inzercia, predaj, predám, bazár

Letecký ovládač Thrustmaster T.Flight Hotas X v2

Kategória: Herné zariadenia

Herný ovládač – s plynovou pákou (oddeliteľná), úplne programovateľný, POV hat switch, pre PC a PS3, USB
Kľúčové vlastnosti joysticku Thrustmaster T.Flight Hotas X
Precízny joystick s nastaviteľným odporom
Odnímateľné ergonomické ovládanie so skutočnou veľkosťou
Duálny systém aerodynamického ovládania - otáčanie rukoväti/sklopná páka
Vynikajúca stabilita
12 programovateľných tlačidiel
Rýchla a jednoduchá inštalácia Plug & Play
USB rozhranie
Kompatibilný s PC a PS3
Počet osí 5 ks
Funkcie Plynový pedál , Všesmerový klobúčikový prepínač , Programovateľné tlačidlá , Nastaviteľný odpor
Dokonale ovládnite každý letecký simulátor
Joystick Thrustmaster T.Flight HOTAS X sa postará o perfektný zážitok pri ovládaní leteckých simulátorov, ale skvele sa uplatní aj v ďalších herných tituloch. Vďaka presnému snímaniu s možnosťou nastavenia odporu je zaistené precízne ovládanie s vynikajúcou ergonómiou. Súčasťou je aj oddeliteľná plynová páka, vďaka ktorej získate nad strojom dokonalú kontrolu.
Precízne ovládanie a perfektná stabilita
Joystick je vybavený duálnym systémom aerodynamického ovládania, ktoré umožňuje otáčať rukoväťou (s integrovaným blokovacím systémom) alebo páku postupne nakláňať. Vďaka zaťaženej základni je počas hrania zaistená vynikajúca stabilita zariadenia.
Plne programovateľný
Thrustmaster T. Flight Hotas X disponuje 12 programovateľnými tlačidlami, ktoré si spoločne s 5 osami môžete prispôsobiť na mieru hernému titulu. K dispozícii je prepínač PRESET pre rýchlu zmenu funkčnosti tlačidiel. Nechýba ani ovládanie spúšte pre brzdy (civilné lietanie), rýchle paľby (vojenské lietanie) či ovládanie smerového klobúčika.
Letecký ovládač Thrustmaster T.Flight Hotas X v2
Podobné inzeráty
Thrustmaster T300 RS
Ponúkam na predaj volant Thrustmaster T300 RS osadený na stojane Next Level Racing . Na základňu volantu sú dokúpené addony v podobe Thrustmaster Rally Add-On Sparco ,Thrustmaster Open Wheel Add-on , o radenie rýchlostí sa stará Thrustmaster TH8A radiaca páka ktorá sa dá za chvíľku prestaviť na sekvenčné radenie ( radiaca páka bola absolútne nevyužívaná) a na miesto basic pedálov sú na stojane osadené Thrustmaster T3PA-Pro pedále . Ku volantu pridávam samozrejme aj basic pedále (nikdy nepoužité), kábel na radiacu páku (páka je pripojená externe cez USB) , držiak na radiacu páku , nejaké náhradné krytky na stojant volantu , zamykateľné kolieska na stoličku a pretekárske letné prievzdušné rukavice ( Boli použité raz ) . Volant bol využívaný minimálne , posledné mesiace vôbec a stojí mi to doma ... Volant predávam ako celok . Preferujem osobný odber , pretože ako celok to má dosť veľkú váhu , tým pádom poštovné bude masaker a bol by to aj problém odoslať . Po dohode som ochotný volant priniesť na trase Nitra-Ružomberok za menší príplatok , alebo odoslaním cez kuriérsku spoločnosť s úhradou poštovného vopred . Výhoda osobného odberu je si volant aj vyskúšať , nemám stým problém , volant a všetko okolo neho je plne funkčné . Možnosť kúpiť aj priamo s PC , Monitorom a príslušenstvom ( inzerát na PC bude medzi mojimi inzerátmi ) , samozrejme pri kúpe PC setupu + sim racing setupu sa vieme dohodnúť na lepšej cene . Pôvodná cena: Next Level Racing stojan - 229 € Thrustmaster T300 RS - 379,99 € Thrustmaster Rally Add-On Sparco - 195 € Thrustmaster Open Wheel Add-on - 123 € Thrustmaster TH8A - 166 € Thrustmaster T3PA-Pro pedále - 179,99 € Pôvodná cena: 1272,98 € AKTUÁLNA PREDAJNÁ CENA : 500 € a pri rýchlom jednaní dohoda istá . Prosím kontaktovať telefonicky v pracovné dni od 15:00 , alebo formu SMS od rána , cez víkend hocikedy , emailom tiež ale tam netrávim moc času . Dôvod predaja nevyužité a kúpa vysnívaného auta . Thrustmaster T300, Thrustmaster T150. , Thrustmaster T500 , Logitech G25 , Logitech G27, Logitech G29
Thrustmaster Flight Pack joystick + plynova paka + pedaly
Prodavam zanovni sadu joystick + hotas plynova paka + letecke pedaly Thrustmaster T.16000M Flight Pack. Skvely stav, vse funkcni a odzkousene. Vyrobil jsem si vlastni hotas a nemam pro tento vyuziti. Puvodni cena na Alze: 208 € Prodavam za 125 €. Idealne osobni prevzeti, ale mohu zaslat i postou. Joystick ma na hlavnich osach Hall senzory (neopotrebuji se a jsou velmi presne). Na pedalech navic dve nezavisle osy pro brzdy (prakticke pro pojizdeni). Vyzkousene s IL-2 Sturmovik Great Battles a MSFS2020.
Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE
Herný joystick s plynovou pákou HOTAS (hands on throttle-and-stick) Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE, vo výbornom stave (ako nový). Platforma: PC, Xbox Series X|S, Xbox One Pripojenie: USB-A Počet tlačidiel: 14 Počet osí: 5 Funkcie: Plynový pedál, Všesmerový klobúčikový prepínač, Programovateľné tlačidlá, Nastaviteľný odpor Dôvod predaja: Nemám čas na hry a zbytočne na neho padá prach. Nalietané má tak 20 hodín. Preferujem osobný odber v Piešťanoch. Pri rýchlom jednaní som ochotný sa na cene dohodnúť.
Thrustmaster T-flight Hotas One
Predám Thrustmaster T-flight Hotas One v perfektnom stave, ešte v záruke do 2024.05.05. Je to veľmi málo používané, dokopy max 6-8 hodín. Kompatibilné s Windows, Xbox One, Xbox Series S a Series X (používal som to k Series S s Flight simulatorom, je to celkom zábava). Plyn a sidestick ( joystick ) sú rozoberateľné na 2 časti, alebo sa môžu použiť spolu ako je to vidieť aj na fotkách. Preferujem osobný odber v Trenčíne.
Thrustmaster T.Flight Hotas X
Predám herný ovládač Thrustmaster T.Flight Hotas X.Ovládač bol použitý len pár krát je ako nový.Originál krabicu už ale nemám.Poprosím kontaktovať len cez SMS.
Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4
predám Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 pre PS4 a PS5 použitý 2x, stary asi 6 mes. ....TOP stav ako nový + USB 3 predlžovací kabel..... IBA OSOBNY ODBER v NZ,