inzercia, predaj, predám, bazár

Letiskové transfery - letiskové TAXI - preprava osôb

Kategória: Cestovanie

ponúkame 24/7 komfortné letiskové transfery z BA - osobné vozidlá/ VAN 6+1, služobné cesty, svadobný servis, rôzne príležitosti, prenájom vozidla s vodičom na firemné akcie, expresné kuriérske služby.
Poskytujeme prepravu nie len na Schwechat ale aj na okolité Letiská - Budapešť, Praha...
Platba hotovosť, kartou či na faktúru je samozrejmosť.
Viac informácií na info@,
Dispečing 24/7: .


Letiskové transfery - letiskové TAXI - preprava osôb
Podobné inzeráty
Letiskové transfery - letiskové TAXI - preprava osôb
Dodávka123 ponúka 24/7 komfortné letiskové transfery z BA - osobné vozidlá/ VAN 6+1, služobné cesty, svadobný servis, rôzne príležitosti, prenájom vozidla s vodičom na firemné akcie, expresné kuriérske služby. Poskytujeme prepravu nie len na Schwechat ale aj na okolité Letiská - Budapešť, Praha... Platba hotovosť, kartou či na faktúru je samozrejmosť. Viac informácií na info@, Dispečing 24/7: .
Letiskové transfery - letiskové TAXI
Dodávka123 ponúka 24/7 komfortné letiskové transfery z BA - osobné vozidlá/ VAN 6+1, služobné cesty, svadobný servis, rôzne príležitosti, prenájom vozidla s vodičom na firemné akcie, expresné kuriérske služby. Poskytujeme prepravu nie len na Schwechat ale aj na okolité Letiská - Budapešť, Praha. Platba hotovosť, kartou či na faktúru je samozrejmosť. Viac informácií na info@, Dispečing 24/7: .
Preprava osôb / Letiskové transféry / Expresná preprava
Hľadáte vhodný spôsob ako sa dostať z bodu A do bodu B včas, pohodlne a hlavne bezpečne? Radi Vám s tým pomôžeme. Ponúkame prepravu osôb v rámci Slovenska a celej EÚ. Chystáte sa vycestovať do zahraničia a potrebujete odvoz na letisko? Odvezieme Vás na letisko do Košíc, Bratislavy, Viedne, Krakowa, Katovíc, Varšavy, Budapešti a na ktorékoľvek iné letisko podľa Vašej požiadavky. Ste firma, ktorá hľadá spoľahlivého prepravcu na zabezpečenie pohodlnej prepravy pre Vašu cennú navštevu? Vyzdvihnutie na letisku a bezpečný odvoz Vašej návštevy do hotela alebo priamo k Vám, nám nerobí žiadny problém. Tešíme sa na spoluprácu s Vami.
Preprava osôb
ponúkame Vám transfer / preprava osôb v rámci Slovenska a EU. – pristavenie vozidla s vodičom na miesto Vami zvolené na určený čas a dátum, – možnosť rezervácie vozidla aj so spiatočnou prepravou – preprava v rámci celej EU. (Letisko, firemné akcie, svadby, svadobný rozvoz, oslavy, letiskové rozvozy, preprava, odvoz na letisko, výlety, rozvoz ľudí, jazdy do zahraničia) objednávky môžte zasielať emailom alebo telefonicky
Preprava osôb / Letiskové transféry POPRAD - KOŠICE
Hľadáte rýchly, pohodlný a bezpečný spôsob prepravy z krásneho mesta Poprad do Košíc alebo naopak? Vieme to pre Vás zabezpečiť. Ako? Táto trasa sa jazdí každý deň. O 7:00 ráno Vás vyzdvihneme na železničnej stanici v meste Poprad odkiaľ Vás pohodlne odvezieme a vysadíme priamo na železničnej stanici v Košiciach. V aute vezieme vždy maximálne 3 klientov, takže o Vaše pohodlie sa nemusíte báť. Z bodu A do bodu B Vás odvezie vodič s dlhoročnou praxou a skúsenosťami. Každý z Vás pri nasadnutí do auta od nás dostane minerálku na cestu grátis. MAX. 3 osoby POVOLENÁ BATOŽINA - 1 veľký kufor + príručná taška (ruksak,kabelka). V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle .
Odvoz na letisko
Ponúkam transfery na letiská Poprad,Sliač,Košice,Krakow,Bratislava,Budapešt, Viedeñ ,Brno a Ostrava z okresov LE,SN,PP,KK a SL. Transfery kedykolvek počas tyždña aj počas sviatkov. 1 až 3 dospelé osoby alebo 2 dospelí a 2 deti. Cena na jednotlivé letiská podla počtu osôb. Kontakt telefonicky alebo mailom.