inzercia, predaj, predám, bazár

Letný komplet

Kategória: Komplety

Predám letný komplet tričká a krátkych nohavíc na traky ktoré sa dajú nastaviť +ponošky. Veľkosť 86 ale nosili sme aj ako 92ku keď sme posunuli traky. Pár krát oblečené nepoškodené. Kúpené v takku. Cena 5€ plus pošta. Pridám zadarmo letný klobúčik.
Letný komplet
Podobné inzeráty
Letné komplety/sety veľ.86 a 68
Trojdielny letný set/komplet pre chlapcov, veľ.86: Ponúkam na predaj trojdielny letný set pre chlapcov, malých fešákov: klobúčik, tričko s krátkym rukávom, ľahké tmavomodré nohavice Marks & Spencer. Kvalitný, vzdušný, príjemný a ľahký materiál aj do horúcich letných dní. Veľkosť 12-18M (83-86 cm), zvyčajne až do 2 rokov. Nohavice málo nosené, ako nové, trendy tričko s ružovým lemom a motívom žralokov. Cena 4€/komplet. Letný set F&F (tričko a kraťasy ma traky): Ponúkam na predaj roztomilý letný set pre chlapcov Tesco F&F, málo nosený (tričko s krátkym rukávom s potlačou milých zvieratiek a kraťasy/šortky na traky, farba: modrá, jeans). Dá sa to kombinovať aj s body. Málo nosené. Príjemný materiál, do horúcich letných dní. Veľkosť: pre novorodencov, do 3 mesiacov (62-68 cm). Cena 2€.
REZERVOVANE Letny balik 92
Komplet letny balik, kopa triciek, tielok, legin, kratkych nohavic a kratkych legin, letny spaci vak, nocne kosele, zupan, plavky, opalovacky, overal, saty, letna bundicka.Znacky Next, H&M, set Mayoral, par kusov Lupilu a Pepco. Predaj aj zvlast. Penove cervene sandalky Adidas v.25, Vd16cm, 9e odber BA/packeta 3e Prosim kontaktovat cez formular mailom.
Letný komplet PRIMARK
Dobrý deň, predávam nový letný komplet, veľkosť 9-12m
Rastúci letný merino komplet veľ. 80-86/92
Predám funkčný letný rastúci merino komplet značky Crawler kraťaskový overal + šiltovka s ochranou krku + návleky na nožičky. Veľkosť na cca 1-2 roky (overal 80-86/92, šiltovka 46, návleky 2). Fantastické kúsky. Prané vždy len ručne v bielom Denkmite na hodváb a vlnu, sušené vodorovne. Overal je one of a kind - šitý podľa môjho návrhu na želanie. Je parádny len tak na von, na nosenie v šatke/nosiči aj do autosedačky. V peknom stave, akurát má maličké dierky pri cvokoch v rozkroku, niektoré boli hneď od nova. Šiltovka má pár dierok po obvode šiltu, niektoré som pozašívala, ale lepšie by to vyzeralo, keby sa celý okraj šiltu v šírke cca 1 cm olemoval nejakým lemom - na to si netrúfam. Návleky sú v top stave, nosili sme ich nonstop v sáčku v ruksaku pre prípad ochladenia / silného slnka. Dajú sa navliecť na nôžky aj keď dieťa spí v nosiči. Cena a predaj iba spolu. Odber možný osobne v BA Dlhé diely alebo poštou/packetou plus poštovné s platbou vopred na účet. Píšte prosím mail, číslo je vymyslené. Ďakujem
Letný komlet, veľkosť 86/92
Predám pekný letný chlapčenský komplet. Materiál: príjemná vzdušná bavlna. 100 % stav. Veľkosť 86/92. Farba: svieža modro-zelená. Cena za komplet 3 €.
Letný komplet
Predám letný komplet tričká a krátkych nohavíc na traky ktoré sa dajú nastaviť +ponošky. Veľkosť 86 ale nosili sme aj ako 92ku keď sme posunuli traky. Pár krát oblečené nepoškodené. Kúpené v takku. Cena 10€ plus pošta