inzercia, predaj, predám, bazár

Lily Small Zvieratká z kúzelného lesa.

Kategória: Detská literatúra

Dobrý deň predám 3 kihy od spisovateľky Lily Small.
Cena za kus 5€
1.Zvieratká z kúzelného lesa:
Mačička Kiki.
2.Zvieratká z kúzelného lesa:
Psik Bobi.
3.Zvieratká z kúzelného lesa:
Králiček Belka.
Lily Small Zvieratká z kúzelného lesa.
Podobné inzeráty
Detské knižky nové aj čítané mix, info v texte
Predám knihy, top stav alebo nové Martinko a dopravné značky- 3 € Veľká kniha riekaniek - 3.50 € A ako Amálka R ako rozprávka, Jana Šillerová - 10€ Rozprávky pre deti so samolepkami - 4 € Danka a Janka, Mária Ďuríčková- 3.50 € Zvieratká z kúzelného lesa, Poníky Poly Lili Small - 4 € Zvieratká z kúzelného lesa, šteniatko Sisi Lili Small - 5 € Viac info info tak pošlite správe
Detské knihy
Predám tieto knihy niektore sú v dobrom stave a v niektorých sú vyfarbené obrazky preto bude cena každej knižky iná vyfotila som aj vyfarbené strany ostané by mali byť v poriadku. Ahoj sliz! - 4,50€ Izba snov - 4,50€ Zvieratká z kúzelného lesa psík Bobi - 5€ Zvieratká z kúzelného lesa mačička Kiki - 2,40€ Timo stratený kocurík - 5€ Psie záchranárky prvý raz do akcie - 6€ Psie záchranárky šteniatko pre štastie - 6€ Winston - 6,50€ Hotel u zvieratiek mačacie tajomstvo - 5,40€ Hotel u zvieratiek čuch na záhady - 2,40€ V prípade záujmu píšte na mail cudzie čísla veľmi nedvíham
Predám detské knižky-Zvieratká z kúzelného lesa
Predám sadu detských knižiek "Zvieratká z kúzelného sveta" 6 kusov. Viď. foto
Rozprávky tatranské
Predám knihu Rozprávky tatranské-Anton Rákay, vyd. Knižné centrum 2003, 88 strán, väčší formát. Kniha je vo výbornom stave. Obsah-rozprávky: Ako svišť Pišta svadobný dar zháňal, Ako medveď Maťo z ničoho nič prechorel, Ako veverička Evička čierne čudo našla, Ako zvieratká sojku prekabátili, Ako malý ježko zmúdrel, Ako líška Mariška naučila líštičky upratovať, Ako zvieratká oslavovali, Ako orol Karol chcel byť kráľom, Ako sa lenivý jazvec Bonifác polepšil, Ako sa kukučka zahanbila, Ako sa zvieratká pomerili, Ako mravec Berco čudne opuchol, Ako sa diviak Dodo premenil na ježibabu, Ako sa kamzíky o Veľkú cenu pretekali, Ako zvieratká vĺčika potrestali, Ako srnka Lenka zachránila horu, Ako straka inú straku našla, Ako zvieratká športovali, Ako ďateľ sýkorke pomohol, Ako zvieratká upratovali, Ako netopier Ferko zvieratká prekvapil. Kontakt e-mailom.
Predám detské knihy.
Predám detské knihy. Raz prečítané v 100% stave. Vhodné aj ako darček. Čarohľadačky - Georgie Adams 3. Dračia pomsta, 4. Dve sestry, 6. Ukradnutá čaša, 7. Čarovné kryštály, 8. Tajný poklad, 11. Klamlivé zrkadlo Spolu 6 ks za 12 EUR. Lily - Holly Webbová 3 EUR, Lily a žiarivé draky - Holly Webbová 3 EUR, Lily a čarodejnícky väzeň - Holly Webbová 3 EUR. Klára a iglu - Petra Nagyová Džerengová 3 EUR Jar medzi koňmi - Christiane Gohl 1 EUR, Štastie pre koňa - Christiane Gohl 1 EUR, Búrka v klube - Christine Féret Fleury Genevieve Lecourtier 1 EUR Jak na Jezdectví - Caroline Stamps 2 EUR. Vaše koťe - Brigitte Eilert-Overbeck 2 EUR Milý denníček sú dospeáci vôbec ľudia? - Jim Benton 1,5 EUR, Milý denníček Ach, tá slušnosť neskutočne otravné - Jim Benton 1,5 EUR. Júlia a jej kamaráti - Catherine Salembier 2 EUR, Rozprávková záhrada - Melita Denková 1 EUR, Nedočkavý prvák - Dana Podracká 1 EUR, Recepty Macka Pufa 1 EUR, Zo života koníkov 1 EUR, Ako Miško a Riško upratovali svet 1 EUR.
Knihy zvieratka z kuzelneho lesa
Knizky boli citane, su v krasnom stave. Predavam len spolu, postovne cez Packetu (Zasielkovnu) je v cene. Prosim kontaktovat emailom.