---170 eur

CENA+POŠTOVNÉ.
Lavica drevená kovová konštrukcia
Podobné inzeráty
Záhradná lavica a drevený betlehem
Na predaj úplne nová drevená záhradná polohovateľná lavica Ambia s dekoračnými veľkými vankúšmi a podložkou. Lavica je vhodná do zimnej záhrady, na terasu alebo pod altánok. Rozmery: šírka/výška/hĺbka: 198/78/68 cm hmotnosť cca: 20 kg druh dreva: akácia Bočné opierky možno vyklopiť, čím vznikne širší priestor - na sedenie, na posteľ alebo na občerstvenie. Lavica má maximálnu nosnosť 2 x 110 kg, takže je vhodná na sedenie pre 2 osoby. CENA: 130,-€. Dalej predám úplne novú záhradnú lavicu, vhodná do záhrady, na balkón, pod altánok alebo na terasu. Farba orech. Rozmery: - šírka 160 cm - výška 44 cm - hľbka 37 cm. Úplne nové kruhové podušky 5 ks ZDARMA!!! CENA 55,-€ Dalej predám krásny drevený betlehem v nepoškodenom stave. CENA: 20,-€. Mám aj dalšie zaujímavé inzeráty, dekorácie do domu, na terasu - stačí kliknúť na meno "Kovi". Predaj by bolo najlepšie osobne priamo v Komárne ale som ochotný poslať okrem lavice aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Drevená lavica - motív hôr 170cm
Pevná drevená lavica, domáci kusový výrobok. Lavica pre 3 osoby zo smrekových lepených hranolov. Čapované spoje
Drevená lavica Orlando
Ponúkam na predaj drevenú lavicu Orlando. Rozmery: 62,5X145,6X86,5CM rojmiestna lavica Orlando doplňuje rovnomenný rad eukalyptového záhradného nábytku, ale hodí sa aj k radu Flamingo, vyrobené z eukalyptu kombinovaného s hliníkovou konštrukciou. Vďaka prírodnému medovo hnedému sfarbenie dreva sa bude lavice pekne vynímať v záhradnom zátišie aj ako solitér. Dlhoveký eukalyptus je ošetrený olejovou lazúrou, čo zaručuje odolnosť proti kyslým dažďom v mestách. Masívne, kvalitne spracované drevo Stabilná, pevná konštrukcia Odolná voči vode a slnečnému žiareniu Certifikácia FSC Je to tento produkt: Pravidelne natieraná teakovým olejom. Osobný odber v obci Teriakovce.
Sedacia súprava
Predám túto súpravu ručne robenú ktorá sa skladá 2x lavica + 1 stol a 1 lavica bez opierky 2x lavica 100cm dlzka stol 100cm dlzka a tak isto aj 3 lavica 100cm dlzka pre viac info volať/písať
Kovova lavica do zahrady Acamp
Kvalitna kovova lavica pre 2 s drevenymi detailami. Dovod predaja-nevyuzivam ju kedze mam este samostatne kreslo.
Záhradná a sedliacka lavica a drevený lampáš
Na predaj trojmiestna, úplne nová drevená - záhradná lavica. Rozmery: 150x90x54 cm, výška sedacej časti 44 cm, hlbka 51 cm. Pridám k tomu aj hrubé, krásne podušky v rozmere 40x40 cm, hrúbka 8 cm - 4 kusov ZDARMA! CENA: 140,-€. Dalej predám úplne novú záhradnú lavicu, vhodná do záhrady, na balkón, pod altánok alebo na terasu. Farba orech. Rozmery: - šírka 160 cm - výška 44 cm - hľbka 37 cm. Úplne nové kruhové podušky 5 ks ZDARMA!!! CENA 40,-€ Dalej na predaj úplne nová sedliacka - vidiecka lavica. Rozmery: - šírka 90,5 cm. CENA: 40,-€. Dalej predám velký drevený lampáš - svietnik v perfektnom, nepoškodenom stave. Rozmery: 67 x 22,5 x 22,5 cm. CENA: 25,-€ - REZERVOVANÝ! Odber len osobne v Komárne, ale lucernu môžem poslať aj dobierkou )+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.