inzercia, predaj, predám, bazár

LAVOR DYNAMIC 45B podlahovy umyvaci stroj bateriový

Kategória: Čistiace stroje

Predám pouzity plne funkcny podlahový umyvaci stroj batériový LAVOR model DYNAMIC 45B

Ľahká manipulácia vďaka kompaktnej veľkosti.
Stroj, ktorý je súčasťou triedy 30 litrov, presviedča kompaktnou konštrukciou a obratnosťou, ktorá umožňuje mimoriadne ľahké a efektívne čistenie.
čistí rýchlo a efektívne stredne veľké plochy až do 1600 m2/h
Technické údaje:
Prevádzkové napätie 24 V
Max. odsávanie (voda) 65mbar
Pracovná oblasť rozsahu 1600 m² / h
Rotácia kefy 150 ot./min
Kontaktný tlak kefy 18 kg
Šírka kefy 43 cm
Sacia lišta 54cm
Nádrž na čistú vodu 32 litrov
Nádrž na odpadovú vodu 35 litrov
Váha bez batérii 53kg
Váha s bateriami 94kg
Rozmery (DxŠxV) 117x58x78cm
Vybavenie: 2ks batéria 12V,
Nové,stieracia lišta s novými stier.gumami,disková kefa 430mm, zabudovaná nabíjačka batérií 24V.
Cena s kompletným vybavením 1490,-&
V prípade záujmu možnosť dovozu a prevedenia stroja.
T.č.
LAVOR DYNAMIC 45B podlahovy umyvaci stroj bateriový
Podobné inzeráty
LAVOR FREE EVO 50B podlahový umývací stroj
Predám použitý plne funkčný Podlahovy umyvaci stroj bateriovy,znacka LAVOR model FREE EVO50B made in Italy. Funguje perfektne. Rok výroby 2020. Technicke udaje podlahovy umyvaci stroj bateriovy. max. hodinový výkon: 2000m2/h napájanie: 24 V posuv: mechanický pracovna širka: 500 mm rozmery (mm): 1140 x 500 x 985 sberná nádrž stop/celkem: 50/60 litr šířka sušiacej lišty: 800 mm popis: Lahka dostupnost a kontrolovatelnost komponentov Lahke ovládanie. Bezpečnostny systém obsluhy. Možnost umyvania aj tazko dosažitelných miest. Ľahké ovládanie: dva spínače vypnutie/zapnutie funkcie kartáč/sanie. kompletne vybaveny: 2 x baterie 12V 1 x disková kefa PPL 483mm-19" 1 x sacia lišta kompletná 1 x zabudovaná nabijacka bateriì 24V automatická. V prípade záujmu možnosť dovozu a predvedenia Cena 1390,- T.č.
COLUMBUS ARA 80BM 100 podlahový umyvaci stroj
Predám použity plne funkčný Podlahový umývací automat Columbus model ARA 80 BM 100 (batériový) .Najazdených 551mth.Rok výroby 2017.MADE IN GERMANY. Podlahový umývací automat so sediacou obsluhou nemeckej výroby. Používa sa na najväčšie plochy. Umývací stroj je vysoko výkonný, má jednoduché ovládanie, dobrú pohyblivosť a dokonalé odsávanie. Má ľahký prístup k nádrži so špinavou vodou na čistenie. Dávkovanie čistiaceho roztoku sa dá spínačom regulovať. Rýchlosť až 7,0 km/hod. zaisťuje efektívny plošný výkon. Stroj je veľmi veľmi robustný. Technické parametre: Pracovný záber kefy (cm) 80 Šírka sacej lišty (cm) 100 Výkon čerpadla (l/s) 33 Podtlak max. (mbar) 170 Pracovný výkon (m2/h) 4200 Nádrž na čistú vodu (l) 100 Nádrž na špinavú vodu (l) 115 Rýchlosť rotácie (ot./min.) 160 Počet kief 2 napätie (V) 24 Kapacita batérií (Ah5) 320 Prítlak kefy (kg) 100 Rýchlosť (km/h) 7 Rozmery (d,š,v) (cm) 138, 90, 132 Max. prac. hmotnosť (kg) 680 Vybavenie: 4ks trakčná batéria 6Volt NBA nové 2ks disková kefa 1ks Nabijacka batérii 24Volt Predám s novými bateriami za cenu 4200,-€ Možnosť dovozu a vyskúšania. T.č.
LAVOR QUICK 36E podlahový umyvaci stroj na elektricky kábel
Predám pouzity plne funkčný Podlahový umývací stroj Lavor Quick 36 E je poháňaný elektrickým prúdom,. Čistiace stroje na podlahy rady Quick 36 sú určené na čistenie menších plôch – približne do 1300 m2. tento umývací čistiaci stroj je ideálnym pomocníkom v reštauráciách, telocvičniach, wellness centrách, školách, kanceláriách, ale i v menších obchodoch a recepciách hotelov. Vo všetkých týchto priestoroch môže nahradiť ručné čistenie, čím šetrí Vaše náklady a zvyšuje efektivitu a účinnosť čistenia. Je vybavený jednou diskovou kefou a dvoma stieracími lištami. Vďaka svojim rozmerom má výbornú manévrovateľnosť, hravo si poradí s čistením v rohoch miestností a pozdĺž stien. Sacia polkruhová stierka je umiestnená za kefou, čo umožňuje ideálne odsávanie nečistôt a prachu.. Kompaktná rúčka s ovládacími prvkami. Jednoduchý prístup a servis súčastí prístroja. -> Prístroj je poháňaný prúdom .Výškovo nastaviteľná rúčka umožňuje pohodlnú pracovnú činnosť pre obsluhu akejkoľvek výšky a umožňuje efektívne čistenie aj v 