inzercia, predaj, predám, bazár

LG C3300 na diely/opravu/pre zberateľa

Kategória: LG

OSOBNÝ ODBER MOŽNÝ FIĽAKOVO A BB!

21.3.MOŽNÝ OSOBNÝ ODBER AJ VO ZVOLENE A V BRATISLAVE

Predám mobilný telefón LG C3300 v strieborno-bordovom farebnom prevedení. Zariadenie je určené pre zberateľa alebo na náhradné diely/na opravu. Estetický stav telefónu viď. foto. (vizuálne vady primerané veku) Telefón nedisponuje baterkou a taktiež nemám žiadnu inú funkčnú kompatibilnú baterku, s ktorou by som ho vedel vyskúšať, predávam ho teda ako netestovaný - neznámy stav. (v roku 2009 bol prijatý do záložne ako funkčný)

Osobný odber vo Fiľakove/BB alebo je ho možné poslať poštou. Pri platbe vopred poštovné 2€, pri platbe na dobierku 4€.

Kontakt možný non stop aj cez WhatsApp/Viber

V PONUKE VIAC KLASICKÝCH TELEFÓNOV ZO ZBIERKY
LG C3300 na diely/opravu/pre zberateľa
Podobné inzeráty
LG C3300 na diely/opravu/pre zberateľa
OSOBNÝ ODBER MOŽNÝ FIĽAKOVO A BB! Predám mobilný telefón LG C3300 v strieborno-bordovom farebnom prevedení. Zariadenie je určené pre zberateľa alebo na náhradné diely/na opravu. Estetický stav telefónu viď. foto. (vizuálne vady primerané veku) Telefón nedisponuje baterkou a taktiež nemám žiadnu inú funkčnú kompatibilnú baterku, s ktorou by som ho vedel vyskúšať, predávam ho teda ako netestovaný - neznámy stav. (v roku 2009 bol prijatý do záložne ako funkčný) Osobný odber vo Fiľakove/BB alebo je ho možné poslať poštou. Pri platbe vopred poštovné 2€, pri platbe na dobierku 4€. Kontakt možný non stop aj cez WhatsApp/Viber V PONUKE VIAC KLASICKÝCH TELEFÓNOV ZO ZBIERKY
LG U8110 Pre Zberateľa Alebo Na Náhradné Diely
LG U8110 Pre Zberateľa Alebo Na Náhradné Diely
LG H340N PRE ZBERATEĽA ALEBO NÁHRADNÉ DIELY
LG H340N PRE ZBERATEĽA ALEBO NÁHRADNÉ DIELY
LG Leon
Predám LG-H320. Je bez batérie. Na náhradné diely alebo na opravu. Mám aj iné mobily na náhradné diely. Pozri všetky inzeráty. Kontakt email alebo volať.
Predám LG
Predám LG GS290 -6€ P760 -6€ X210 -10€ T385 -6€ H340N -6€ U8110 -6€ GB220 -6€ PRE ZBERATEĽA ALEBO NA NÁHRADNÉ DIELY
LG Q6
Predám LG Q6 plne funkčný mobil okrem displaya. Má procesor mediatech 3gb ram 64gb rom a celkom dobrý foťák. Bol nejaký čas nepoužívaný ale udržovaný aby neodišla baterka. Je vhodný na opravu alebo náhradné diely. Pre viac info ma kontaktujte a nezabudnite pozrieť aj moje dalšie inzeráty kliknutím na moje meno.