inzercia, predaj, predám, bazár

Lemna Minor-Hladinová rastlina---"DUCK WEED"

Kategória: Akvarijné rybičky

Jedná sa o rýchlorastúcu raslinu ktorá rastie na hladine, čím odčerpáva z vody nadbytoční živiny a tým sa zamedzuje rastu rias.

Zároveň vďaka tieňu ktorý vytvára, sa neprehrieva voda čo prospeiva jazierkovým rybám a aj menším rybkám poskytuje zároveň úkryt.

V prípade ak je rastlina na plnom slnku a vo vode chováte ryby ktoré prikrmujete a máte teda vo vode aj živiny z odpadových látok rýb(fekalie) tak rastie táto rastlina Turbo-rýchlo.


Cena 5e za velkú štartovaciu porciu vhodnú na štart do jazierka alebo veľkého akvária.

Túto rastlinu je potrebné si na jeseň odobrať a dať do akvária alebo výživnej vody na slnečné miesto po prípade pod lampu do nádoby aby rastlina prečkala zimu, ale je nádej že prežije aj zimu ak by do príchodu mrazov zamrzla v zelenej podobe.(nemám odskúšané)

Pošlem poštou po úhrade poštovneho

V prípade ak ste z BA tak osobný odber možný+ dovoz.

Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknite na:

"Zobraziť Všetky Inzeráty"

Ak čítate inzerát tak je Aktualny, nemusíte mi písať otázky, "či je to aktuálne" radšej volajte na číslo dole pod inzerátom.

Keď mi niekto napíše a ja odpíšem, časti moja spätná odpoveď končí tomu druhému v spame....

Radšej volajte
Lemna Minor-Hladinová rastlina---"DUCK WEED"
Podobné inzeráty
Lemna minor Hladinová rastlinka- DARUJEM-Do jazierok/AKVARKA
DARUJEM Lemna Minor Jedná sa o rýchlorastúcu raslinu ktorá rastie na hladine, čím odčerpáva z vody nadbytoční živiny a tým sa zamedzuje rastu rias. Zároveň vďaka tieňu ktorý vytvára, sa neprehrieva voda čo prospeiva jazierkovým rybám a aj menším rybkám poskytuje zároveň úkryt. V prípade ak je rastlina na plnom slnku a vo vode chováte ryby ktoré prikrmujete a máte teda vo vode aj živiny z odpadových látok rýb(fekalie) tak rastie táto rastlina Turbo-rýchlo. Cena 5e za velkú štartovaciu porciu vhodnú na štart do jazierka.(menšia porcia do akvaria je zadarmo) Túto rastlinu je potrebné si na jeseň odobrať a dať do akvária alebo výživnej vody na slnečné miesto po prípade pod lampu do nádoby aby rastlina prečkala zimu, ale je nádej že prežije aj zimu ak by do príchodu mrazov zamrzla v zelenej podobe.(nemám odskúšané) Pošlem poštou po úhrade poštovneho V prípade ak ste z BA tak osobný odber možný+ dovoz. Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknite na: "Zobraziť Všetky Inzeráty" PS: Nemám zaujem si s nikým dopisovať sms, preto ak niečo seriózne chcete tak si zavolajte alebo napíšte cez inzerát email, e-mail je zadarmo zatial čo za každú sms musím ja platiť..... Bohužial sa tu nájdu aj takí, čo si nič nechcú zakúpiť napriek faktu ,že je to zadarmo alebo skoro zadarmo a po dopisovaní 20-30sms sa vyhovoria ako je pre nich "daleko" ísť električkou cez celú Bratislavu..... ako nehnevajte sa, ale keď niečo chcem, tak si po to viem prísť a nesockujem aby mi to bolo prinesené priamo pred dom? Ďakujem za pochopenie!
Predam duck weed
Zdravim, mam na predaj tuto rastlinku duck weed , plavajuca rastlina, 2dc - 5eur /natlaceny pohar alebo vymenim za gupky Len osobny odber v ramci Trnavy viem doviezt cislo je vymyslelne KONTAKTUJTE ma cez email 20bazos22@
Rastlina do akvária - Lemna minor - Žaburienka
Ponúkam na predaj nenáročnú, veľmi užitočnú rastlinku Lemna minor. Rýchlo rastie a dobre čistí vodu. Vhodná pre začiatočníkov. Cena 2e za cca plochu formátu A4. Píšte mailom prosím na
Lemna minor-Plný kelímok-Darujem
Darujem hladinovú rastlinku "LEMNA MINOR" ktorá sa rýchlo rozmnožuje a robí tieň pre rybky a akvárium. Vhodná do: Krevetkárium Akvárium Paludárium Jazierko Lahko sa množí a skrášli každu vodnú plochu. V akváriu a krevetkáriu robí tieň a úkryt pre novo narodené rybky,krevetky a iné živočíchy. V prípade zaslatia poštou, požadujem iba zaplatiť vopred na účet 3e za poštovné a balné. Odosielam 1tr. ako listovú zásielky na adresu. Osobný odber Ba-rača-rendez. V kelímku je dostatok rastlinky na pokrytie akvária o objeme cca 100L. V prípade záujmu písať mailom. Ďakujem pekne
Lemna minor
Lemna minor - Žaburinka menšia - Duckweed Darujem. Osobný odber Bratislava - Ružinov
Akvarijná rastlina Rožkatec
Ceratophyllum demersum – Rožkatec (rýchlo rastúca rastlina) Rastová forma / veľkosť: stonková rastlina, niekedy plávajúca, 40 až 70 cm Výskyt v prírode: po celom svete v najrôznejších stojatých vodách; podľa svojho pôvodu má rôzne nároky na teplotu Upozornenie: mimoriadne nenáročná a extrémne rýchlo rastúce, pokiaľ nie je voda príliš mäkká a kyslá; hodí sa preto predovšetkým do nových akvárií k ich zabehnutiu alebo k zlepšeniu kvality vody v nádržiach s veľkým množstvom rýb Tento druh sa často používa ako plávajúca sladkovodná rastlina v studenej vode aj v tropických akváriách . Aj keď bez koreňov sa môže viazať na substrát alebo predmety v akváriu. Jeho nadýchané, vláknité, jasne zelené listy poskytujú vynikajúcu ochranu novo vyliahnutým rybám. Rozmnožuje sa odrezkami. Pohár plný odrezkov (+- 15ks) /5€ Taktiež mám v ponuke slimákov: Vežovky, Levatky/Fizi, Kotúľky... :) Cena dohodou