inzercia, predaj, predám, bazár

Leňoška, lehátko

Kategória: Kreslá a gauče

Predáme leňošku, je nepoškodená.
Dôvod predaja - kúpa iného gauča.
Pre viac informácií-správa.

Osobný odber Žilina
(Potrebné zabezpečiť si odvoz)
Leňoška, lehátko
Podobné inzeráty
Strieborná baroková / Chesterfield leňoška
Strieborná leňoška Farba: strieborná Materiál: Nohy z dreveného masívu + poťah z umelej kože Rozmery: 168 x 58 x 77 cm (Š x H x V) Výška sedadla: 43 cm Výška nôh: 20 cm Tkanina: PVC: 100% Leňoška baroko / Chesterfield je potiahnutá krásnou vysokokvalitnou kožou, ktorá sa ľahko čistí. Má hustú molitanovú výplň, a tak poskytuje maximálne pohodlie. Nohy z dreveného masívu zabezpečujú stabilnú konštrukciu. Cena: 189 EUR Len osobný odber. Je možné leňošku odviesť bežným osobným 5 dverovým autom.
P: Relaxacne lezadlo
Predam velmi malo ppuzivane relaxacne lezadlo, pouzivane sporadicky, skor ako odkladac na pradlo :) Je v top stave z eko koze, povodna cena 430€ kupovana v Sconto - Lěnoška MIAMI, farba KonGo 1100 Lezadlo, lehatko, lenoska, keslo
Lenoska Hera
Predam lehatko / lenosku Hera od vyrobcu Drevona, takmer vobec nevyuzivana, co je aj dovod predaja. Osobny odber Velke Ulany. Mozna dohoda na cene.
IKEA Arild Chaiselongue Récamiere Leňoška pravá koža
IKEA Arild Chaiselongue Récamiere Leňoška koža, ľavá+pravá, pravidelne ošetrované, bez poškodenia, vo výbornom stave. Pôvodná cena 799€/ks. Teraz obidve za 250€. Nachádza sa vo Viedni. Možnosť dovozu do Bratislavy a okolia po dohode.
Ležadlo, kreslo, pohovka, leňoška
Používaná leňoška, ekokoža, v top stave.
Lenoska
Tmavo fialová/ bordová lenoska