inzercia, predaj, predám, bazár

Linkin Park podpísaná vstupenka

Kategória: Hudobníci a skupiny

Predám zberateľský predmet(v skvelom stave), podpísanú vstupenku z koncertu Linkin Park - The hunting party tour na ktorom som bola v Poľsku. Lístok je podpísaný všetkými členmi kapely Linkin Park vrátane zosnulého Chestera Bennington, ktorého podpis zvyšuje zberateľskú hodnotu. Bola som v zákulisí na meet & greet a tam mi všetci osobne podpísali vstupenku na želanie. Ide o originál podpisy aj vstupenku priamo z koncertu. Fotka je zámerne trochu rozostrená kvôli falzifikátorom(originál nieje rozmazaný ani nijak poškodený).
Osobný odber Košice.
V prípade záujmu ma kontaktujte na čísle
Iba seriózny záujemcovia/zberatelia.
Linkin Park podpísaná vstupenka
Podobné inzeráty
Basgitarista hľadá kapelu
Čaute, hľadám si pokročilých a proaktívnych spoluhráčov alebo kapelu. Žánrovo moderný metal, metalcore/melodic death/prog metal. Rád by som sa venoval tvorbe a koncertom. Vybavenie všetko mám, v prípade potreby viem zaslať nahrávku. Vek 20tnik. Kapely pre inšpiráciu: Leprous, Gojira, Sylosis, Malevolence, landless, Gideon, Architects, Misery Signals, Linkin Park, Bleed from within,..
Jimmy Page / Podpísaná fotografia + certifikát
Osobne popdísaná fotografia Jimmy Pageom rozmery: 20 x 30 cm doložený certifikát o pravosti s hologramom, pomocoou ktorého je možné pravosť overiť luxusne rámované rozmery s rámom: 38 x 63 cm