inzercia, predaj, predám, bazár

Lekárske knihy, knihy o zdraví a zdravotnom životnom štýle

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám rôzne lekárske knihy, knihy o zdraví a zdravom životnom štýle spolu za 10 € plus poštovné. Knihy posielam poštou pri platbe vopred alebo na dobierku.
Lekárske knihy, knihy o zdraví a zdravotnom životnom štýle
Podobné inzeráty
Knihy o zdraví a zdravotnom životnom štýle
Predám rôzne knihy o zdraví a zdravom životnom štýle spolu za 30 € plus poštovné. Knihy posielam poštou pri platbe vopred alebo na dobierku.Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Knihy o zdraví
Predám úplne nové / nepoužité záujmové knihy o zdraví a zdravom životnom štýle. Život bez chorôb -pôvodná cena 14€ 1001 Zázrakov o zdraví-pôvodná cena 6€ Predám za polovičnú sumu Pošlem aj na dobierku (poštovné hradí adresát)
EDICE RECEPTÁŘ: ZDRAVÍ DO KAPSY
Predám brožúru v češtine z Edice Receptář: Zdraví do kapsy za 5 eur + poštovné Současná medicína poskytuje možnot dožít se mnohem vyššího věku, než tomu bylo dřív. Léta navíc vám ale nebudou k ničemu, pokud se nebudete cítit dobře a zdravě a bude vám scházet elán a pohoda. Dlouhodobé zdraví nezískáte návštěvami u lékaře a polykáním prášků, ale především vlastním přičiněním. Možná už vás začaly trochu trápit některé nemoci, které by se s postupujícím věkem mohly nebezpečně rozvinout. V knize Zdraví do kapse vám poradíme, jak minimalizovat vzniklé škody a jak se nastartovat ke zdraví a pohodě.
Knihy o životnom štýle
Predám rôzne knihy o životnom štýle. Cena 8-10 eur plus pošta. Na dobierku neposielam. Úplne nové, vhodne aj ako darček. Cisto vzdy a vsade predane, paranormalne javy predané,
Knihy o zdravom životnom štýle
Predám knihy o zdravom životnom štýle: Odkyslenie tela (4,00 EUR), 14-dňová diéta (4,00 EUR), Ideálna diéta (5,00 EUR), Skúsenosti s piatimi Tibeťanmi (3,00 EUR). Knižky sú v 100 % stave. Kontakt prostredníctvom mailu, telefón je vymyslený.
Umenie zdravo žiť
Autor: Prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc. / Bežná cena v kníhkupectvách: 11,90 € / Počet strán: 232 / Stav knižky: nová / Jedna z najúspešnejších slovenských autoriek populárno-vedeckých publikácií profesorka Katarína Horáková je presvedčená, že publikácia zaujme predovšetkým tých, ktorým záleží na ich zdraví a zdravom životnom štýle. Všetkým, ktorí túžia byť plní energie, žiť v psychickej rovnováhe, cítiť sa zdraví a šťastní, vrelo odporúčam si ju prečítať. Autorka v nej poskytuje komplexný návod na zdravý životný štýl. Poradí ako pri stravovaní rešpektovať prirodzenú fyziológiu trávenia, naštartovať vyváženie látkovej premeny, čo je kľúč k ideálnej postave. Ale nielen to. Ako vhodnou kombináciou potravín na báze racionálneho stravovania zvýšiť ich biologickú hodnotu, dosiahnuť zásadotvornosť kyselinotvorných potravín, povzbudiť trávenie a vylučovanie a chrániť sa pred civilizačnými chorobami. Odpovedá na otázku, čo je príčinou zastavenia znižovania hmotnosti a poskytuje riešenia, ako sa vymaniť zo závislosti od prejedávania sa. Na druhej strane poradí aj tým, ktorí trpia na podvýživu. V druhej časti knihy sa upozorňuje na dôležitosť správnej kuchynskej prípravy jedál. Recepty podľa zásad kombinovanej stravy zabezpečujú harmonickú výživu a autorka odporúča nechápať ju iba ako jednu z bežných vyskúšaných diét, ale prijať ako súčasť nového zdravého životného štýlu. V závere knihy sa dozvieme, prečo bleskové diéty trvalo nezaberajú. Namiesto nich sa ponúka trojfázová intervalová diéta, počas ktorej sa dlhodobo aktivuje naša látková premena, a tak sa zabráni tzv. jojo efektu po schudnutí. Prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc., profesorka všeobecnej biológie na Katedre biochémie a mikrobiológie Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave počas pôsobenia na fakulte vychovala stovky odborníkov v oblasti mikrobiológie a biomedicínskeho inžinierstva. Popri pedagogickej práci sa roky výskumne zaoberala vyhľadávaním nových, biologicky aktívnych látok s antimikrobiálnymi, antioxidačnými a protinádorovými vlastnosťami. Je autorkou mnohých vedeckých, odborných a vedecko-populárnych publikácií. V súčasnosti prednáša a je garantkou odboru Starostlivosť o telesné a duševné zdravie na Univerzite tretieho veku Slovenskej technickej univerzity.