90° rohoch. – > Samozrejmosťou je odolnosť prístroja voči nárazom, jednoduché čistenie nádrží a kolieska nezanechávajúce šmuhy. -> Jednoduchý prístup k vnútorným mechanizmom prístroja zaručuje ľahkú údržbu. Kryt zbernej nádrže je odnímateľný bez potreby použitia náradia. -> Analógový ovládací panel s jednoduchou obsluhou.Pohyblivá jednotka kefy a stierky zaručuje ideálny tlak prístroja na rozličné typy čistených podláh. Technické údaje: Kategória: Ručne vedené Hmotnosť: 49 kg Rozmery (D x Š x V): 1200 x 430 x 970 mm Nádrž na čistú vodu: 11 l Nádrž na špinavú vodu: 13 l Otáčky kief: 130 O/min Plošný výkon teoretický: 1260 m2/h Prítlak kefy: 25 kg Šírka stieracej lišty: 460 mm Šírka záberu: 360 mm Cena 690,-€ T.č.
Čistiaci stroj Nilfisk SC 100
Predám nepoužívaný stroj Nilfisk SC100. Pôvodná cena 1377 eur teraz 690 eur. Malý vertikálny podlahový umývací stroj NILFISK SC100 E FULL PACKAGE určený predovšetkým na umývanie tvrdých podláh. Stroj môže byť používaný oboma smermi vpred aj vzad, pretože sacie stierky sú umiestnené pred aj za kefou. Umývanie a sanie sú vykonávané počas jedného prejazdu, teda plocha je hneď po upratovaní suchá a čistá. Jeho použitie sa oplatí v malých obchodoch, školách, reštauráciách, kaviarňach, čerpacích staniciach, pekárňach, prevádzkach rýchleho občerstvenia, hoteloch, upratovacích firmách a tiež na upratovanie v domácnosti. NILFISK SC100 je malý podlahový umývací stroj na dôkladné upratovanie úzkych plôch. V porovnaní s ručným upratovaním (mop a vedro) tento kompaktný vertikálny umývací stroj upratá oveľa rýchlejšie as vyššou kvalitou. ĽAHKÝ, RÝCHLY A PRODUKTÍVNE upratovanie • dva programy nastavenia prietoku vody pre účinné čistenie a červená LED kontrolka výstrahy, keď dôjde roztok. • Ergonomické držadlo na pohodlné upratovanie jednou rukou. • Jednoduché prenášanie a preprava z jedného miesta na druhé – váži iba 12 kg. BEZPEČENSTVO A HYGIENICKÉ PROSTREDIE • Používajte iba čisté riešenie: žiadne nečistoty a baktérie šíriace sa všade na podlahe. • Ploché prevedenie zbernej nádrže a ľahký prístup umožňujú rýchle a jednoduché čistenie zbernej nádrže od nečistôt. • Vie, čo ostatní nevedú: nízky profil umývacej hlavy a jej presah na pravej strane, umožňujú čistenie ťažko dostupných miest. • Jednoduchá a rýchla údržba pomáha udržiavať stroj vždy čistý a funkčný. ZNÍŽENIE CELKOVÝCH NÁKLADOV NA upratovanie • Flexibilné upratovanie: Eco prietok pre ľahké čistenie a dvojitý prietok pre náročné čistenie. • Všetky funkcie stroja sa zastavia vo zvislej polohe: Kefa, sacie lišty a voda nie sú v prevádzke, keď sa stroj nepoužíva. • Robustný hliníkový rám zaručuje vysokú spoľahlivosť a dlhú životnosť. • Dávkovanie umývacieho prostriedku podľa rysky na nádrži, zaistí vždy ten správny pomer umývacieho prostriedku.
Podlahový Umývací stroj
Predám podlahový umývací stroj bateriový so sediacou obsluhou Umývací stroj Nilfisk Fasa A12 rider. Stroj je vybavený dvomi rotujúcimi kefami (66 cm drhnúcej šírky) s 32 kg konštantným tlakom na kefy.Stroj je poháňaný zadnými kolesami, čo zaručuje nižšiu spotrebu batérií a pohotovosť aj v náročnejších terénoch. Veľký objem nádrže (reálna záťaž 55 l.), čo vedie k zníženiu počtu zastávok a maximálne využitie batérie pre efektívnu prevádzku stroja. Nový ergonomický dizajn volantu, s ovládacími prvkami a displejom, prináša maximálne pohodlie pri práci. Ľahký prístup ku všetkým vnútorným súčastiam zariadenia, čo má za následok nižšie náklady na údržbu. Rýchle a jednoduché čistenie a vypúšťanie nádrže. Automatické zariadenie, ktoré zastaví kefy a odtok vody s čistiacim prostriedkom pri zastavení stroja. Používaním stroja je práca jednoduchšia a rýchlejšia s obrovskou úsporou času.
COLUMBUS ARA 80BM 100 umyvaci stroj
Predám použity plne funkčný Podlahový umývací automat Columbus model ARA 80 BM 100 (batériový) .Nové batérie. Podlahový umývací automat so sediacou obsluhou nemeckej výroby. Používa sa na najväčšie plochy. Umývací stroj je vysoko výkonný, má jednoduché ovládanie, dobrú pohyblivosť a dokonalé odsávanie. Má ľahký prístup k nádrži so špinavou vodou na čistenie. 4ks trakčná batéria 6Volt NBA nové 2ks disková kefa 1ks Nabijacka batérii 24Volt Cena 2200 bez DPH.