inzercia, predaj, predám, bazár

Lis na podosvy

Kategória: Textilné stroje

Obuvnicky stroj na lepenie / lisovanie podosvy

-
Podrazok, podrazky, podrazok, lepenie, obuv, tpanok, obuvi
Lis na podosvy
Podobné inzeráty
Lis ručný na gombíky, nity, cvoky...
Predám ručný vretenový lis so silnou liatinovou konštrukciou a dlhou pákou. Tento lis vyniká vysokou presnosťou s pracovným zdvihom, dlhá rukoväť zaisťuje hladký a ľahký chod lisu. Lis je vhodný na zatváranie a poťahovanie gombíkov, vytínanie a lisovanie mosadzných a niklových krúžkov, cvokov, nitov a patentov.
Lis na podosvy znacky Svit
Stary ale funkcny, hydraulicke hadicky ma z kovu, takze nepopraskaju a nema sa tam co ani po rokoch pokazit. Disponuje silnym hydraulickym motorom na 380V, sila je potrebna pri vyrobe alebo oprave obuvy na dokladne lepenie podosieu, tam kde pneumaticke lisy nestacia. Video tu: /dw/lis.mp4
Predám priebežný podlepovací lis MEYER
CENA NIEJE PEVNA - DOHODOU !!! Veľmi zachovalý, plne funkčný, bezporuchový, podlepovací lis, nastavitelná teplota a doba fixácie, slovenský preklad k tomu. Lis je na 220 V.
Ručný šnekový lis na cvoky, gombíky, nity
Predám šnekový lis na auto-motor gombíky, baby cvoky, nity, poťahovanie gombíkov a pod. Bez príslušenstva. Cena lisu je 50€.Pošlem aj dobierkou.
Sublimačny lis
Predám sublimačny lis termolis 5v1 pre potlač rôznych predmetov. Plocha na potlač tričiek 38x30cm Nastaviteľná teplota 95-232 stupňov Výkon 900w Nástavec na čiapky šiltovky Nástavec na hrnčeky 2x Nástavec na taniere Úplne nové. Pre viac info ma kontaktujte.
Lis na patentky
Predam malo pouzivan lis na patentky. Osobny odber BA.