inzercia, predaj, predám, bazár

Lignocel

Kategória: Terárijné zvieratá

Dobrý deň ponúkam na predaj lignocel ktorý skvelo udržuje vlhkosť a je vhodný pre terarijne zvieratá. Cena za kus 3€. V prípade záujmu alebo hocijakých otázok ma neváhajte telefonicky kontaktovať. Iba osobný odber v Košiciach.
Lignocel
Podobné inzeráty
Lignocel
Predám kokosovú drť (lignocel) 1,5€ kus
Slimáky africký
Dobrý deň predám posledné 2 slimáky druhu archachatina porphyrostoma sp. Lagos albino shell plus viem k ným pridať aj box, lignocel, sepiovu kosť a všetko k ich chovu. Posielam aj poštou bezpečne zabalené po celom Slovensku. Na cene sa vieme dohodnúť. Slimáky predám vzhľadom k redukcii chovu. Z chovom ochotne poradím. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Tropické stínky- Trichorhina tomentosa
Ponúkam prebytky isopodov (tropické stínky)- Trichorhina tomentosa. Ide o výborné krmivo, ktorým môžete kŕmiť napr. žabky, mloky, gekony, atď. Stínky majú vysoký obsah vápnika. Teplota- 25 - 30°C. Vyžadujú vyššiu vrstvu substrátu (lignocel, kokosový substrát). Substrát treba udržiavať vlhký (v suchom prostredí neprežijú). Stínky môžete chovať aj v teráriu. Napríklad aj spolu s africkými slimákmi, alebo inými terárijnými zvieratami. Kypria (prevzdušňujú) substrát a zároveň likvidujú bio odpad, časti odumretých rastlín, trus zvierat, plesne, atď. Ja ich využívam, aj ako "upratovaciu čatu" pri afrických slimákoch. Substrát nemusíte tak často meniť, vydrží kľudne aj niekoľko mesiacov. Je možné ich prikŕmiť plátkami zemiakov, ovsenými vločkami, uhorkou, potravou pre rybičky, gammarusmi, mletými dafniami, alebo lesnou hrabankou. K dispozícii musia mať aj sépiovú kosť, alebo iný zdroj vápnika. Do ubikácie im môžete vložiť úkryt, napríklad kôru zo stromu. Tieto stínky pochádzajú z tropických oblastí a mimo ubikácie nie sú schopné prežiť. Násada- 50+ ks (rôzne vývojové štádiá)- 5€. Posielam aj poštou, prvou triedou doporučene, bezpečne zabalené (2,6€). Možnosť poslať aj cez zásielkovňu (3,3€), bezpečne zabalené. Na dobierku neposielam. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom, prípadne sms. Prosím, nevolať, nie vždy môžem vziať hovor. Ďakujem
Predam octomilky
Predam nelietave octomilky 2,5€ násada Nebalený lignocel 1,5€ ks
Terarium ZooMed 45x45x60cm
Dobry den, ponukam nove plne zariadene terarium znacky ZooMed. V terrariu sa nachadza 3D stena na 3 stranach s prirodnou povrchovou upravou (kora+lignocel), clenote korkove vetvy, korkovy tubus. V prednej casti je vytvorene male “jazierko”, do ktoreho tecie voda cez korkovy tubus. Substrat tvoria 3 vrstvy (1. drenaz, 2. separacna sietka, 3. tropicky substrat). Sucastou teraria je aj obehove cerpadlo, ktore zabezpecuje prudenie vody. Taktiez v nom je aj ultrasonicky hmlovac, skryty v pozadi. Na vonkajsich bocnych stranach je samolepiaca cierna folia. Osadene je rastlinami vid. fotky. Terarium je bioaktivne, tzn. vratane beneficnych bakterii, isopodov (dwarf white) a chvostoskokov. Cena za terarium vratane spomenuteho obsahu je 399€. V pripade rychleho jednania pridam vzacnejsie rastliny (Marcgravia rectiflora) na rychlejsie zazelenanie stien.
Darujem slimákov Lissachatina reticulata
Darujem do dobrých rúk slimákov Lissachatina reticulata. Nenáročný tichý mazlíček bez zápachu. K chovu potrebujete len terárium, alebo plastový box a lignocel (kokosová podstielka). Nenáročný ľahko chovateľný druh, starostlivosť zvládnu aj deti. Cena 4 eurá kus. Pri odbere všetkých troch kusov cena 10 eur. Len osobný odber.