inzercia, predaj, predám, bazár

Levie srdce - XXL PREMIUM rischino

Kategória: Nosiče

Popis produktu:

SLOVENSKÝ, ERGONOMICKÝ NOSIČ VYROBENÝ Z NAŠEJ ŠATKY

Kolekcia Levie srdce v horčicovo-zlatistej farbe s čiernym vzorom.

Levie srdce predstavuje rodinu a lásku – matku, otca a ich spoločného potomka. Dizajn je inšpirovaný levím kráľom.

Krásna autorská ilustrácia Richarda Majera v našej žakárovej šatke, z ktorej je nosič vyrobený. Gramáž šatky je 300 g/m2.

Ergonomický nosič Flexible je vhodný už od veľkosti 50/56 (novorodenec) do veľkosti 92/98 (24-30 mesiacov). Flexible je flexibilný ku mieram dieťatka. Nastavuje sa do výšky aj do šírky presne podľa potreby. Jedinečné riešenie fixácie hlavičky, ktoré je tiež nastaviteľné. Nosič je možné nosiť vpredu, vzadu na chrbte alebo na boku. Klasické ramenné pásy sa dajú aj krížiť.

Bedrový pás je vyvinutý špeciálne pre mamičky po pôrode na nosenie už od novorodenca. Jeho mäkkosť a šíria umožňujú nosiť už od prvých dní, nestláča maternicu, neprenáša do nej ťažisko a umožňuje jej tým lepšiu regeneráciu počas prvých mesiacov nosenia.

ručne na Slovensku šitý nosič je vyrobený z našej šatkoviny - certifikovanej 100% organickej bavlny
najvyššie medzinárodné certifikáty
doživotná záruka spôn
komponenty slovenskej a českej výroby, vyrábanej nám na mieru
šatkovina je farbená a tkaná na Slovensku a v Čechách
nosič je navrhnutý na základe odborných doporučení a následných testov v spolupráci s odborníkmi z oblasti pediatrie, detskej ortopédie, pôrodníctva a neonatológie, garant ortopéd
je ergonomický nielen pre dieťa, ale aj pre nositeľa, čím obidvom poskytuje zdravé, pohodlné a bezpečné nosenie
fixačná kapucňa zabezpečuje fixáciu hlavičky pri väčších deťoch a je súčasťou nosiča
ochranné návleky z Biobavlny, alebo organickej bavlny na ramenné popruhy sú súčasťou nosiča, sú farbené len certifikovanými, ekologickými farbami pre deti
nosič je skonštruovaný tak, aby bola zaistená ortopedicky správna pozícia bedrových kĺbov dieťaťa -M-pozícia
mäkká, ale konštrukčne pevná chrbtová opierka plne rešpektuje prirodzené zakrivenie chrbtice dieťatka a je navrhnutá tak, že sa prispôsobuje vývinovým fázam chrbtice, čím poskytuje dokonalú podporu chrbátika
chrbtová opierka navrhnutá a upravená tak, aby poskytovala komfort a väčšiu podporu aj deťom vyššieho veku, rovnako ako aj bábätkám
regulovanie šírky, výšky a záhlavia z neho robia flexibilný nosič ku vśetkým parametrom dieťatka
presné nastavenie na aktuálnu veľkosť podľa vývoja dieťatka
Navrhnuté špeciálne doťahovanie smerom ku zadočku, tak aby sťahovanie neprechádzalo cez stred chrbátika
Nosič

Aktuálna predajná cena na Heureke 149€
Levie srdce - XXL PREMIUM rischino
Podobné inzeráty
Nosič Rischino Flexible - LEVIE SRDCE
Predám nosič Rischino Flexible s motívom Levie srdce. Nosič je málo používaný, kupovali sme ho nový v 1/2022, ešte je v záruke. Nefajčiarska domácnosť bez domácich miláčikov. K nosiču je aj vrecko a návod na použitie. V prípade záujmu možná dohoda o cene. Osobný odber v Žiline (Vlčince) alebo po dohode môžem zaslať aj poštou (s poštovným).
Rishino Flexible nosič Levie srdce
Predávam ergonomický nosič Rischino Flexible vo vzore Levie srdce. Nosič je takmer nepoužívaný - bol použitý len tri krát doma. Bohužiaľ sme ho nevyužili viac. Je určený od narodenia do 36 mesiacov. Cena 100€.
Šatka na nosenie, Levie srdce
Nádherná, pevná a na dotyk príjemná šatka rishino levie srdce dark vo veľkosti 6 (4,6m). Bez poškodení či vyblednutí. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Rischino flexible
Predám ergonomicky nosič rischino flexible levie srdce vhodný od narodenia. V top stave, prany v modrom denkmit
Rastúci ergonomický nosič Rischino Flexible
Predám nepoužívaný nosič (iba niekoľkokrát vyskúšaný - malý sa bohužiaľ nechcel nosiť) zn. Rischino Flexible, motív: Levie srdce, vhodný od narodenia do 30 mesiacov. Nosič je možné nosiť vpredu, vzadu na chrbte alebo na boku (ramenné pásy sa dajú aj krížiť); je nastaviteľný do výšky aj šírky podľa potreby. Súčasťou nosiča je kapucňa na fixáciu hlavičky, ochranné návleky na ramenné popruhy, regulovateľné vystužené popruhy a bedrový pás.
Rischino Flexi XXL PREMIUM
Predám 3x použitý čisto nový nosič Rischino Flexi XXL Premium vhodný až do 25kg. Pri vážnom zaujme pošlem aj bližšie fotky. Nefajčiarska domácnosť, bez zvierat.