inzercia, predaj, predám, bazár

Lavica Stuva

Kategória: Skrine

Predám lavicu Stuva s priestorom na hracky spolu s podlozkou na lavicu.
Len osobny odber.
Lavica Stuva
Podobné inzeráty
Ikea Stuva a Billy
Predám nábytok STUVA a BILLY 1. STUVA s dvoma otvorenými poličkami a dvoma šuflíkami vyška 129 cm x dlžka 60 cm x šírka 49 cm cena 80 eur 2. a 3. dve STUVA skriňe , každá s jednou policou a tyčou na vešiaky. vyška 129 cm x dlžka 60 cm x šírka 49 cm každá cena 80 eur 4. nízska komoda výška 65 cm x dlžka 60 cm x šírka 49 cm na vrchnej malé poškodenie, viď foto cena 70 eur 5. dva široke šuflíky do políc STUVA aj s koľajničkami každa 20 eur 6. polica BILLY výška 94 cm x dlžka 80 cm x šírka 28 cm cena 30 eur. 7. zábrana na posteľ VIKARE cena 6 eur Len osobný odber. V okrese Prievidza dovoz po dohode.
Lavica i na sedenie STUVA
Predáme Lavicu s priestorom na hračky v super stave, farba biela. Je pevná, môže slúžiť i ako lavica na sedenie, udrží i dospelého. Deti si pohodlne vyberú hračky, ľahko sa otvára, je to na kolieskach.... IKEA, vedia čo predávajú. Mali sme ju radi. Rozmery: 90x52x48cm Séria: STUVA Pôvodná cena: 100€ Naša cena: 65€ Osobný odber: Žilina, v rámci Žiliny vieme po dohode pomôcť s dovozom ak by bolo treba. Upozorňujem, že na packeta, DHL a podobných podvodníkov nereagujem. Iba osobný odber.
Detsky nabytok STUVA
Predam nabytok STUVA do detskej izby. Na jednom sufliku je mala odrenina (prisposebena cena), inak v super stave. Lavica sa da pouzit ako stolik. Aktualne je nabytok v demontovanom stave (sufliky su vcelku). 2 vyssie skrinky, 1 mala + lavica. Osobny odber Tomasov.
Kúpim stuva grundlig police a stuva malad dvierka
Dobrý deň, kúpim Stuva Grundlig police do skrine z Ikea, kľudne aj už použité. Nová polica stojí 5eur, na kúpnej cene sa určite dohodneme. Kúpim 1 až 5 políc. Sú to police do tej skrine na fotke. Prípadne ak máte aj dvierka ako na foto (alebo tie ešte vyššie), kúpim aj tie. Je to farba bledé drevo, do ruzova to sfarbuje iba svetlo :-) aj kúpiť chcem iba farbu bledé drevo. Kúpim na trase Bratislava, Senica, Trnava, Nitra, Nové Zámky a okolie tejto trasy alebo ideálne ak pošlete poštou. Ďakujem
IKEA skriňa STUVA biela
IKEA skriňa STUVA biela Predám skriňu s poličkami, STUVA IKEA biela, rozmer 60x50x129 cm, stav zachovalý, prevedenie ako na fotke, bez hriačiek, osobný odber.
IKEA knižnica STUVA biela
IKEA knižnica STUVA biela Predám knižnicu s dva šuplíkmi STUVA IKEA biela, rozmer 60x50x129 cm, stav zachovalý, prevedenie ako na fotke, bez hračiek, osobný odber.