inzercia, predaj, predám, bazár

Lindab MF SILENT 100

Kategória: Klimatizácie

Predám vzduchový ventilátor od výrobcu Lindab typ MS Silent 100. Rozbalený ale nikdy nepoužitý. Pripájam k nemu aj digitálny časovač. Odber NZ okres.
Lindab MF SILENT 100
Podobné inzeráty
Lindab MS Silent 100
Predám vzduchový ventilátor od výrobcu Lindab typ MS Silent 100. Rozbalený ale nikdy nepoužitý. Pripájam k nemu aj digitálny časovač.
OLIMPIA SPLENDID Dolceclima Nano Silent
Predám mobilnú klimatizáciu OLIMPIA SPLENDID Dolceclima Nano Silent, 100% - výborný stav, nízka hmotnosť 23kg, + nové nepoužité filtre + nové okenné tesnenie s otvorom. Kupovaná v r.2016, niektoré leto vôbec nepoužívané. Osobný odber BA-Petržalka. Parametre: Prezentácia: Okenné tesnenie:
Predám mobilnú klimatizáciu Delonghi PAC N90ECO Silent
Predám mobilnú klimatizáciu Delonghi PAC N90ECO Silent plne funkčná, chladí perfektne. Dôvod predaja je kúpa pevnej klimatizácie.
Mobilná klimatizácia Olimpia Splendid 12000 BTU WiFi - NOVÁ
Predám úplne novú mobilnú klimatizáciu Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 A+ Wifi s výkonom až 12000 BTU, technológiou BlueAir, výparníkom na vodu a Wifi pripojením. Viac info: Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem prípadne priveziem. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Potrubný ventilátor TD 150 Silent
Predám odskúšaný potrubný ventilátor TD 150 Silent z dôvodu nesprávneho priemeru. Bol odskúšaný cez redukciu ale pri jeho výkone 540m3 nadmerný výkon na potrubie 100mm. Priemer 150mm Výkon 540mm Odber 75w Hlučnosť 38db Tlak 300pa V prípade rýchleho jednania možná zľava. Osobný odber v Kolárove alebo na ceste do TT po možný podohode. Možnosť zaslať aj na dobierku. Preferujem SMS alebo emailom.
Pumpa kondenzátu aspen
Ponúkam na predaj pumpu kondenzátu značky Aspen MiniOrange silent+ Pumpa kondenzátu Max prietok 12L/H Max výtlak 10m (Max sacia výška 2m) Samo nasávanie až 1m fáza 50/60HZ Inštalácia za klimat. jednotku Cena je 100€. Možnosť zaslať na dobierku, alebo osobný odber PP.