inzercia, predaj, predám, bazár

Lekár, Rakúsko

Kategória: Zdravotníctvo

▶️Práca pre lekárov v Rakúsku, Villach
▶️Pre súkromnú kliniku vo Villachu hľadáme všeobecných lekárov, alebo lekárov internej medicíny.
▶️Ročný plat vo výške 120 000 Eur
▶️36 hodinový pracovný čas
▶️+20% príplatok pre lekára so špecializáciou interná medicína
▶️+10% príplatok ku mzde za quartal v prvom roku
▶️+20% príplatok za quartal v druhom odpracovanom roku
▶️Prebratie ambulancie po troch rokoch.
▶️Ubytovanie zadarmo
▶️Moderný software, rozsiahle laboratórne vybavenie a ultrazvuk
▶️Potrebné uznané vzdelanie v Rakúsku, s ktorým Vám pomôžeme
▶️Platové podmienky: 10 000 - 12 000 €/ mesiac/ zam. pomer
▶️Požiadavky na uchádzača: nemecký jazyk min. úroveň B2
???????? Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42. ????????
Lekár, Rakúsko
Podobné inzeráty
Zubný lekár/ka Železničná nemocnica Košice
Do zabehnutej ambulancie hľadáme zubného lekára/lekárku. Práca vhodná aj pre absolventa, po zaučení samostatne pracujúci lekár - vstupné a preventívne prehliadky, ošetrovanie pacientov všetkých vekových kategórii, základná stomatochirurgia, vykazovanie výkonov pre zdravotné poisťovne. Zmluvy so všetkými poisťovňami. Pracovná doba od 8.00 do 14.00 Mzdové podmienky na základe dohody a skúsenosti. (fixná mzda + podiel z tržieb ) Kontakt oscpzs@
Zubný lekár/lekárka Prešov
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Do súkromnej moderne vybavenej zubnej ambulancie hľadáme zubného lekára. Samostatne pracujúci lekár - vstupné a preventívne prehliadky, ošetrovanie pacientov všetkých vekových kategórii, základná stomatochirurgia, vykazovanie výkonov pre zdravotné poisťovne Stomatologické ambulancie + ambulancia dentálnej hygieny. Zameranie v oblasti záchovnej, protetickej, endodontickej stomatologie a pedostomatológie deti. Zamestnanecké výhody, benefity - vysoko motivačné finančné ohodnotenie - príjemné pracovné prostredie - intraorálne RTG - 3D a panoramatické RTG - moderné vybavenie - preplácanie školení - stravovacia karta - výborný pracovný kolektív
Lekár
Hľadáme lekára do obvodu- praktický lekár pre dospelých # žilinský kraj Hľadáme lekára špecialistu do špecializovanej ambulancie. #žilinský kraj Info cez email. Zanechajte prosim aj telefonický kontakt na seba.
Lekár, Villach, Rakúsko
▶️Práca pre lekárov v Rakúsku, Villach ▶️Pre súkromnú kliniku vo Villachu hľadáme všeobecných lekárov, alebo lekárov internej medicíny. ▶️Ročný plat vo výške 120 000 Eur ▶️36 hodinový pracovný čas ▶️+20% príplatok pre lekára so špecializáciou interná medicína ▶️+10% príplatok ku mzde za quartal v prvom roku ▶️+20% príplatok za quartal v druhom odpracovanom roku ▶️Prebratie ambulancie po troch rokoch. ▶️Ubytovanie zadarmo ▶️Moderný software, rozsiahle laboratórne vybavenie a ultrazvuk ▶️Potrebné uznané vzdelanie v Rakúsku, s ktorým Vám pomôžeme ▶️Platové podmienky: 10 000 - 12 000 €/ mesiac/ zam. pomer ▶️Požiadavky na uchádzača: nemecký jazyk min. úroveň B2 Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Masér/ka na turnusy, Rakúsko
▶️Práca pre masérov a masérky v reha centre Leibnitz, Rakúsko ▶️Mzda: 2490 €/ brutto na mesiac/ rakúska pracovná zmluva ▶️Diéty: 26,4 € / odpr. deň ▶️13 a 14 plat ▶️Príplatky za nadčasy a víkendy a štátne sviatky ▶️Je možné pracovať turnusovo - 3 týždne a 1 týždeň voľna. ▶️Náplň: vykonávanie masáži a bahenných zábalov ▶️Ubytovanie je hradené v plnej výške. ▶️Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. ▶️Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ▶️Požiadavky: stredoškolské vzdelanie v obore masér ???????? Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42. ????????
Máser/ka vo wellness hotely, Rakúsko
▶️Práca pre masérov a masérky vo wellness hotely 40 km od Viedne, Rakúsko ▶️Mzda: 1800 €/ brutto na mesiac/ rakúska pracovná zmluva príplatky ▶️Príplatky za nadčasy, sviatky, prácu v sobotu, takže Váš plat sa môže pohybovať do výšky 2200 € mesačne. ▶️13 a 14 plat ▶️Ubytovanie je hradené v plnej výške. ▶️Stravovanie vo výške 30 € mesačne ▶️Je možné pracovať na krátke turnusy. ▶️Po mesiaci máte bezplatný prístup do wellness centra ▶️Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. ▶️Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ▶️Náplň: vykonávanie masáži a bahenných zábalov ▶️Požiadavky: stredoškolské vzdelanie v obore máser Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.