inzercia, predaj, predám, bazár

LG Optimus

Kategória: LG

Na predaj tento jednoduchý, plne funkčný dotykový telefón LG Optimus
Osobný odber v Košiciach/ pošlem poštou v rámci SR

Parametre:
3" TFT LCD, Single-Core (1GHz), 4 GB, fotoaparát 2Mpx,
WiFi, Bluetooth, 3G, GPS, FM rádio, Android 4.1
LG Optimus
Podobné inzeráty
LG Optimus L5 II - Mobilný Telefón
Dobrý deň, ponúkam na predaj mobilný telefón LG Optimus L5 II (E460) Telefón funkčný, dôvod predaja: nevyužíva sa. K dispozícii mám aj nabíjačku Micro USB (sieťový adaptér + USB kábel), cena +5€ Prosím kontaktovať len v prípade vážneho záujmu. Ideálne osobný odber, prípadne možnosť poslať poštou po prijatí zálohy (podľa dohody). Môžte ma kontaktovať aj na WhatsApp. Internet popis: "Modelu Optimus L5 prináša silnejší procesor, vyššie (WVGA) rozlíšenie 4'' displeja, OS Android 4.1, silnejšiu 1 700 mAh batériu a 5 Mpix fotoaparát." Pozrite aj moje ďalšie inzeráty
LG optimus L9 ll
Predam telefon LG Optimus L9 II - 4,7'' HD True IPS displej, 1GB RAM, 1,4 GHz Dual Core, 8Mpx fotoaparat, 8GB interná pamäť, NFC. Telefon ma novu bateriu,pridam novu nabijačku a usb kabel. Vizualny stav ako na fotkach.Preferujem osobný odber v Prešove no po dohode viem poslať aj na dobierku (po uhradení ceny za dopravu a balné 5 euro vopred na čislo učtu ktoré zašlem). Inzerát je platný do zmazania. V prípade záujmu poprosím kontaktovať mailom cez inzerát alebo na telefónnom čísle . Ak nebudem dvíhať kľudne pošlite sms a ja zavolám naspať.
LG OPTIMUS G2x
Ponukam na predaj tento uplne funkcny, velmi zachovaly smartfon LG optimus G2X. Blizsie parametre vid. Posledna fotka. Cena 30€.
Optimus L9 LG-P760
Predam telefon LG Optimus L9 LG-P760 na nahradne diely. Vyzera ze nenabija.
LG optimus L9 Nd 25€ Poštovné 4€
predám LG optimus L9 nd treba vymeniť nabíjací konektor Nd
LG E400
Predám lG E400 Optimus L3 ako nový. Popis: