inzercia, predaj, predám, bazár

Len do dobrých rúk

Kategória: Mačky

Darujem malinké mačičky . Mačičky majú 2 mesiace už samé behajú aj papaju a sú dosť živé. Prosím písať sms.
Čierne darujem
Bielo-tigrovanu darujem
Tigrovanu len predávam za 50 €
Len do dobrých rúk
Podobné inzeráty
Darujem do dobrych rúk macicku matku a jej malú ....
Darujem do dobrych rúk macicku matku a jej malú .... Hladam pre dospelú macicku a jej 3 mesacnú malú rodinu ktorá by ich prijala a láskavo sa všestranne o obidva dobre trvalo starala. Sú plaché, ale ak ich bude človek milo a láskavo hladiť a krotko sa k nim správať a ich krmiť, budú k vám milé a prítulne, ako keď čovek ľúbi svoje malé vlastné dieta, tak aj u týchto maciciek je to také isté. Darujem iba ! do spolahlivých a dobrých srdečných rúk. A do domu, nie ! do bytu. Majú obe radi výbeh a sú to vonkajšie macicky zijúce v blízkosti domu. Nie v byte. .
Darujem kocúra do dobrých rúk
Darujem veľmi spoločenského kocúra do dobrých rúk. Volá sa Krištof, má približne 7 rokov, je veľmi spoločenský - vhodný k deťom alebo k starým ľudom, ktorí mu venujú trošku pozornosti. Takmer celý život žil v uzavretej domácnosti (v byte) a je zvyknutý jesť výhradne granule. Naučený na mačací záchod. Krištof je začipovaný a kastrovaný. Žiaľ z pracovných a rodinných dôvodov sa sťahujeme a nemáme možnosť si so sebou zobrať aj nášho kocúrika. Z tohto dôvodu by sme ho radi darovali do dobrých rúk, kde mu bude venovaná dostatočná pozornosť a láska. V prípade záujmu, vieme podarovať aj mačací záchod, misky na granule a podobne.
Darujem mačku len do dobrých ruk
Darujem mačku do dobrých ruk ma 3 roky vola sa Mia je vykastrovana ockovana s vet.preukazom chovana v byte len majitela si pečlivo vyberiem mozete sa nezaväzne prist pozriet Senica ..dovod je alergia na mačku
Darujem 2 ročnú mačičku Lindu
Darujem len naozaj do dobrých rúk 2 ročnú mačičku Lindu. Linda je vykastrovana,je úplne zdravá, očkovaná. Bola od malička vychovavana pri deťoch. Je kľudná, veľmi hráva,nenici nic v byte. Bezproblémová mačička. Je vhodná k deťom alebo k starším ľuďom,ktorí sa jej budu naozaj venovať. My ju darujeme z dôvodu,že je väčšinou sama doma. Keďže dosť cestujeme a prácu mame mimo mesta,je sama doma a je jej smutno. Darujem ju naozaj len do dobrých rúk. K Linde darujem aj všetko príslušenstvo, záchod,misky,skrabadlo a mnoho iného. Lindu si môžte prísť pozrieť do Sniny. Viac info po telefóne.
Darujem Lindu
Darujem len naozaj do dobrých rúk 2 ročnú mačičku Lindu. Linda je vykastrovana je úplne zdravá, očkovaná. Bola od malička vychovavana pri deťoch. Je kľudná, veľmi hráva,nenici nic v byte. Bezproblémová mačička. Je vhodná k deťom alebo k starším ľuďom, ktorí sa jej budu naozaj venovať. My ju darujeme z dôvodu,že je väčšinou sama doma. Keďže obaja pracujeme a. Linda je sama doma a je jej smutno . Darujem ju naozaj len do dobrých rúk. K Linde darujem aj všetko prislušenstvo, záchod,misky,skrabadlo a mnoho iného. Lindu si môžte prísť pozrieť do Sniny. Viac info po telefóne.
Darujem macicky do dobrych ruk
Darujem macicky do dobrych ruk, z rodinnych dôvodov. Jednu macicku mame uz 5 rokov cca, je pritulna, trosku bojazliva pri novych ludoch, ale nie je s nou problem, rychlo si zvykne, a druha ma skoro rok, su vychovavane len doma, po vonku nechodia, mala by si mozno zvykla, vacsia neviem. Macicky su zvyknute na seba, ale mozu byt aj samostnatne bez seba.